συγγνωμη, ποσα εκατομμυρια κοσμος ερχεται με bnb και δεν εχει που να μεινει ο κοσμακης;Υδράργυρος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:58Είναι παράλογο να θέλω να βρω ένα λογικό νοίκι στη γειτονιά μου; Δεν εχω κάποιο δικαίωμα στέγασης στη χώρα μου; Αν γίνει κάνας πόλεμος να πάνε να βρούνε τους τουρίστες από τα airbnb να πολεμήσουνε και όχι τους ανθρώπους που έχουν την παράλογη απαίτηση να μένουν στη... γειτονιά τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραιτήσεις εκπαιδευτικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
Re: Παραιτήσεις εκπαιδευτικών
- Υδράργυρος
Είναι μεγάλη ξεφτίλα οι κοινωνίες να μη μπορουν να φιλοξενήσουν τους καθηγητές που θα μορφώσουν τα παιδιά τους. Κάποτε κάνανε αγώνες για να έρθουν δάσκαλοι, αργότερα παραχωρούσαν χώρο και περιποιοντουσαν τη δασκαλίτσα που θα μάθαινε γράμματα στα παιδιά οτυς. Τώρα παραιτούνται οι καθηγητές και οι κοινωνίες απλά κοιτάνε. Παρακμή
Ναι, καλά. Και τέλος πάντων, να πάς και στα Καμίνια, το Κερατσίνι, τον Κορυδαλλό, την Νίκαι και την Δραπετσώνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:55ναιLeporello έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:55Δοκίμασες Αιγάλεω, Πέραμα, Πετρούπολη και σε εμπόδισε το airbnb;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Υδράργυρος
Υπάρχει πρόβλημα με τα airbnb. Δες τι γίνεται στη Βαρκελώνη. Αλλά δε συζητάμε αυτό. Το πόιντ ήταν η φράση ¨για να βρεις εσύ φθηνό νοίκι στη γειτονιά σου". ΛΕς και είναι κάτι τελείως παράλογο.talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:59 συγγνωμη, ποσα εκατομμυρια κοσμος ερχεται με bnb και δεν εχει που να μεινει ο κοσμακης;
- Υδράργυρος
Άσε τώρα τη φιλοσοφία, δεν έχεις ψάξει σπίτι στην Αττική τελευταίαLeporello έγραψε: 12 Σεπ 2022, 15:02Ναι, καλά. Και τέλος πάντων, να πάς και στα Καμίνια, το Κερατσίνι, τον Κορυδαλλό, την Νίκαι και την Δραπετσώνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:55ναιLeporello έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:55 Δοκίμασες Αιγάλεω, Πέραμα, Πετρούπολη και σε εμπόδισε το airbnb;
-
talaipwros
define φθηνο. Ποσο αποδοση να δινει το ακινητο οταν τα επιτοκια εχουν παει πανω ;Υδράργυρος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 15:03Υπάρχει πρόβλημα με τα airbnb. Δες τι γίνεται στη Βαρκελώνη. Αλλά δε συζητάμε αυτό. Το πόιντ ήταν η φράση ¨για να βρεις εσύ φθηνό νοίκι στη γειτονιά σου". ΛΕς και είναι κάτι τελείως παράλογο.talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:59 συγγνωμη, ποσα εκατομμυρια κοσμος ερχεται με bnb και δεν εχει που να μεινει ο κοσμακης;
Οι περιοχές που αναφέρεις νομίζεις ότι είναι φτηνότερες;Leporello έγραψε: 12 Σεπ 2022, 15:02Ναι, καλά. Και τέλος πάντων, να πάς και στα Καμίνια, το Κερατσίνι, τον Κορυδαλλό, την Νίκαι και την Δραπετσώνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:55ναιLeporello έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:55 Δοκίμασες Αιγάλεω, Πέραμα, Πετρούπολη και σε εμπόδισε το airbnb;
Η Αττική είναι μια απέραντη φούσκα ενοικίων, που θα σκάσει με πάταγο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και πώς θα εξασφαλίσεις ότι τουλάχιστον ένας Μυκονιάτης θα πετύχει στην Ιατρική; Το πρόβλημα δεν λύνεται με ένα μόνο μέτρο, αλλά μάλλον πρέπει να γίνουν όλα μαζί. Π.χ. το να παίρνουν επιπλέον μόρια εντοπιότητας καθηγητές που θα διορισθούν στα νησιά, είναι σωστό μέτρο.Σπανακιας έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:46Υπαρχει ενα προβλημα και η λυση του δεν ειναι να χτιστουν κατοικιεςΝαύτης έγραψε: 12 Σεπ 2022, 12:09Φίλε, τι παραλήρημα είν' αυτό![]()
Δεν εξυπηρετούν προσωπικές τους ανάγκες οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι γιατροί. Ανάγκες των τοπικών κοινωνιών εξυπηρετούν.
Επιπροσθέτως, για τους εκπαιδευτικούς ας πούμε, το σύστημα μοριοδότησής τους απαιτεί να περάσουν ένα διάστημα στην επαρχία ως αναπληρωτές, πριν διοριστούν κανονικά.
Κατά τα λοιπά, κάνε ένα ριστάρτ και κατανόησε το πρόβλημα. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε.
Αλλα να διασφαλιστει οτι οι θεσεις με προβλημα θα στελεχωθουν απο την τοπικη κοινωνια,ετσι ωστε οι ακτοικοι των περιοχων αυτων να γνωριζουν οτι θα προσληφθουν και να παιρνουν την σχετικη κατευθυνση στις σπουδες τους
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Για πες τρεις γειτονιές οπουδήποτε στην Ευρώπη οι οποίες να χωράνε εκατομμύρια ενοικιαστές.talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:59συγγνωμη, ποσα εκατομμυρια κοσμος ερχεται με bnb και δεν εχει που να μεινει ο κοσμακης;Υδράργυρος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:58Είναι παράλογο να θέλω να βρω ένα λογικό νοίκι στη γειτονιά μου; Δεν εχω κάποιο δικαίωμα στέγασης στη χώρα μου; Αν γίνει κάνας πόλεμος να πάνε να βρούνε τους τουρίστες από τα airbnb να πολεμήσουνε και όχι τους ανθρώπους που έχουν την παράλογη απαίτηση να μένουν στη... γειτονιά τους.
Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα, ακίνητο που δε νοικιάζεται για 1η κατοικία = φόρος 80%.Leporello έγραψε: 12 Σεπ 2022, 15:02Ναι, καλά. Και τέλος πάντων, να πάς και στα Καμίνια, το Κερατσίνι, τον Κορυδαλλό, την Νίκαι και την Δραπετσώνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:55ναιLeporello έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:55 Δοκίμασες Αιγάλεω, Πέραμα, Πετρούπολη και σε εμπόδισε το airbnb;
Ποιά είναι η γειτονιά σου; Εκεί που γεννήθηκες ή εκεί που ο μισθός σου σου επιτρέπει να ζείς άνετα; Εγώ θέλω να ζήσω στην Βουλιαγμένη. Τι πρέπει να γίνει γι'αυτό;Υδράργυρος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:58Είναι παράλογο να θέλω να βρω ένα λογικό νοίκι στη γειτονιά μου; Δεν εχω κάποιο δικαίωμα στέγασης στη χώρα μου; Αν γίνει κάνας πόλεμος να πάνε να βρούνε τους τουρίστες από τα airbnb να πολεμήσουνε και όχι τους ανθρώπους που έχουν την παράλογη απαίτηση να μένουν στη... γειτονιά τους.
1.
-
talaipwros
Λονδινο, Παρισι, Βερολινο ( αφου μιλαμε για χρονοενοικιαση)foscilis έγραψε: 12 Σεπ 2022, 15:06Για πες τρεις γειτονιές οπουδήποτε στην Ευρώπη οι οποίες να χωράνε εκατομμύρια ενοικιαστές.talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:59συγγνωμη, ποσα εκατομμυρια κοσμος ερχεται με bnb και δεν εχει που να μεινει ο κοσμακης;Υδράργυρος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:58
Είναι παράλογο να θέλω να βρω ένα λογικό νοίκι στη γειτονιά μου; Δεν εχω κάποιο δικαίωμα στέγασης στη χώρα μου; Αν γίνει κάνας πόλεμος να πάνε να βρούνε τους τουρίστες από τα airbnb να πολεμήσουνε και όχι τους ανθρώπους που έχουν την παράλογη απαίτηση να μένουν στη... γειτονιά τους.
Για πες τωρα, ποσα δωματια ειναι bnb στην Αθηνα ( πραγματικα δε ξερω, μπορει να μου βαλεις κανα λινκ με κανα κουφο νουμερο και να συμφωνησω μαζι σου)
-
talaipwros
εξαιρετικη ιδεα, θα ξαναχτιστει ακινητο το 2060
Δεν μένεις Αθήνα, ε;Leporello έγραψε: 12 Σεπ 2022, 15:08Ποιά είναι η γειτονιά σου; Εκεί που γεννήθηκες ή εκεί που ο μισθός σου σου επιτρέπει να ζείς άνετα; Εγώ θέλω να ζήσω στην Βουλιαγμένη. Τι πρέπει να γίνει γι'αυτό;Υδράργυρος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:58Είναι παράλογο να θέλω να βρω ένα λογικό νοίκι στη γειτονιά μου; Δεν εχω κάποιο δικαίωμα στέγασης στη χώρα μου; Αν γίνει κάνας πόλεμος να πάνε να βρούνε τους τουρίστες από τα airbnb να πολεμήσουνε και όχι τους ανθρώπους που έχουν την παράλογη απαίτηση να μένουν στη... γειτονιά τους.
Δεν υπάρχει γειτονιά που να μπορεί να ζήσει ένας χαμηλόμισθος άνετα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
talaipwros
υπαρχει περιοχη στο πλανητη που να ζει ενας χαμηλομισθος ανετα;Beria έγραψε: 12 Σεπ 2022, 15:11Δεν μένεις Αθήνα, ε;Leporello έγραψε: 12 Σεπ 2022, 15:08Ποιά είναι η γειτονιά σου; Εκεί που γεννήθηκες ή εκεί που ο μισθός σου σου επιτρέπει να ζείς άνετα; Εγώ θέλω να ζήσω στην Βουλιαγμένη. Τι πρέπει να γίνει γι'αυτό;Υδράργυρος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:58Είναι παράλογο να θέλω να βρω ένα λογικό νοίκι στη γειτονιά μου; Δεν εχω κάποιο δικαίωμα στέγασης στη χώρα μου; Αν γίνει κάνας πόλεμος να πάνε να βρούνε τους τουρίστες από τα airbnb να πολεμήσουνε και όχι τους ανθρώπους που έχουν την παράλογη απαίτηση να μένουν στη... γειτονιά τους.
Δεν υπάρχει γειτονιά που να μπορεί να ζήσει ένας χαμηλόμισθος άνετα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση