!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε: πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
La Bourgeoisie

Re: Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε: πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από La Bourgeoisie »

Μηπως ηρθε η ωρα του αγαπημενου επιδοξου δικτατορα των νεοφιλελερων και Αμερικανων μετα την π@τσα που εφαγε απο τον λαο της Βενεζουελας ;

https://twitter.com/AlanRMacLeod/status ... 1312141318
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

nowhere έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:15
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:07
La Bourgeoisie έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:05 Ο μέσος δυτικός άνθρωπος είναι εντελώς ηλίθιος. Κιμ ή Πούτιν πατήστε το λέμε!
Στοκάραμε υλικό για όταν μας ξαναπουν για προσωπολατρία Κιμ σύντροφε. :003:
βλέπεις ομοιότητες,σύντροφε
Καλώς με εννόησες, σύντροφε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:12
Leporello έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:01
Imperium έγραψε: 09 Σεπ 2022, 19:59Η τωρινή Αγγλική γραμμή είναι Ανόβερο, ιδια που ήταν ο Κάιζερ και οΤσάρος, ολοι τους πρωτοξάδερφα. Επισης η Όλγα η δικιά μας του Γιώργη Α'. Βασικά όλοι ένα σόι είναι, και Δανέζικο μαλλον παρα Γερμανικό. Μεγάλη εξαγωγείς οι Δανοί, οποιός ήθελε διαδοχο, γραμμή σ' αυτούς πήγαινε.

Η Ισπανία, ο,τι άλλο και να είναι, τώρα είναι χαφ-Γκρηκ, οπότε πέσαν κι αυτοί στη Δανέζικη λούμπα.
Tα έχεις κάνει σαλάτα. Ο Γεώργιος Ε και ο τσάρος Νικόλαος Β ήταν πρώτα ξαδέλφια, αλλά εκ μητρός. Οι μητέρες τους ήταν αδελφές, δανέζες του οίκου Γκλύκσμπουγκ. O Κάϊζερ δεν είχε συγγένεια με τον Τσάρο, η μητέρα του όμως ήταν κόρη τής Βικτώριας, άρα ήταν ξάδελφος τού Γεωργίου Ε'. Δεν είχε όμως σχέση με τον οίκο του Αννοβέρου, ήταν Χόεντσολερν. Η Ολγα δεν είχε σχέση με όλους αυτούς, ήταν καθαρή Ρωμανώφ και είχε μόνο συγγένεια με τον Τσάρο (ξαδέλφη). Αντιθέτως, ο Γεώργιος Α' ήταν του οίκου Γκλύκσμπουργ, αδελφός των μητέρων του Γεωργίου Ε' και του Τσάρου. Κανείς απ'όσους ανέφερες δεν ανήκε στον οίκο του Αννοβέρου.
Φίλε, μα την Παναγία, τα ήξερες όλα αυτα; Πώς; :o
Έχεις σπουδάσει κάτι σχετικο;
Ντοκυμανταίρ γιά τον Α' ΠΠ στο Viasat History.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Leporello έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:20
Leporello έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:01 Tα έχεις κάνει σαλάτα. Ο Γεώργιος Ε και ο τσάρος Νικόλαος Β ήταν πρώτα ξαδέλφια, αλλά εκ μητρός. Οι μητέρες τους ήταν αδελφές, δανέζες του οίκου Γκλύκσμπουγκ. O Κάϊζερ δεν είχε συγγένεια με τον Τσάρο, η μητέρα του όμως ήταν κόρη τής Βικτώριας, άρα ήταν ξάδελφος τού Γεωργίου Ε'. Δεν είχε όμως σχέση με τον οίκο του Αννοβέρου, ήταν Χόεντσολερν. Η Ολγα δεν είχε σχέση με όλους αυτούς, ήταν καθαρή Ρωμανώφ και είχε μόνο συγγένεια με τον Τσάρο (ξαδέλφη). Αντιθέτως, ο Γεώργιος Α' ήταν του οίκου Γκλύκσμπουργ, αδελφός των μητέρων του Γεωργίου Ε' και του Τσάρου. Κανείς απ'όσους ανέφερες δεν ανήκε στον οίκο του Αννοβέρου.
Και μια ιστορική λεπτομέρεια. Ο Γεώργιος Ε και ο Νικόλαος Β έμοιαζαν σχεδόν σαν δίδυμοι.

Θα μπορουσες να τους περάσεις και για αδέλφια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

La Bourgeoisie έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:18 Μηπως ηρθε η ωρα του αγαπημενου επιδοξου δικτατορα των νεοφιλελερων και Αμερικανων μετα την π@τσα που εφαγε απο τον λαο της Βενεζουελας ;

Πολύς πόνος για τον Γκουαϊδό. Μήπως όμως και το ΚΚ Βενεζουέλας σιγοντάρει τον Γκουαϊδό πολεμόντας τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Μαδούρο;
Άβαταρ μέλους
Leporello

George_V έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:22
Leporello έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:20
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:12 Φίλε, μα την Παναγία, τα ήξερες όλα αυτα; Πώς; :o
Και μια ιστορική λεπτομέρεια. Ο Γεώργιος Ε και ο Νικόλαος Β έμοιαζαν σχεδόν σαν δίδυμοι.

Θα μπορουσες να τους περάσεις και για αδέλφια.
Nαι, οι δικοί μου γυιοί που είναι όντως δίδυμοι, έχουν μικρότερη ομοιότητα μεταξύ τους απ'ό,τι αυτοί οι δύο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Leporello έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:01
Imperium έγραψε: 09 Σεπ 2022, 19:59Η τωρινή Αγγλική γραμμή είναι Ανόβερο, ιδια που ήταν ο Κάιζερ και οΤσάρος, ολοι τους πρωτοξάδερφα. Επισης η Όλγα η δικιά μας του Γιώργη Α'. Βασικά όλοι ένα σόι είναι, και Δανέζικο μαλλον παρα Γερμανικό. Μεγάλη εξαγωγείς οι Δανοί, οποιός ήθελε διαδοχο, γραμμή σ' αυτούς πήγαινε.

Η Ισπανία, ο,τι άλλο και να είναι, τώρα είναι χαφ-Γκρηκ, οπότε πέσαν κι αυτοί στη Δανέζικη λούμπα.
Tα έχεις κάνει σαλάτα. Ο Γεώργιος Ε και ο τσάρος Νικόλαος Β ήταν πρώτα ξαδέλφια, αλλά εκ μητρός. Οι μητέρες τους ήταν αδελφές, δανέζες του οίκου Γκλύκσμπουγκ. O Κάϊζερ δεν είχε συγγένεια με τον Τσάρο, η μητέρα του όμως ήταν κόρη τής Βικτώριας, άρα ήταν ξάδελφος τού Γεωργίου Ε'. Δεν είχε όμως σχέση με τον οίκο του Αννοβέρου, ήταν Χόεντσολερν. Η Ολγα δεν είχε σχέση με όλους αυτούς, ήταν καθαρή Ρωμανώφ και είχε μόνο συγγένεια με τον Τσάρο (ξαδέλφη). Αντιθέτως, ο Γεώργιος Α' ήταν του οίκου Γκλύκσμπουργ, αδελφός των μητέρων του Γεωργίου Ε' και του Τσάρου. Κανείς απ'όσους ανέφερες δεν ανήκε στον οίκο του Αννοβέρου.
Εγώ σε γάμο ξαδέρφης πάω και τις περισσότερες εξηγήσεις για το τι μου είναι ο καθένας που μου συστήνεται δεν τις καταλαβαίνω. :102:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:19 Καλώς με εννόησες, σύντροφε.
:102:

Άβαταρ μέλους
Leporello

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:24
Leporello έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:01 Tα έχεις κάνει σαλάτα. Ο Γεώργιος Ε και ο τσάρος Νικόλαος Β ήταν πρώτα ξαδέλφια, αλλά εκ μητρός. Οι μητέρες τους ήταν αδελφές, δανέζες του οίκου Γκλύκσμπουγκ. O Κάϊζερ δεν είχε συγγένεια με τον Τσάρο, η μητέρα του όμως ήταν κόρη τής Βικτώριας, άρα ήταν ξάδελφος τού Γεωργίου Ε'. Δεν είχε όμως σχέση με τον οίκο του Αννοβέρου, ήταν Χόεντσολερν. Η Ολγα δεν είχε σχέση με όλους αυτούς, ήταν καθαρή Ρωμανώφ και είχε μόνο συγγένεια με τον Τσάρο (ξαδέλφη). Αντιθέτως, ο Γεώργιος Α' ήταν του οίκου Γκλύκσμπουργ, αδελφός των μητέρων του Γεωργίου Ε' και του Τσάρου. Κανείς απ'όσους ανέφερες δεν ανήκε στον οίκο του Αννοβέρου.
Εγώ σε γάμο ξαδέρφης πάω και τις περισσότερες εξηγήσεις για το τι μου είναι ο καθένας που μου συστήνεται δεν τις καταλαβαίνω. :102:
Εγώ τα δικά μου σόγια τα ξέρω καλά. Ειδικά στο σόϊ του πατέρα μου, είμαι 6ος αρχαιότερος επιζών και επομένως πηγή πληροφοριών. Μετά από 25 χρόνια γάμου, αρχίζω και καταλαβαίνω τα σόγια τής γυναίκας μου. :003:
1.
Άβαταρ μέλους
La Bourgeoisie

Golden Age έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:24
La Bourgeoisie έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:18 Μηπως ηρθε η ωρα του αγαπημενου επιδοξου δικτατορα των νεοφιλελερων και Αμερικανων μετα την π@τσα που εφαγε απο τον λαο της Βενεζουελας ;

Πολύς πόνος για τον Γκουαϊδό. Μήπως όμως και το ΚΚ Βενεζουέλας σιγοντάρει τον Γκουαϊδό πολεμόντας τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Μαδούρο;
Χρειαζεσαι ειδικο.Εχεις εμμονες και ολο παπαριες γραφεις.Μην απορεις που δεν σε παιρνει κανεις σοβαρα και ειτε σε αγνοουν ειτε σε δουλευουν ψιλογαζι.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

runner έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:17
Λευκός Λύκος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:10 Την έχω επισκεφτεί την Κύπρο. Οι Κύπριοι,μου είναι γενικώς αδιάφοροι κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Αδιαφόροι ξεαδιάφοροι εγώ βλέπω πως η αφορμή των Ελληναράδων για να βρίσουν την Ελισάβετ είναι η εκτέλεση κάποιων Ελληνοκυπρίων πριν 65 χρόνια.
Λαός ο οποίος υποτίθεται καταπιέζονταν από τους <<σκληρούς αποικιοκράτες>> να δείχνει τέτοια συμπάθεια και να υιοθετεί πλήρως τις συνήθειες τους;
Μάλλον δεν στέκει η καραμέλα που πιπιλάνε από χθες διάφοροι εξυπνάκηδες εδώ στην Ελλάδα.
Είσαι πολύ λάθος.
Τα παιδιά αυτά που αναφέρονται, αγωνίστηκαν ενάντια στην τυραννία των Άγγλων στην Κύπρο.
Ζητούσαν απελευθέρωση και ένωση με την Ελλάδα.
Το ότι υπάρχουν Κύπριοι που είναι αγγλοφιλοι και αδιάφοροι με το θέμα δεν αλλάζει την ιστορία.
Και προφανώς είσαι εντελώς άσχετος για να ειρωνευεσαι έτσι.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

La Bourgeoisie έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:34

Χρειαζεσαι ειδικο.Εχεις εμμονες και ολο παπαριες γραφεις.Μην απορεις που δεν σε παιρνει κανεις σοβαρα και ειτε σε αγνοουν ειτε σε δουλευουν ψιλογαζι.
Ενώ εσύ που πσοτάρεις για τον Γκουαϊδό στο νήμα...
Άβαταρ μέλους
La Bourgeoisie

Golden Age έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:36
La Bourgeoisie έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:34

Ενώ εσύ που πσοτάρεις για τον Γκουαϊδό στο νήμα...
Τραβηξα την εμμονη σου.... 3-0
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Leporello έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:32
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:24
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Σεπ 2022, 23:12 Φίλε, μα την Παναγία, τα ήξερες όλα αυτα; Πώς; :o
Εγώ τα δικά μου σόγια τα ξέρω καλά. Ειδικά στο σόϊ του πατέρα μου, είμαι 6ος αρχαιότερος επιζών και επομένως πηγή πληροφοριών. Μετά από 25 χρόνια γάμου, αρχίζω και καταλαβαίνω τα σόγια τής γυναίκας μου. :003:
Έχω κάνει (μετά από έρευνα και άπειρες συζητήσεις με υπερηλικες) γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας μέχρι τον 17ο αιώνα. (Μερικά στοιχεία βρέθηκαν εντελώς ξεκουδουνα από ένα βιβλιο)

Φιλοδοξω να το πάω και πιο πίσω όσο μπορώ να φτάσω εάν βρεθεί κάτι δλδ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

haters gonna hate

Εικόνα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση