!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Ο Μπέος, που περιέφερε την Καλομοίρα στα γήπεδα και τα πανηγύρια, για 3 χιλιάρικα, ζητάει από την Εστουδιαντινα να παίξει δωρεάν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
σοβαραααα ;;;;;;Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 18:04 Ο Μπέος, που περιέφερε την Καλομοίρα στα γήπεδα και τα πανηγύρια, για 3 χιλιάρικα, ζητάει από την Εστουδιαντινα να παίξει δωρεάν
εκανε τετοια προσβολη στην εστου - πως την λενε ;
πες μου πως ειναι απογονοι οσων στελεχωσαν τις μαντολινατες της πολης κ της σμυρνης να κανω αεραποβαση στην προυσα για κανα καλο χορταρικο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χου ρεΑγις έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 18:17σοβαραααα ;;;;;;Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 18:04 Ο Μπέος, που περιέφερε την Καλομοίρα στα γήπεδα και τα πανηγύρια, για 3 χιλιάρικα, ζητάει από την Εστουδιαντινα να παίξει δωρεάν
εκανε τετοια προσβολη στην εστου - πως την λενε ;
πες μου πως ειναι απογονοι οσων στελεχωσαν τις μαντολινατες της πολης κ της σμυρνης να κανω αεραποβαση στην προυσα για κανα καλο χορταρικο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
https://www.onlarissa.gr/2022/07/24/h-s ... ti-larisa/H συναυλία της “Εστουδιαντίνας” στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα
24/07/2022
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Παλαιοελλαδίτης
Με πρόλαβες.
Στο επεισόδιο που είχε με ένα άγνωστο άτομομ καθ’ οδόν για την Αθήνα, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.
Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.
Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν.
https://www.thenewspaper.gr/2022/09/10/ ... te-vinteo/
Δεν ξέρουμε αν ισχύουν τα οσα λεει ο Μπεος.
Παντως δυο εναντίον ενός στο βίντεο, τζάμπα μάγκας λοιπόν ο Μπεος.
Ο άλλος στο τέλος δεν δίστασε να τους μπινελικωσει.
Παντως δυο εναντίον ενός στο βίντεο, τζάμπα μάγκας λοιπόν ο Μπεος.
Ο άλλος στο τέλος δεν δίστασε να τους μπινελικωσει.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Αχ τέτοιος πολιτιζμός ανέβλυζε και δίπλα στο Panthers Club πριν μερικά χρόνια. Ω γλυκόπικρη νοσταλγία...
- Golden Age
Δεν μπορούσαν δηλαδή να τον "τσακίσουν" οι αναρχοάπλυτοι;stella έγραψε: 12 Σεπ 2022, 02:05 Αχ τέτοιος πολιτιζμός ανέβλυζε και δίπλα στο Panthers Club πριν μερικά χρόνια. Ω γλυκόπικρη νοσταλγία...
Το 2014 που δοκίμασε να ξαναμπεί στον Σύλλογο μια χαρά τον τσάκισαν κι αυτόν και τους ασβερκους μπράβους που κουβάλησεGolden Age έγραψε: 12 Σεπ 2022, 02:12Δεν μπορούσαν δηλαδή να τον "τσακίσουν" οι αναρχοάπλυτοι;stella έγραψε: 12 Σεπ 2022, 02:05 Αχ τέτοιος πολιτιζμός ανέβλυζε και δίπλα στο Panthers Club πριν μερικά χρόνια. Ω γλυκόπικρη νοσταλγία...
- Golden Age
Επειδή δεν είναι βίαιος. Και ΠΑΣΟΚοι τον έουν διώξειBeria έγραψε: 12 Σεπ 2022, 09:06Το 2014 που δοκίμασε να ξαναμπεί στον Σύλλογο μια χαρά τον τσάκισαν κι αυτόν και τους ασβερκους μπράβους που κουβάλησεGolden Age έγραψε: 12 Σεπ 2022, 02:12Δεν μπορούσαν δηλαδή να τον "τσακίσουν" οι αναρχοάπλυτοι;stella έγραψε: 12 Σεπ 2022, 02:05 Αχ τέτοιος πολιτιζμός ανέβλυζε και δίπλα στο Panthers Club πριν μερικά χρόνια. Ω γλυκόπικρη νοσταλγία...
Εάν κάτι σιχαίνεται ο Αχιλλέας είναι η βίαGolden Age έγραψε: 13 Σεπ 2022, 03:25Επειδή δεν είναι βίαιος. Και ΠΑΣΟΚοι τον έουν διώξειBeria έγραψε: 12 Σεπ 2022, 09:06Το 2014 που δοκίμασε να ξαναμπεί στον Σύλλογο μια χαρά τον τσάκισαν κι αυτόν και τους ασβερκους μπράβους που κουβάλησε
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το λυκόσκυλο που σέρνει διπλά του, αυτό που ετεροχρονισμένα ορμάει και εκείνο με σφαλιαρίτσες και χαστουκακια, μπράβος του είναι?
Αν ναι, από πού τον ψώνισε? Για να ξέρω να μην ψωνίσω απο 'κει, αν χρειαστεί ποτέ να παρω μπράβο.
Αν ναι, από πού τον ψώνισε? Για να ξέρω να μην ψωνίσω απο 'κει, αν χρειαστεί ποτέ να παρω μπράβο.
- Golden Age
Λέγεται ότι είναι ο αδερφός του.vantono έγραψε: 13 Σεπ 2022, 08:51 Το λυκόσκυλο που σέρνει διπλά του, αυτό που ετεροχρονισμένα ορμάει και εκείνο με σφαλιαρίτσες και χαστουκακια, μπράβος του είναι?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 3 Απαντήσεις