Αμα δεν βαρεθώ μπορεί να βρω κάτι πριντ σκρεεν να του τα θυμίσω του ξεχασιάρη, που ξεχνάει τι έγραφε!... Με προσοχή πάντα, γιατί διαγράφηκαν ως προσβλητικά λέει!Highlander έγραψε: 01 Οκτ 2018, 18:02Οι ελοχιμ θα φταίνε.Athina__P έγραψε: 30 Σεπ 2018, 17:59 Δεν με νοιάζει, κάτι έκανε ότι ξέρει και μετά έκανε ότι δεν ξέρει.
Ο Μπλε Μπουμπυς που βλέπουμε σήμερα να γράφει και να αρνείται ότι ξέρει το οτιδήποτε, δεν είναι ο Μπλε Μπουμπυς που είχε δηλώσει ότι γνωρίζει πράγματα για την υπόθεση.
Ο Τσίπρας βρίσκεται πίσω από όλη αυτή τη συνωμοσία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επεσε μαυρο στο elefthero
Re: Επεσε μαυρο στο elefthero
Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:54Εγω χοροπηδαγα πανω να παει παντού η γέμιση !!Kauldron έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:52Δεν ξέρω, εγώ θυμόμουν οτι το άνοιγα σκάζοντάς το, για να κάνω φασαρία, μέχρι που μια φορά το είχα βαρέσει πάρα πολύ δυνατά, και χύθηκε έξω όλη η γέμιση.![]()
Από τότε τ' άνοιγα κανονικά.
Tεσπα, επειδή λιγουρεύτικα κρουασάν μετά τη συζήτηση, πήρα κάτι με γέμιση πραλίνα και μπισκότο κι έφαγα να μου φύγει η επιθυμία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν είμαι εγώ αυτός.
Κατ΄αρχάς εγώ το έχω το cauldron με Κ, για να είναι πιο "γερμανικό" (προς τιμήν των Kreator, που άκουγα από παλιά και ακούω), και δεύτερον αυτός έχει άβαταρ κάτι σαν μάγισσα, ενώ εγώ είμαι χελώνα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Oταν έκλεισε το προηγούμενο εριξα μια ματια εκει. Δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμύριο να γραφτω με τους τυπους που εχουν εκει για συντονιστες. Θα τους ειχα βρισει και θα με ειχαν μπαναρει εντος 24ωρου.
- Cecily Anne
Παρε κάμψεις άμεσα!Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2018, 20:13Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:54Εγω χοροπηδαγα πανω να παει παντού η γέμιση !!Kauldron έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:52
Δεν ξέρω, εγώ θυμόμουν οτι το άνοιγα σκάζοντάς το, για να κάνω φασαρία, μέχρι που μια φορά το είχα βαρέσει πάρα πολύ δυνατά, και χύθηκε έξω όλη η γέμιση.![]()
Από τότε τ' άνοιγα κανονικά.![]()
Tεσπα, επειδή λιγουρεύτικα κρουασάν μετά τη συζήτηση, πήρα κάτι με γέμιση πραλίνα και μπισκότο κι έφαγα να μου φύγει η επιθυμία.
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Οργισμένος
Δεν δεχομαστε τις επιταγες της καθαρευουσας εστω και αναδρομαBeria έγραψε: 01 Οκτ 2018, 18:36με ήτα ρεΟργισμένος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:43Επενεβει ο προεδρος αρειου παγουDaje έγραψε: 01 Οκτ 2018, 07:30 Με εκεινα τα μολυσμενα pm τι εγινε τελικα?
Θυμαμαι απειλες για μηνυσεις, αγωγες κλπ.
παθητικός αόριστος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πως δεν την αντεχω την υποκρισια ...Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2018, 19:18Γιατί όχι!Οργισμένος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:46
Θες να με ανακρινεις; Με διαπερναει ισχυρον ρευμα...
Δεν ψευδομαι. Λιγη αναγνωση καμε στο παρον
Δεν είναι ψευδές να μιλάς για πανηγύρι όταν στους 25 ας πούμε που έγραψαν εδώ, να χάρηκαν οι 4-5;
Spoiler
μίλα ρε σκουλήκι![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Φυσικά την αντέχεις. Την ασκείς
Spoiler
σε 24 ώρες θα έτρωγες πάνω από 24 μπαν.panos291 έγραψε: 01 Οκτ 2018, 20:24 Oταν έκλεισε το προηγούμενο εριξα μια ματια εκει. Δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμύριο να γραφτω με τους τυπους που εχουν εκει για συντονιστες. Θα τους ειχα βρισει και θα με ειχαν μπαναρει εντος 24ωρου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υπερκουλτουριάρης
Μια χαρά είναι το elefthero, εμένα μου αρέσει και ενα-δυο ποστ την εβδομάδα τα κάνω. Λογοκρισία δεν διαπίστωσα.
Εσένα γιατί να σε λογοκρίνουν; Αφού στηρίζεις Τσίπρα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 01 Οκτ 2018, 21:33 Μια χαρά είναι το elefthero, εμένα μου αρέσει και ενα-δυο ποστ την εβδομάδα τα κάνω. Λογοκρισία δεν διαπίστωσα.
sys3x έγραψε: 01 Οκτ 2018, 21:08σε 24 ώρες θα έτρωγες πάνω από 24 μπαν.panos291 έγραψε: 01 Οκτ 2018, 20:24 Oταν έκλεισε το προηγούμενο εριξα μια ματια εκει. Δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμύριο να γραφτω με τους τυπους που εχουν εκει για συντονιστες. Θα τους ειχα βρισει και θα με ειχαν μπαναρει εντος 24ωρου.
- Υπερκουλτουριάρης
Με έχουν περιβάλει με αγάπη, δεν το ξεχνώ,αλλά δεν είδα και πολλούς Ζαίους εκεί. Μια χαρά έγραφαν και γαλάζια μποτ.Μηχανικός έγραψε: 01 Οκτ 2018, 21:41Εσένα γιατί να σε λογοκρίνουν; Αφού στηρίζεις Τσίπρα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 01 Οκτ 2018, 21:33 Μια χαρά είναι το elefthero, εμένα μου αρέσει και ενα-δυο ποστ την εβδομάδα τα κάνω. Λογοκρισία δεν διαπίστωσα.![]()
Τες πάντων, αν σας ψαλίδιασαν αναίτια, λάθος τους, για τον εαυτό μου μιλάω. Την κατάντια που έπιασε το παλιό πχορουμ, τα τελευταια χρόνια "αριστοκρατίας" δεν την είδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Βρε Αθηνά, γιατί ασχολείσαι με άρρωστους μυθομανείς;Athina__P έγραψε: 30 Σεπ 2018, 17:59 Δεν με νοιάζει, κάτι έκανε ότι ξέρει και μετά έκανε ότι δεν ξέρει.
Οι τότε Συντονιστές λένε πως δεν γνώριζαν ή ίσως δεν θέλουν να πουν (τα παραπάνω επίθετα δεν αφορούν αυτούς).
Εμφανίστηκε στο παρόν κάποιος που δήλωσε διαχειριστής του παλιού και έδωσε εξηγήσεις για μηνύσεις (δεν έδωσε λεπτομέρειες) που τους έσπρωξαν στην απόφαση να κατεβάσουν τα ρολά.
Οι απειλές για μηνύσεις δεν είναι υποχρεωτικό να είναι από κόμματα/πολιτικούς.
Υπήρχαν 2-3 στην Θρησκειολογία που έλεγαν πως μάζευαν στοιχεία και απειλούσαν εμάς τους αθέους.
Τέλος της υπόθεσης, δεν θα μάθουμε ποτέ τί ακριβώς έτρεξε.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 01 Οκτ 2018, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Otto Weininger
Που εμφανίστηκε εδώ διαχειριστής του παλιού;Nandros έγραψε: 01 Οκτ 2018, 22:40Βρε Αθηνά, γιατί ασχολείσαι με άρρωστους μυθομανείς;Athina__P έγραψε: 30 Σεπ 2018, 17:59 Δεν με νοιάζει, κάτι έκανε ότι ξέρει και μετά έκανε ότι δεν ξέρει.
Οι τότε Συντονιστές λένε πως δεν γνώριζαν ή ίσως δεν θέλουν να πουν.
Εμφανίστηκε στο παρόν κάποιος που δήλωσε διαχειριστής του παλιού και έδωσε εξηγήσεις για μηνύσεις (δεν έδωσε λεπτομέρειες) που τους έσπρωξαν στην απόφαση να κατεβάσουν τα ρολά.
Οι απειλές για μηνύσεις δεν είναι υποχρεωτικό να είναι από κόμματα/πολιτικούς.
Υπήρχαν 2-3 στην Θρησκειολογία που έλεγαν πως μάζευαν στοιχεία και απειλούσαν εμάς τους αθέους.
Τέλος της υπόθεσης, δεν θα μάθουμε ποτέ τί ακριβώς έτρεξε.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 826 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 2 Απαντήσεις