likosmokeses έγραψε: 09 Σεπ 2022, 22:25
Θα πάει σε εκλογές κάνοντας τέτοια καραγκιοζιλίκια;
Εκπλήσσομαι.
Εγώ στην θέση του θα έκανα τα πάντα για να ξεχαστεί η πανδημία.
Η πανδημία δυστυχώς δεν ξεχνιέται έτσι. Δείχνει τα δόντακια της αμέσως μετά το καλοκαίρι που είναι όλα καλά. Μαλλον καταστάσεις προσπαθούν να προλάβουν τώρα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
απο προσωπικες εμπειριες... στους 4 με τεστ θετικο μεσα στο ιδιο σπιτι, ο ενας ασυμπτωματικός... ανεμβολιάστοι και οι 4... οι αλλοι 3 πιο πολυ φοβισμένοι παρα άρρωστοι... δεν το λες αρρωστια με 38 για μιαμιση μερα και 37 για αλλη μιαμιση.... απο τσερλιό περνάς χειρότερα...
σουπα ζεστη, βιταμινες, αντυπυρετικα και τελος... αντε γεια...
το εμβολιο μας προστατεψε; εσυ δεν κόλλησες επειδή είσαι εμβολιασμένος ; ουτε ανεμβολιάστος θα το καταλάβαινες ότι το χεις... στα μπόλια το ρίξες εσύ το σκαπουλάρισμα;
μουφα ειναι η δραση του εμβολιου... μουφα εμβολιο δεν σημαινει ακινδυνο για παρενεργειες... σημαίνει πως δεν κάνει αυτό που υπόσχεται πως θα κάνει...
εσυ εχεις προβλημα κατανοησης κειμενου, μλκ μου...μουφα εμβολιο δεν ειναι μονο το νερακι... η ο ορος...
και το ποστ που σου εγραψα ηταν απαντηση στην πιθανολογια του boldαρισμενου κειμενου σου...
ενιγουει... απαξ και τα καμες, παει τα καμες... τωρα καμεις δεν καμεις ειναι δικο σου θεμα... ο taxalataxalasa δεν θα σου πει τι να κανεις και τι να μην κανεις διοτι και να σου πει θα τον γραψεις στα αγραφα...
νο μορ αμπαουτ δατ...
A bunch of pipes
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Εκπλήσσομαι.
Η πανδημία δυστυχώς δεν ξεχνιέται έτσι. Δείχνει τα δόντακια της αμέσως μετά το καλοκαίρι που είναι όλα καλά. Μαλλον καταστάσεις προσπαθούν να προλάβουν τώρα
Τι καταστάσεις να προλάβουν; Σαν μέτρο είναι γελοίο από τη στιγμή που ο κορωνοιος γίνεται εποχικός και πιο μεταδοτικός. Το να επιβραβεύουν όποιον κόλλησε με πιστοποιητικό που δεν θα τον υποχρεώνει να κάνει συνεχώς rapid test θεωρείς ότι προλαμβάνει κάτι ή ακριβώς το αντίθετο; Επίσης τεταρτη δόση εμβολίου έχει προταθεί μόνο για τους άνω των 70. Και δεν μειώνει τη μεταδοτικότητα.
Highlander έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:31
και δεν είμαι καθόλου ψεκ, τρια εμβόλια έχω κάνει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εκπλήσσομαι.
Ποιους θα αφορα η νομιμοτατη υποχρεωση; Αυτους που δεν προχωρησαν περα απο την 5η δοση; Αν οχι τοτε το μονο που προλαβαινουν ειναι το ξεστοκαρισμα που ανεφερε ο Οττο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Κανονικα θα επρεπε να μου πληρωνετε τα ραπιντ ως ελαχιστο φορο τιμης για την ψυχαγωγια που παρεχω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.