under έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:26 Εκεινη εκανε ο,τι καλυτερο πιστευε για το βασιλειο της.
Πολλοι Ελληνες σημερα θυμομαστε τους Ηρωες της ΕΟΚΑ.
Ας την συγχωρεσει ο Κυριος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε: πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε: πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
στα φρύδια μας ρε ρατσιστη .Στρακαστρουκας έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:56Μονο που δεν ηταν ΕλληναςΝon4me έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:53Sid Vicious έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:52 I’ve always viewed the royal family as a bunch of German tourists with a Greek thrown in
Johnny Rotten, Sex Pistols![]()
![]()
![]()
κρίμα το άβαταρ ρε φίλε.Λευκός Λύκος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:57under έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:26 Εκεινη εκανε ο,τι καλυτερο πιστευε για το βασιλειο της.
Ας την συγχωρεσει ο Κυριος.![]()
ξενοφοβικεΝon4me έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:58στα φρύδια μας ρε ρατσιστη .
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Γιατί;mao mao έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:58κρίμα το άβαταρ ρε φίλε.Λευκός Λύκος έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:57under έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:26 Εκεινη εκανε ο,τι καλυτερο πιστευε για το βασιλειο της.
Ας την συγχωρεσει ο Κυριος.![]()
- hellegennes
Πολύ, αλλά δεν εκπλήσσομαι που έκανες εσύ αυτήν την σύγκριση μέσω της φράσης "έκανε αυτό που πίστευε καλύτερο για την χώρα του".under έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:39Αντικειμενικα,ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος για να συγκρινει την Ελισαβετ με τον Χιτλερ,τον Πουτιν και τον Σταλιν ;hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:34Και ο Χίτλερ. Και ο Στάλιν. Και ο Πούτιν.under έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:33
Και ο Κεμαλ εκανε αυτο που πιστευε καλυτερο για τη χωρα του.
Οι καταρες ειναι ενδειξη χαμηλης ποιοτητας ανθρωπου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
" Δεν ξεχνώ" λέει το άβαταρ, αλλά τα εγκλήματα των Άγγλων τα ξεχνάς. Μόνο των τούρκων θυμάσαι.
Αρκουσε αυτο.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 01:05Πολύ, αλλά δεν εκπλήσσομαι που έκανες εσύ αυτήν την σύγκριση μέσω της φράσης "έκανε αυτό που πίστευε καλύτερο για την χώρα του".under έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:39Αντικειμενικα,ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος για να συγκρινει την Ελισαβετ με τον Χιτλερ,τον Πουτιν και τον Σταλιν ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Οι χώρες της Ευρωζώνης πλήρωσαν, με εξαίρεση την Σλοβακία που είπε γιατί να στηρίξω τους Έλληνες, όταν εμένα η σύνταξη είναι στα 300 Ευρώ.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:19Πώς δεν πλήρωναν; Στην ΕΕ ήταν τότε.sharp έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:03Επειδή δεν πληρώναν αυτοί. Δωρεάν υποστήριξη δηλαδήhellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:50
Εντελώς από άλλον κόσμο η άποψή σου. Όταν οι Βρετανοί μάς υποστήριζαν, με την κρίση, οι Ιρλανδοί μάς είχαν στην μπούκα. Όχι μόνο οι Ιρλανδοί βέβαια, όλοι οι Ευρωπαίοι.
Από το σύνολο της Ευρώπης δεν υπάρχει κράτος που να έδειξε περισσότερη υποστήριξη στην Ελλάδα και από τα ΜΜΕ και από τον λαό. Έζησα στην Αγγλία από το 2007 ως το τέλος 2011. Η εικόνα που έχεις είναι επειδή αυτό αποφάσισες. Γενικά αποφασίζεις ότι θα έχεις μια άποψη για κάτι χωρίς στοιχεία που να την υποστηρίζουν. Είναι η εύκολη λύση. Βρίσκεις κάποιους και τους ονομάζεις κακούς και κάποιους που τους ονομάζεις ήρωες και μετά φαντάζεσαι χαρακτηριστικά για τον καθένα.![]()
Τους κόμμις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:38Άμα συγχωρεί κι αυτούς ο Θεός, ποιους δεν συγχωρεί, μόνο όσους αμφισβητούν τον Κυριάκο;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
https://t.me/mangopress/9656?single
Statement from the Connolly Youth Movement in Ireland:
With the death of Elizabeth Windsor, the Connolly Youth Movement sends our condolences to those victims of British imperialism as well as the British working class and pensioners, who will go through this current crisis without the benefit of inherited wealth in addition to minimal recognition of their suffering.
We serve neither king nor kaiser, but Ireland!
🥭@mangopress
Statement from the Connolly Youth Movement in Ireland:
With the death of Elizabeth Windsor, the Connolly Youth Movement sends our condolences to those victims of British imperialism as well as the British working class and pensioners, who will go through this current crisis without the benefit of inherited wealth in addition to minimal recognition of their suffering.
We serve neither king nor kaiser, but Ireland!
🥭@mangopress
- hellegennes
Το απάντησα πιο πίσω αυτό.sharp έγραψε: 09 Σεπ 2022, 01:26Οι χώρες της Ευρωζώνης πλήρωσαν, με εξαίρεση την Σλοβακία που είπε γιατί να στηρίξω τους Έλληνες, όταν εμένα η σύνταξη είναι στα 300 Ευρώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έγραψες ότι ήταν στην ΕΕ και μετά για το ΔΝΤ. Τεσπα, το ΔΝΤ έχει ήδη τα χρήματα που δίνει στα κράτη, οι χώρες της Ευρωζώνης τα έσκασαν επί τούτου. Άσε που το ΔΝΤ τα πήρε πίσω, τα άλλα είναι τα δανεικά και αγύριστα.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 01:29Το απάντησα πιο πίσω αυτό.sharp έγραψε: 09 Σεπ 2022, 01:26Οι χώρες της Ευρωζώνης πλήρωσαν, με εξαίρεση την Σλοβακία που είπε γιατί να στηρίξω τους Έλληνες, όταν εμένα η σύνταξη είναι στα 300 Ευρώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 0 Απαντήσεις