Οκ, διάλεξε μία άλλη χώρα εκτός από ΗΒ μια ΗΠΑ και δείξε μας τον αντίστοιχο χάρτη.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:28Αυτά είναι παπαριές, όπως και ο υπόλοιπος χάρτης. Έχει μπλέξει ο ηλίθιος που έγραψε το συγκεκριμένο πόνημα τις έννοιες της εισβολής, της αποικίας, ακόμα και της απλής παρουσίας των αρχών σε μια χώρα. Υπό αυτήν την έννοια οι περισσότερες χώρες έχουν εισβάλλει σε όλην την υφήλιο.fadom31 έγραψε: 09 Σεπ 2022, 03:35To 16 μικρες δυναμεις της Ανταντ εκαναν κανονικη εισβολη στην Αθηνα εναντια στην "νομιμη" κυβερνηση του Βασιλια. Προηγηθηκε βομβαρδισμος της πολης απο τα συμμαχικα πλοια. Και φυσικα το '17 ακολουθησε ναυτικος αποκλεισμος και πεινα.sharp έγραψε: 09 Σεπ 2022, 02:56
Το 16 δεν ήταν στην Θεσ. με την κυβ. Βενιζέλου; Το 44 αφού ήσαν σύμμαχοι.
Το Δεκεμβρη του '44 Βρετανικες δυναμεις εισεβαλαν με δεκαδες χιλιαδες στρατο, τεθωρακισμενα, πυροβολικο, αεροπλανα, ειδικες δυναμεις κλπ και πολεμησαν τις δυναμεις του ΕΛΑΣ στην Αθηνα. Ακομα κι αν πιστευεις οτι τους καλεσε η τοτε νομιμη κυβερνηση, μια χαρα εισβολη ηταν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε: πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ
- Dwarven Blacksmith
Re: Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε: πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ
- EKPLIKTIKOS
Βασικά ακόμα και η Ελλάδα με αυτούς τους όρους έχει εισβάλλει πχ στην ΚορέαDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:42
Οκ, διάλεξε μία άλλη χώρα εκτός από ΗΒ μια ΗΠΑ και δείξε μας τον αντίστοιχο χάρτη.
- hellegennes
Ελλάδα και αφήνω τον χάρτη ίδιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:42Οκ, διάλεξε μία άλλη χώρα εκτός από ΗΒ μια ΗΠΑ και δείξε μας τον αντίστοιχο χάρτη.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:28Αυτά είναι παπαριές, όπως και ο υπόλοιπος χάρτης. Έχει μπλέξει ο ηλίθιος που έγραψε το συγκεκριμένο πόνημα τις έννοιες της εισβολής, της αποικίας, ακόμα και της απλής παρουσίας των αρχών σε μια χώρα. Υπό αυτήν την έννοια οι περισσότερες χώρες έχουν εισβάλλει σε όλην την υφήλιο.fadom31 έγραψε: 09 Σεπ 2022, 03:35
To 16 μικρες δυναμεις της Ανταντ εκαναν κανονικη εισβολη στην Αθηνα εναντια στην "νομιμη" κυβερνηση του Βασιλια. Προηγηθηκε βομβαρδισμος της πολης απο τα συμμαχικα πλοια. Και φυσικα το '17 ακολουθησε ναυτικος αποκλεισμος και πεινα.
Το Δεκεμβρη του '44 Βρετανικες δυναμεις εισεβαλαν με δεκαδες χιλιαδες στρατο, τεθωρακισμενα, πυροβολικο, αεροπλανα, ειδικες δυναμεις κλπ και πολεμησαν τις δυναμεις του ΕΛΑΣ στην Αθηνα. Ακομα κι αν πιστευεις οτι τους καλεσε η τοτε νομιμη κυβερνηση, μια χαρα εισβολη ηταν.
Ισπανία και αφήνω τον χάρτη ίδιο.
Ολλανδία και αφήνω τον χάρτη ίδιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Και σε πολλές ακόμα. Αλλά απέχει πολύ και πάλι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:44Βασικά ακόμα και η Ελλάδα με αυτούς τους όρους έχει εισβάλλει πχ στην ΚορέαDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:42
Οκ, διάλεξε μία άλλη χώρα εκτός από ΗΒ μια ΗΠΑ και δείξε μας τον αντίστοιχο χάρτη.![]()
- Dwarven Blacksmith
Δικό μου λάθος, δεν εννοούσα σαν να διαλέγεις Πόκεμον, διάλεξε μόνο μία ώστε να έχεις χρόνο να βάλεις και τις αντίστοιχες παραπομπές.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:45Ελλάδα και αφήνω τον χάρτη ίδιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:42Οκ, διάλεξε μία άλλη χώρα εκτός από ΗΒ μια ΗΠΑ και δείξε μας τον αντίστοιχο χάρτη.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:28
Αυτά είναι παπαριές, όπως και ο υπόλοιπος χάρτης. Έχει μπλέξει ο ηλίθιος που έγραψε το συγκεκριμένο πόνημα τις έννοιες της εισβολής, της αποικίας, ακόμα και της απλής παρουσίας των αρχών σε μια χώρα. Υπό αυτήν την έννοια οι περισσότερες χώρες έχουν εισβάλλει σε όλην την υφήλιο.
Ισπανία και αφήνω τον χάρτη ίδιο.
Ολλανδία και αφήνω τον χάρτη ίδιο.
- hellegennes
Γιατί; Συνοδεύεται ο χάρτης αυτός από παραπομπές; Είναι από ένα πανηλίθιο βιβλίο που δίνει λίστα με τις χώρες και αν το διαβάσεις θα σκάσεις στα γέλια. Οπουδήποτε έχει πατήσει ακόμα και Άγγλος αστυφύλακας ορίζεται ως εισβολή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Σε αντίθεση με ειδική αστυνομική επιχείρηση; Μην αρχίσουμε τις πουτινιες τώρα.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:53 Γιατί; Συνοδεύεται ο χάρτης αυτός από παραπομπές; Είναι από ένα πανηλίθιο βιβλίο που δίνει λίστα με τις χώρες και αν το διαβάσεις θα σκάσεις στα γέλια. Οπουδήποτε έχει πατήσει ακόμα και Άγγλος αστυφύλακας ορίζεται ως εισβολή.
- hellegennes
Πότε εισέβαλλε το ΗΒ στις ΗΠΑ, ας πούμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το 1812 υπήρξε αμερικανοβρετανικός πόλεμος, οι Βρετανοί κατέλαβαν την Ουάσιγκτον και πυρπόλησαν το προεδρικό μέγαρο. Μετά από αυτή την καταστροφή, κτίσθηκε ο Λευκός Οίκος.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Αυτό το μετράς σαν αγγλική εισβολή; Οι Αμερικάνοι κήρυξαν πόλεμο στους Άγγλους και εισέβαλαν στον Καναδά για να τους πολεμήσουν.Leporello έγραψε: 09 Σεπ 2022, 16:17Το 1812 υπήρξε αμερικανοβρετανικός πόλεμος, οι Βρετανοί κατέλαβαν την Ουάσιγκτον και πυρπόλησαν το προεδρικό μέγαρο. Μετά από αυτή την καταστροφή, κτίσθηκε ο Λευκός Οίκος.
Μετράς και την ελληνοϊταλικό πόλεμο σαν εισβολή της Ελλάδας, ας πούμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι κυρώσεις που χτυπάν τους ίδιους που βάζουν οι ευρωπαίοι στην ρωσία που όντως δεν τους έκανε κάτι, ζήλεια είναι επίσης;
Mόνο όποιος ξεκινάει τον πόλεμο μετράει; Ναι οι ΗΠΑ κήρυξαν τον πόλεμο, αλλά οι Εγγλέζοι είχαν επιβάλει ναυτικούς περιορισμούς στο εμπόριο με την Γαλλία. Και ναι, αν η Ελλάδα είχε καταλάβει την Τεργέστη το 1940, θα μιλούσαμε γιά ελληνική εισβολή στην Ιταλία, όποιος και αν άρχισε τον πόλεμο.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 16:20Αυτό το μετράς σαν αγγλική εισβολή; Οι Αμερικάνοι κήρυξαν πόλεμο στους Άγγλους και εισέβαλαν στον Καναδά για να τους πολεμήσουν.Leporello έγραψε: 09 Σεπ 2022, 16:17Το 1812 υπήρξε αμερικανοβρετανικός πόλεμος, οι Βρετανοί κατέλαβαν την Ουάσιγκτον και πυρπόλησαν το προεδρικό μέγαρο. Μετά από αυτή την καταστροφή, κτίσθηκε ο Λευκός Οίκος.
Μετράς και την ελληνοϊταλικό πόλεμο σαν εισβολή της Ελλάδας, ας πούμε;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Οκ, τότε μιλάμε με διαφορετικούς ορισμούς. Η αντεπίθεση για μένα δεν είναι εισβολή. Εισβολή είναι όταν κάποια οντότητα μπαίνει σε εδάφη άλλης οντότητας με σκοπό την λύση της ανεξαρτησίας της δεύτερης, είτε με απευθείας κατάληψη είτε με υποτέλεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το ουσιώδες είναι ότι αν πλατύνουμε τόσο τον ορισμό, αυτός ο χάρτης δεν λέει τίποτα το σημαντικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο Ναπολέων είπε ότι δεν είχε σκοπό να προσαρτήσει την Ρωσία, αλλά απλώς να την απομακρύνει από την Μ.Βρετανία και να εξυπηρετεί πλέον τους δικούς του γεωπολιτικούς σκοπούς. Ούτε αυτός έκανε εισβολή;hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 16:52Οκ, τότε μιλάμε με διαφορετικούς ορισμούς. Η αντεπίθεση για μένα δεν είναι εισβολή. Εισβολή είναι όταν κάποια οντότητα μπαίνει σε εδάφη άλλης οντότητας με σκοπό την λύση της ανεξαρτησίας της δεύτερης, είτε με απευθείας κατάληψη είτε με υποτέλεια.
Στην συνέχεια, και μετά την μάχη τής Λειψίας, οι Ρώσοι κατέλαβαν το Παρίσι (μαζί με συμμάχους). Φαντάζομαι ότι ούτε αυτοί εισέβαλαν.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 0 Απαντήσεις