!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΘ
Re: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΘ
Μετριος ηταν, μικρο καλαθι βεβαια, εχει κανει 2-3 φαουλ αλλα οκ καλυτερος απο περσι μπορω να ομολογησω
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Dwarven Blacksmith
Μια ιστορική ομιλία, ένα μανιφέστο του Μαρξισμού-Βιβιανισμού. Αυτή η Γη, είναι ήδη κόκκινη, την απόχρωση συζητάμε.
- Sid Vicious
Το πιο καλο ηταν εκει που ειπε για τους Darkthrone
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η εισφορά αλληλεγύης ήταν δίκαιος φόρος. Το τέλος επιτηδεύματος έπρεπε να καταργηθεί αντί αυτής.
- Sid Vicious
Δεν υπαρχουν δικαιοι φοροι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Μα γλιτώνει ο γενικός διευθυντής του δημοσίου 1000 ευρω το χρόνοmao mao έγραψε: 10 Σεπ 2022, 22:12 Η εισφορά αλληλεγύης ήταν δίκαιος φόρος. Το τέλος επιτηδεύματος έπρεπε να καταργηθεί αντί αυτής.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
εχεις δυσκολία κατανοησης προφανως, οταν λεει ΝΔ ή περιπέτειες ειναι ξεκαθαρο το που ριχνει το βάρος. Προφανως στην ανεπάρκεια τον άλλων, οχι στην ικανότητα της ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: 10 Σεπ 2022, 22:07μην κρίνεις εξ ιδίων. Και τέλος πάντων, εγώ μια πρόταση έκανα. Αν δεν θες, υπάρχει και ο Μαδουραίος που περιμένει με ανοιχτό το στόμα (κυριολεκτικά)Magnus3 έγραψε: 10 Σεπ 2022, 22:02καλα πηγαινε γλυψε τον κώλο της άκρης που έχεις στην ΝΔ μπας και σου μείνει το πενταευράκι απο την εισφοράOtto Weininger έγραψε: 10 Σεπ 2022, 21:59
δες το από την θετική πλευρά,αυτά τα χιλιάρικα που θα γλιτώσω μπορώ να στα δίνω να μου κάνεις τσιμπούκια.![]()
![]()
κακομοίρογλου
μα τα είπε, απλά για να τα καταλάβεις πρέπει να πληρείς κάποια βασικά κριτήρια, όπως το να πληρώνεις φόρους
ΕΕ ειμαι, παιζει η εισφορά αλληλεγγυης να μην με εχει απασχολήσει ποτε στα σοβαρά. Πραγματικά πρεπει να εισαι πολυ καρμίρης αν περιμένεις απο την εισφορα
Γλιτωνουν και οι συνταξιουχοι,ηδη γλιτωνουν οι ιδ. υπαλληλοι.Απλα αυτος που ως διευθυντης εχει υψηλοτερο μισθο θα φτανει στα 1000 ευρω επιπλεον το χρονο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Dwarven Blacksmith
Υπομονή σύντροφη, το κράτος και το χρήμα καταργούνται στην τελευταία φάση του σοσιαλισμού, τον κομμουνισμό.
Τι έταξε τελικά;
Περιληπτικά έχουμε;
Θα γεμίσουν λεφτά οι τσέπες μας;
Περιληπτικά έχουμε;
Θα γεμίσουν λεφτά οι τσέπες μας;
- Otto Weininger
Δεν έχει σημασία το επάγγελμα, αλλά τι έσοδα δηλώνεις. Δεν ξέρω αν με πιάνεις.Magnus3 έγραψε: 10 Σεπ 2022, 22:17εχεις δυσκολία κατανοησης προφανως, οταν λεει ΝΔ ή περιπέτειες ειναι ξεκαθαρο το που ριχνει το βάρος. Προφανως στην ανεπάρκεια τον άλλων, οχι στην ικανότητα της ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: 10 Σεπ 2022, 22:07μην κρίνεις εξ ιδίων. Και τέλος πάντων, εγώ μια πρόταση έκανα. Αν δεν θες, υπάρχει και ο Μαδουραίος που περιμένει με ανοιχτό το στόμα (κυριολεκτικά)Magnus3 έγραψε: 10 Σεπ 2022, 22:02
καλα πηγαινε γλυψε τον κώλο της άκρης που έχεις στην ΝΔ μπας και σου μείνει το πενταευράκι απο την εισφορά![]()
![]()
κακομοίρογλου
μα τα είπε, απλά για να τα καταλάβεις πρέπει να πληρείς κάποια βασικά κριτήρια, όπως το να πληρώνεις φόρους
ΕΕ ειμαι, παιζει η εισφορά αλληλεγγυης να μην με εχει απασχολήσει ποτε στα σοβαρά. Πραγματικά πρεπει να εισαι πολυ καρμίρης αν περιμένεις απο την εισφορα![]()
Η εισφορά αλληλεγγύης είναι κάτι χιλιάρικα το χρόνο πεταμένα.
Για σένα προφανώς μπορεί να ήταν 30-50 ευρώ ξέρω γω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ακριβώς!under έγραψε: 10 Σεπ 2022, 22:19Γλιτωνουν και οι συνταξιουχοι,ηδη γλιτωνουν οι ιδ. υπαλληλοι.Απλα αυτος που ως διευθυντης εχει υψηλοτερο μισθο θα φτανει στα 1000 ευρω επιπλεον το χρονο.
Υπάρχει κλίμακα, όπου ευνοούνται οι έχοντες υψηλό μισθό, σύνταξη κλπ.
Το ακριβώς αντίθετο από το τέλος επιτηδευματος που πληρώνουν όλοι το ίδιο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
talaipwros
αυτο, τιποτ'αλλο
Καταργείται και η ιδιοκτησία όμως σύντροφε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2022, 22:24Υπομονή σύντροφη, το κράτος και το χρήμα καταργούνται στην τελευταία φάση του σοσιαλισμού, τον κομμουνισμό.
Λεπτομέρειες.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 78 Απαντήσεις
- 1599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik