Δεν θα κάνω αυτό το βιολί συνέχεια. Φτάνει. Άσε που μάλλον χειρότερα γίνομαι όταν κάνω το εμβόλιο πάρα αν με πιάσει κοβιντ.Sol έγραψε: 09 Σεπ 2022, 18:17και τι θα πάθεις αν κάνεις νεα δόση εμβολίου; θα βγάλεις ουρά;Πτολεμαίος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:46 Εγώ έχω κάνει 3.
Δεν κάνω αλλά να πα να γαμηθει, δεν θα κάνω αυτή τη δουλειά συνέχεια. Έχω αρκετά καλή υγεία και κάποια μέλη της οικογένειας μου μεγαλύτερης ηλικίας από μένα που αρρωστησαν το πέρασαν σχετικά ελαφρα, πράγμα που σημαίνει (αν το περάσω ποτέ διότι έχω βρεθεί 2 φορές σε ίδιο χώρο με φορέα, τους κόλλησε όλους πλην εμου) ότι θα το περάσω ελαφρά.
2,5 χρόνια μπαίνω σε 3 μέσα για να πάω για δουλειά, δεν έχω κολλήσει ποτέ.
Πιθανόν να έχω κάποιου είδους φυσική ανοσία.
Φτάνει για μένα τα εμβόλια, δεν είμαι ψεκ φυσικά αλλά είμαι και άνθρωπος που έχει κάνει εξαγωγή φρονιμίτη χωρίς να πάρω αντιβίωση.
Κοινώς, είμαι ένα γαμημενο λιοντάρι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντε γ@μισου
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Αντε γ@μισου
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
Κοίτα. Το εμβόλιο είτε είναι μουφα και ακίνδυνο για παρενέργειες ή είναι καλό και έχει πιθανές παρενέργειες.taxalata xalasa έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:59γατσουλινι , αφου μπολιαστηκες 3 φορες για να παρεις χαμπαρι οτι ειναι μουφα...Πτολεμαίος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:46 Εγώ έχω κάνει 3.
Δεν κάνω αλλά να πα να γαμηθει, δεν θα κάνω αυτή τη δουλειά συνέχεια. Έχω αρκετά καλή υγεία και κάποια μέλη της οικογένειας μου μεγαλύτερης ηλικίας από μένα που αρρωστησαν το πέρασαν σχετικά ελαφρα, πράγμα που σημαίνει (αν το περάσω ποτέ διότι έχω βρεθεί 2 φορές σε ίδιο χώρο με φορέα, τους κόλλησε όλους πλην εμου) ότι θα το περάσω ελαφρά.
Φτάνει για μένα τα εμβόλια, δεν είμαι ψεκ φυσικά αλλά είμαι και άνθρωπος που έχει κάνει εξαγωγή φρονιμίτη χωρίς να πάρω αντιβίωση.
Νεράκι και παρενέργειες δεν παίζει.
Επίσης λέω ότι δεν το κάνω διότι δεν μου αρέσει να τρυπιεμαι πλην της αιμοδοσίας.
Που είδες να λέω για "μουφα" από τη στιγμή που λέω ότι δεν έχω κολλήσει και ποτε (άρα πιθανόν να κάνει δουλειά);
- taxalata xalasa
απο προσωπικες εμπειριες... στους 4 με τεστ θετικο μεσα στο ιδιο σπιτι, ο ενας ασυμπτωματικός... ανεμβολιάστοι και οι 4... οι αλλοι 3 πιο πολυ φοβισμένοι παρα άρρωστοι... δεν το λες αρρωστια με 38 για μιαμιση μερα και 37 για αλλη μιαμιση.... απο τσερλιό περνάς χειρότερα...Πτολεμαίος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 18:26Κοίτα. Το εμβόλιο είτε είναι μουφα και ακίνδυνο για παρενέργειες ή είναι καλό και έχει πιθανές παρενέργειες.taxalata xalasa έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:59γατσουλινι , αφου μπολιαστηκες 3 φορες για να παρεις χαμπαρι οτι ειναι μουφα...Πτολεμαίος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:46 Εγώ έχω κάνει 3.
Επίσης λέω ότι δεν το κάνω διότι δεν μου αρέσει να τρυπιεμαι πλην της αιμοδοσίας.
Που είδες να λέω για "μουφα" από τη στιγμή που λέω ότι δεν έχω κολλήσει και ποτε (άρα πιθανόν να κάνει δουλειά);
σουπα ζεστη, βιταμινες, αντυπυρετικα και τελος... αντε γεια...
το εμβολιο μας προστατεψε; εσυ δεν κόλλησες επειδή είσαι εμβολιασμένος ; ουτε ανεμβολιάστος θα το καταλάβαινες ότι το χεις... στα μπόλια το ρίξες εσύ το σκαπουλάρισμα;
ότι θέλει βλεπει ο καθείς....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Πτολεμαίος
Μκλ μου έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης κειμένου.taxalata xalasa έγραψε: 09 Σεπ 2022, 18:33απο προσωπικες εμπειριες... στους 4 με τεστ θετικο μεσα στο ιδιο σπιτι, ο ενας ασυμπτωματικός... ανεμβολιάστοι και οι 4... οι αλλοι 3 πιο πολυ φοβισμένοι παρα άρρωστοι... δεν το λες αρρωστια με 38 για μιαμιση μερα και 37 για αλλη μιαμιση.... απο τσερλιό περνάς χειρότερα...Πτολεμαίος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 18:26Κοίτα. Το εμβόλιο είτε είναι μουφα και ακίνδυνο για παρενέργειες ή είναι καλό και έχει πιθανές παρενέργειες.taxalata xalasa έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:59
γατσουλινι , αφου μπολιαστηκες 3 φορες για να παρεις χαμπαρι οτι ειναι μουφα...
το εμβολιο μας προστατεψε; εσυ δεν κόλλησες επειδή είσαι εμβολιασμένος ; ουτε ανεμβολιάστος θα το καταλάβαινες ότι το χεις... στα μπόλια το ρίξες εσύ το σκαπουλάρισμα;
- taxalata xalasa
μουφα ειναι η δραση του εμβολιου... μουφα εμβολιο δεν σημαινει ακινδυνο για παρενεργειες... σημαίνει πως δεν κάνει αυτό που υπόσχεται πως θα κάνει...Πτολεμαίος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 18:34Μκλ μου έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης κειμένου.taxalata xalasa έγραψε: 09 Σεπ 2022, 18:33απο προσωπικες εμπειριες... στους 4 με τεστ θετικο μεσα στο ιδιο σπιτι, ο ενας ασυμπτωματικός... ανεμβολιάστοι και οι 4... οι αλλοι 3 πιο πολυ φοβισμένοι παρα άρρωστοι... δεν το λες αρρωστια με 38 για μιαμιση μερα και 37 για αλλη μιαμιση.... απο τσερλιό περνάς χειρότερα...Πτολεμαίος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 18:26
Κοίτα. Το εμβόλιο είτε είναι μουφα και ακίνδυνο για παρενέργειες ή είναι καλό και έχει πιθανές παρενέργειες.
εσυ εχεις προβλημα κατανοησης κειμενου, μλκ μου...μουφα εμβολιο δεν ειναι μονο το νερακι... η ο ορος...
και το ποστ που σου εγραψα ηταν απαντηση στην πιθανολογια του boldαρισμενου κειμενου σου...
ενιγουει... απαξ και τα καμες, παει τα καμες... τωρα καμεις δεν καμεις ειναι δικο σου θεμα... ο taxalataxalasa δεν θα σου πει τι να κανεις και τι να μην κανεις διοτι και να σου πει θα τον γραψεις στα αγραφα...
νο μορ αμπαουτ δατ...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
πόσες φορές τρέφεσαι; Τρως μια φορά τη μέρα όλες τις θερμίδες για να μην κάνεις "αυτό το βιολί";Πτολεμαίος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 18:23Δεν θα κάνω αυτό το βιολί συνέχεια. Φτάνει. Άσε που μάλλον χειρότερα γίνομαι όταν κάνω το εμβόλιο πάρα αν με πιάσει κοβιντ.Sol έγραψε: 09 Σεπ 2022, 18:17και τι θα πάθεις αν κάνεις νεα δόση εμβολίου; θα βγάλεις ουρά;Πτολεμαίος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:46 Εγώ έχω κάνει 3.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δώσε στον κόσμο μην ντρέπεσαιOtto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:46Chilloutbuddy έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:40Otto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:34
όντως μαλακία. Από 2 τα κάνανε ένα. Πως θα ξεστοκάρουμε τώρα; Οι ψεκ ήταν μια κάποια λύση.![]()
Γενικά πρέπει να είναι καλά πελατακια οι ψεκ, να φροντίζεις να έχεις βοτάνια και φυσικά σκευάσματα
πλάκα κάνεις;
χρυσωρυχείο είναι, αφού σκέφτομαι να πατήσω τις αρχές μου και να βάλω ομοιοπαθητικά.
Και αγιασμό σε μπουκαλάκια
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Otto Weininger
Συμφωνώ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:34 Δηλαδή αν έκανες το εμβόλιο πριν έναν χρόνο δεν υπάρχει κανένα θέμα, δε διαδιδεις τον ιο; μιλάμε για τόσο πανηλιθιο καψώνι, που μπαινει στην παράνοια του πιο καμένου ψέκα, για να βρει κάποια δικαιολογία.
Rapid για όλους για οπουδήποτε
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η Ελενα Ακριτα τι λέει επι του θέματος ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
κατάλαβα καλά?και ο στρακαστρούκας εκπαιδευτικός είναι? 
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
αρκετά ρε μαλακές με την κονόμα, όπως έλεγαν οι lost bodies.Otto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 21:54Συμφωνώ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:34 Δηλαδή αν έκανες το εμβόλιο πριν έναν χρόνο δεν υπάρχει κανένα θέμα, δε διαδιδεις τον ιο; μιλάμε για τόσο πανηλιθιο καψώνι, που μπαινει στην παράνοια του πιο καμένου ψέκα, για να βρει κάποια δικαιολογία.
Rapid για όλους για οπουδήποτε![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αν δεν είναι κάποιο Ντιλ Κούλη με Λουράντο, είναι κάποιου είδους συνέχιση της ψευδαίσθησης ελέγχου της πανδημίας και τάχαμου σύνταξης με το μέτωπο της Λογικής και της επιστήμης.
Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για αρρωστημένες ενέργειες της κυβέρνησης Κούλη.
Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για αρρωστημένες ενέργειες της κυβέρνησης Κούλη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
likosmokeses
Θα πάει σε εκλογές κάνοντας τέτοια καραγκιοζιλίκια;
Εκπλήσσομαι.
Εγώ στην θέση του θα έκανα τα πάντα για να ξεχαστεί η πανδημία.
Εκπλήσσομαι.
Εγώ στην θέση του θα έκανα τα πάντα για να ξεχαστεί η πανδημία.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Otto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:30άνοιξε νήμα. Να βάλουμε και όλες τις μαλακίες που έχεις γράψει αυτά τα 2 χρόνια περί ιολογίας και πανδημίας γενικά.OANNHSEA έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:24Γιατί δεν παίρνετε να διαβάσετε ένα βιβλίο γαμημένης ιολογίας για να καταλάβετε ότι σας κοροϊδεύουν και σας έχουν σαν ζώα...Unique έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:17 3 χρονακια με εκατομμύρια νεκρους απο τον κορονωιο και ακομα υπαρχουν κοροιδα να εναντιωνονται στο εμβόλιο.
ΓΙΑΤΙ!!!
.
Μόνο για αυτό έχει πει; Ο τύπος ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Highlander
Και το πιστοποιητικό νόσησης τι νόημα ακριβώς έχει αφού μπορείς να κολλήσεις ξανά ακόμη και ακριβώς πριν την προηγούμενη νόσηση; Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ωθήσει κάποιους να γλειφουν πόμολα για να πάρουν το πιστοποιητικό-επιβραβευση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:40μα ούτε καν μιλάνε για 4η , να είχες πες κάποια ορθολογική επίφαση, αν και πλέον το εμβόλιο είναι εμφανές πως δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο στη διασπορά του ιού. λένε πως αν έκανες το εμβόλιο πριν κάνα χρόνο, νταξει, όλα καλά. μιλαμε για καψώνι του κωλου τελειωμένο.Magnus3 έγραψε: 09 Σεπ 2022, 17:36 everyday malakia σ αυτην την χώρα, καλά τα έλεγε ο Γκατουζο.
Η 4η δόση θα γινεται με το επικαιροποιημένο εμβόλιο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 3 Απαντήσεις