Όταν στέφθηκε σίλισσα λέω ρε,σηκώστε χέρια να δω πόσοι μπαίνατε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε: πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ
Re: Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε: πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Διαφωνείς με την τιμωρία των τρομοκρατών;
Η ερώτηση είναι αν το 1956 θα μπαίναμε σε μια 26χρονη 6/10 προερχόμενη από μια τεράστια γραμμή προγόνων που επιλέχθηκαν για την προθυμία τους να γαμιούνται χωρίς προφύλαξη που επιπλέον της ανήκουν 14 χώρες μαζί με τους ανθρώπους τους;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Το ερώτημα είναι. Θα παραστεί στην κηδεία ο Πούτιν;
Εκτέλεσαν τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη αλλά ευτυχώς τους ξέφυγαν ο Νίκος Φώσκολος και η Λένα Μαντά.Sid Vicious έγραψε: 08 Σεπ 2022, 23:34 Θ’ ακολουθήσω με θάρρος τη μοίρα μου. Ίσως αυτό να’ ναι το τελευταίο μου γράμμα. Μα πάλι δεν πειράζει. Δεν λυπάμαι για τίποτα. Ας χάσω το κάθε τι. Μια φορά κανείς πεθαίνει. Θα βαδίσω χαρούμενος στην τελευταία μου κατοικία. Τι σήμερα, τι αύριο; Όλοι πεθαίνουν μια μέρα. Είναι καλό πράγμα να πεθαίνει κανείς για την Ελλάδα. Ώρα 7:30. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Η πιο όμορφη ώρα. Μη ρωτάτε γιατί
1957, Ευαγορας Παλληκαριδης
Σαν μελος της βασιλικης οικογενειας ?
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
τι χιος τι συριγος θα πω εγω
Κρατάμε το 6/10,άλλος;foscilis έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:56Η ερώτηση είναι αν το 1956 θα μπαίναμε σε μια 26χρονη 6/10 προερχόμενη από μια τεράστια γραμμή προγόνων που επιλέχθηκαν για την προθυμία τους να γαμιούνται χωρίς προφύλαξη που επιπλέον της ανήκουν 14 χώρες μαζί με τους ανθρώπους τους;
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Η αλήθεια πάντως είναι τη δεκαετία του '50 γυναίκα πάνω από 25 ήταν υπερβολικά σιτεμένη.
Ήταν τρομοκράτης ο Κολοκοτρώνης;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Γιατί ρωτάς; Σάμπως δεν τον μπουζουριάσαν κι αυτόν;
- hellegennes
Αυτά είναι παπαριές, όπως και ο υπόλοιπος χάρτης. Έχει μπλέξει ο ηλίθιος που έγραψε το συγκεκριμένο πόνημα τις έννοιες της εισβολής, της αποικίας, ακόμα και της απλής παρουσίας των αρχών σε μια χώρα. Υπό αυτήν την έννοια οι περισσότερες χώρες έχουν εισβάλλει σε όλην την υφήλιο.fadom31 έγραψε: 09 Σεπ 2022, 03:35To 16 μικρες δυναμεις της Ανταντ εκαναν κανονικη εισβολη στην Αθηνα εναντια στην "νομιμη" κυβερνηση του Βασιλια. Προηγηθηκε βομβαρδισμος της πολης απο τα συμμαχικα πλοια. Και φυσικα το '17 ακολουθησε ναυτικος αποκλεισμος και πεινα.
Το Δεκεμβρη του '44 Βρετανικες δυναμεις εισεβαλαν με δεκαδες χιλιαδες στρατο, τεθωρακισμενα, πυροβολικο, αεροπλανα, ειδικες δυναμεις κλπ και πολεμησαν τις δυναμεις του ΕΛΑΣ στην Αθηνα. Ακομα κι αν πιστευεις οτι τους καλεσε η τοτε νομιμη κυβερνηση, μια χαρα εισβολη ηταν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Επειδή έχουνε μαζευτεί εδώ όλοι και παίζουν ο ένας το ιδεολογικό πουλάκι του άλλου, είναι ντροπή ρε Πατησιώτη να εμφανίζεσαι και να τρέφεις κι εσύ αυτήν την ανοησία.πατησιωτης έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:03Άτομα που πιστεύουν ότι οι Κύπριοι είναι άλλο έθνος από τους Έλληνες θρηνούν για τον θάνατο στελεχών της οργάνωσης του αρχηγού της Χ.sharp έγραψε: 09 Σεπ 2022, 13:40Μα τι λες, είναι γνωστό ότι την λατρεύουνLugozzi έγραψε: 09 Σεπ 2022, 12:42
και τα λένε αυτοί που κατηγορούν τους δικούς μας βασιλείς για παρέμβαση στις αποφάσεις της κυβερνήσεως κλπ
μιλάμε για παράνοια
τα δε κομμούνια σε λίγο θα βγουν με σημαίες της ΕΟΚΑ
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF ... E%B1%CF%82![]()
Αλλά κατά τα λοιπά ο αρχηγός κράτους εάν μπορεί να κάνει κάτι είναι να απονέμει χάρη σε μελλοθάνατους.
Περιέργως κανείς δεν αναφέρθηκε στο πολιτικό κόστος που θα είχε για την Ελισάβετ μια παρόμοια απόφαση από τη στιγμή που είχε παντρευθεί Έλληνα,τον Φίλιππο.Αυτό δεν θα πέρναγε έτσι από τα ταμπλόιντ εάν ήταν αντίθετη η κυβέρνηση.
Ποιοι κατέβαιναν στους δρόμους το 59, το 60 για την Κύπρο.
Γιατί άνοιξαν το κεφάλι του πατέρα μου οι χωροφύλακες όταν διαδήλωνε γιατι έκαψαν ζωντανό τον Καραολή;
Ήταν ο πατέρας μου δεξιός; Όλη η ΕΔΑ που διαδήλωνε νύχτα μέρα για την Κύπρο, όταν η ελληνική δεξιά λουφαζε, τι ήταν.
Λίγο ντροπή ρε σεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τον τουρισμο ξεχασες, μπορει να ειχαν την ιδιοτητα του τουρισταhellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:28Αυτά είναι παπαριές, όπως και ο υπόλοιπος χάρτης. Έχει μπλέξει ο ηλίθιος που έγραψε το συγκεκριμένο πόνημα τις έννοιες της εισβολής, της αποικίας, ακόμα και της απλής παρουσίας των αρχών σε μια χώρα. Υπό αυτήν την έννοια οι περισσότερες χώρες έχουν εισβάλλει σε όλην την υφήλιο.fadom31 έγραψε: 09 Σεπ 2022, 03:35To 16 μικρες δυναμεις της Ανταντ εκαναν κανονικη εισβολη στην Αθηνα εναντια στην "νομιμη" κυβερνηση του Βασιλια. Προηγηθηκε βομβαρδισμος της πολης απο τα συμμαχικα πλοια. Και φυσικα το '17 ακολουθησε ναυτικος αποκλεισμος και πεινα.sharp έγραψε: 09 Σεπ 2022, 02:56
Το 16 δεν ήταν στην Θεσ. με την κυβ. Βενιζέλου; Το 44 αφού ήσαν σύμμαχοι.
Το Δεκεμβρη του '44 Βρετανικες δυναμεις εισεβαλαν με δεκαδες χιλιαδες στρατο, τεθωρακισμενα, πυροβολικο, αεροπλανα, ειδικες δυναμεις κλπ και πολεμησαν τις δυναμεις του ΕΛΑΣ στην Αθηνα. Ακομα κι αν πιστευεις οτι τους καλεσε η τοτε νομιμη κυβερνηση, μια χαρα εισβολη ηταν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-