!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραιτήσεις εκπαιδευτικών

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Volk

Re: Παραιτήσεις εκπαιδευτικών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:25
Volk έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:23
Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:17

σοβαρα;
θα αρμεγει εμας για να καλοπερνανε τα χαιδεμενα ;
Ξαναδιαβασε το τι εχω γραψει.

Προφανως, καταλαβες κατι αλλο απο αυτα που εχω γραψει.

Ενα κρατος, εχει νομους. Με βαση τη φορολογικη νομοθεσια, πρεπει να εχει επαρκη αριθμο ανθρωπων που για λογαριασμο του κρατους θα κανοιυν ελεγχους στα παντα! Σε ολους! Καθημερινα!

Με αυτα τα εσοδα, θα μπορει το κρατος να καλυπτει τις αναγκες του και να ενισχυει το κοινωνικο του εργο.

Δεν χρειαζεται να γινει καμια αλλαγη στη νομοθεσια, ουτε φυσικα και να στοχοποιηθουν κλαδοι επιχειρησεις και ιδιοκτητες.

Απλα, να εφαρμοστει πληρως χωρις εξαιρεσεις ο φορολογικος νομος σε ολους και να αυξησει το κρατος τα νομιμα εσοδα του μεσω της φορολογιας με βαση την υπαρχουσα φορολογικη νομοθεσια.

Ο καθενας να αποδιδει στο κρατος αυτο που του αναλογει με βαση τον νομο!
αρχιδια
το μονο που κανει το βιλαετι που αυτοαποκαλειται ελληνικο κρατος ειναι να τρεφει κηφηνες σε βαρος των παραγωγικων
Αυτο, ειναι αλλο θεμα που αφορα αλλη κουβεντα, δεν με απασχολει.

Πανω στο θεμα του νηματος εγραψα αυτο που σκεφτηκα ως λυση στο θεμα των ανθρωπων που υποφερουν και δεν μπορουν να τα βγαλουν περα.

Εισπραξη των οφειλων απο οσους οφειλουν. Καθημερινος ελεγχος σε ολους, παντου, ασταματητα! Στα παντα!

Με βαση τον φορολογικο νομο, τιποτα αλλο!

Ολοι, να αποδιδουν τα οσα τους αναλογουν με βαση τον νομο, τιποτα αλλο!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Volk

Στο πρωτο χρονο, θα εχουν κατασκευαστει ολες οι κατοικιες που ειναι αναγκαιες για τη στεγαση ολων οσων τις εχουν αναγκη και θα μεινουν και λεφτα και για αλλες παροχες του κρατους απεναντι στους πολιτες!
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:18
αν το κρατος θελει να λυσει το προβλημα, μπορει πραγματι να κατασκευασει κατοικιες, και να τις νοικιαζει στους πολιτες, με λογικο ενοικιο.
lols, μαζικο κινημα δεν πληρωνω απο τους νοικαρηδες, διαμαρτυριες για το αναλγητο το κρατος που πεταει εξω οικογενειες, ιστοριες στα καναλια με σπιτια με μουχλα ( κατασκευασμενη απο τους νοικαρηδες για τα καναλια) μηνυσεις στο αναλγητο κρατος που εχει κρυο το γιακουζι κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 12 Σεπ 2022, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

nowhere έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:23
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:18 άσωτος είναι αυτός που δουλεύει για 600 ευρώ και καλείται να πληρώνει ενοίκιο 300 ευρώ
πόσα θέλεις να πληρώνεις?100 είναι καλά?
παλιά (πριν 5-6 χρόνια) μια γκαρσονιέρα στη γειτονιά μου τόσο πήγαινε περίπου (100-150)
τώρα μια γκαρσονιέρα πάει 280 κ πάνω
οι μισθοί προφανώς δεν έχουν αυξηθεί σε ποσοστό που να δικαιολογεί τέτοια άνοδο
για πες μου, με 300-350 ευρώ το μήνα που σου μένουν από το μισθό αφού έχεις πληρώσει το ενοίκιο, φτάνουν για να πληρώσεις λογαριασμούς και σίτιση/ένδυση; δε μιλάμε για βραδινές εξόδους, βενζίνες κτλ
ο μόνος λόγος που συνεχίζει να κρατάει αυτή η χώρα είναι ότι έχει ακόμη ισχυρά συγγενικά δίκτυα και μεγάλα ποσοστά ιδιοκατοίκησης
αν δεν υπήρχαν αυτοί οι δύο παράγοντες θα είχε επέλθει κοινωνικό χάος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Volk

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:32
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:18 άσωτος είναι αυτός που δουλεύει για 600 ευρώ και καλείται να πληρώνει ενοίκιο 300 ευρώ
παλιά (πριν 5-6 χρόνια) μια γκαρσονιέρα στη γειτονιά μου τόσο πήγαινε περίπου (100-150)
για πες μου, με 300-350 ευρώ το μήνα που σου μένουν από το μισθό αφού έχεις πληρώσει το ενοίκιο, φτάνουν για να πληρώσεις λογαριασμούς και σίτιση/ένδυση; δε μιλάμε για βραδινές εξόδους, βενζίνες κτλ
ο μόνος λόγος που συνεχίζει να κρατάει αυτή η χώρα είναι ότι έχει ακόμη ισχυρά συγγενικά δίκτυα και μεγάλα ποσοστά ιδιοκατοίκησης
Σωστα τα οσα εγραψες σε αυτο το ποστ!

:+1: :goodpost:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:22
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:18
Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:12

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ ΕΤΟΙΜΟ μεχρι τωρα - δεν εχω ακινητα για airbnb,
ο τι απεκτησα ηταν απο δικη μου εργασια κ κοπο
δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας κ τι απαιτει - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ κ η λυση δεν ειναι να χαιδευουμε τους ασωτους
άσωτος είναι αυτός που δουλεύει για 600 ευρώ και καλείται να πληρώνει ενοίκιο 300 ευρώ επειδή έτυχε να είναι νέος και να μην έχει κληρονομήσει κάποιο ακίνητο; το airbnb ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ την αγορά αυτή τη στιγμή γιατί εξαιτίας του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια και όσα είναι διαθέσιμα είναι πανάκριβα
αυτή η πλατφόρμα έχει εξωγενώς αλλάξει τις ισορροπίες της οικονομίας των ακινήτων στην ελλάδα, δηλαδή οι ισορροπίες δεν άλλαξαν εξαιτίας εγγενών διαδικασιών στην οικονομία αλλά από μια ξένη ηλεκτρονική πλατφόρμα
είναι χρέος της κυβέρνησης να πάρει μέτρα και απορώ γιατί κάνουν τα κορόιδα τόσο καιρό
σαν καποιος που δεν κληρονομησε ΤΙΠΟΤΑ (εκτος απο την ομπρελα του σχωρεμενου πατερα μου ) θα σου πω πως ολα αυτα ειναι δικαιολογιες για αραγμα με μηδενικο σχεδιασμο για το μελλον κ σε βαθος χρονου + χωρις καμια υποχωρηση στην φαντασιωση του τα θελουμε ολα κ τα θελουμε τωρα
όχι, όλα αυτά είναι η λογική αντιμετώπιση ενός φαινομένου που δίνει αφενός δυνατότητες για αδικαιολογήτως μεγαλύτερα κέρδη των μικροϊδιοκτητών και αφετέρου στέρηση κατοικίας σε λογική τιμή για τους ενοικιαστές
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Volk έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:28
Volk έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:23

Ξαναδιαβασε το τι εχω γραψει.

Προφανως, καταλαβες κατι αλλο απο αυτα που εχω γραψει.

Ενα κρατος, εχει νομους. Με βαση τη φορολογικη νομοθεσια, πρεπει να εχει επαρκη αριθμο ανθρωπων που για λογαριασμο του κρατους θα κανοιυν ελεγχους στα παντα! Σε ολους! Καθημερινα!

Με αυτα τα εσοδα, θα μπορει το κρατος να καλυπτει τις αναγκες του και να ενισχυει το κοινωνικο του εργο.

Δεν χρειαζεται να γινει καμια αλλαγη στη νομοθεσια, ουτε φυσικα και να στοχοποιηθουν κλαδοι επιχειρησεις και ιδιοκτητες.

Απλα, να εφαρμοστει πληρως χωρις εξαιρεσεις ο φορολογικος νομος σε ολους και να αυξησει το κρατος τα νομιμα εσοδα του μεσω της φορολογιας με βαση την υπαρχουσα φορολογικη νομοθεσια.

Ο καθενας να αποδιδει στο κρατος αυτο που του αναλογει με βαση τον νομο!
αρχιδια
το μονο που κανει το βιλαετι που αυτοαποκαλειται ελληνικο κρατος ειναι να τρεφει κηφηνες σε βαρος των παραγωγικων

Πανω στο θεμα του νηματος εγραψα αυτο που σκεφτηκα ως λυση στο θεμα των ανθρωπων που υποφερουν και δεν μπορουν να τα βγαλουν περα.

Εισπραξη των οφειλων απο οσους οφειλουν. Καθημερινος ελεγχος σε ολους, παντου, ασταματητα! Στα παντα!

δεν ειναι αλλο θεμα
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

εσωτερικος μεταναστης υπηρξα κ αγωνιστηκα μονος χωρις την παραμικρη βοηθεια κ προστασια απο το ''κρατος'' - ο τι εχω το εχω κερδισει με κοπο κ δεν το χαριζω σε κανεναν πουστη κ σε καμια γαμιολα που το μονο που γνωριζουν ειναι οι απαιτησεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Volk έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:33

μόνο σε αυτό το ποστ; :smt047
Τζίμης Πανούσης
Volk

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:37
Volk έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:33

μόνο σε αυτό το ποστ; :smt047
Αυτο διαβασα τωρα, σε αυτο απαντησα.

:102:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:37

αρχιδια

δεν ειναι αλλο θεμα
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

εσωτερικος μεταναστης υπηρξα κ αγωνιστηκα μονος χωρις την παραμικρη βοηθεια κ προστασια απο το ''κρατος'' - ο τι εχω το εχω κερδισει με κοπο κ δεν το χαριζω σε κανεναν πουστη κ σε καμια γαμιολα που το μονο που γνωριζουν ειναι οι απαιτησεις
φίλε αγις, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως επειδή τα βρήκες δύσκολα στη ζωή και πάλεψες και ανταπεξήλθες, θεωρείς ότι όλοι θα πρέπει να αδικούνται και να περνάνε δύσκολα όπως εσύ και όποιος μπορεί καλώς
αλλά θεωρητικά τουλάχιστον, ο ρόλος του κράτους είναι η διασφάλιση της δικαιοσύνης και όπως και να το κάνουμε, το να μην μπορεί ένας πολίτης να νοικιάσει σπίτι επειδή όλα προορίζονται για βραχύβια ενοικίαση, δεν είναι δίκαιο
Τζίμης Πανούσης
Volk

Ο φορολογικος νομος, δεν αφορα μονο τους ιδιοκτητες ακινητων.

Αφορα τον καθε πολιτη, την καθε επιχειρηση!
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

400 ευρώ για σπίτι "τρύπα" ζητούσαν από αναπληρωτή Λαρσαίο φυσικό πρόπερσι, με πρώτο μισθό ..780.Φυσικά ο άνθρωπος δεν καταδέχτηκε να τρώει αέρα κοπανιστό και παραιτήθηκε.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Στύγιος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:43 400 ευρώ για σπίτι "τρύπα" ζητούσαν από αναπληρωτή Λαρσαίο φυσικό πρόπερσι, με πρώτο μισθό ..780.Φυσικά ο άνθρωπος δεν καταδέχτηκε να τρώει αέρα κοπανιστό και παραιτήθηκε.

μα όχι, μια χαρά είναι και πόσο ήθελες να του το δώσουν; 50 ευρώ;
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

To θέμα είναι σημαντικό αλλά ας ξεκινήσουμε λίγο ανάποδα.
Στα νησιά αυτά που γίνονται παραιτήσεις εκπαιδευτικών και προφανώς τότε έρχεται η σειρά άλλων εκπαιδευτικών να προσληφθούν με βάση τους αντίστοιχους πίνακες, τελικά καλύπτουν τα κενά;
Για παράδειγμα θα είχε ενδιαφέρον το τι ίσχυσε πέρυσι.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:40
Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2022, 13:37

δεν ειναι αλλο θεμα
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

φίλε αγις, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως επειδή τα βρήκες δύσκολα στη ζωή και πάλεψες και ανταπεξήλθες, θεωρείς ότι όλοι θα πρέπει να αδικούνται και να περνάνε δύσκολα όπως εσύ και όποιος μπορεί καλώς
αλλά θεωρητικά τουλάχιστον, ο ρόλος του κράτους είναι η διασφάλιση της δικαιοσύνης και όπως και να το κάνουμε, το να μην μπορεί ένας πολίτης να νοικιάσει σπίτι επειδή όλα προορίζονται για βραχύβια ενοικίαση, δεν είναι δίκαιο
αυτο που θεωρω ειναι πως για να κερδισεις αυτο που θελεις -κανεις θυσιες - κ δικαιοσυνη δεν ειναι να σφαζεις το σιτευτο μοσχο για τους ασωτους
οσο για τα -χρυσοπληρωμενα σπιτια - θα ελεγα σε ολους οσους το εκαναν πως ειναι μεγαλα κοροιδα ιδανικες αγελαδες για να τους αρμεγει το κοτσαμπασικο βιλαετι

επαναληψη - δεν εχω τπτ σε κατοικιες για να νοικιαζω - η μεγαλυτερη μαλακια ''επενδυση '' :003: που μπορει να κανει καποιος ειναι διαχρονικα σε αυτη τη χωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 12 Σεπ 2022, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”