!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
Re: The Lord of the Rings Amazon series
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Keyser Soze
Οκ ... Λίγο comedy time. 
Λοιπόν αγαπητοί, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω ότι το 3ο επεισόδιο εθεάθη. Έχω κάποιες αμφιβολίες για κάποια σκηνοθετικά πλάνα και για τα γραφικά και το design το warg στο τέλος αλλά νομίζω ότι το σοου αρχίζει να πιάνει ρυθμό. Η Γκαλάντριελ καλυτερεύει σε κάθε επεισόδιο. Ο γελαδάρης από τα Σαουθλαντς ειλικρινά δεν ξέρω τι ρόλο βαράει πλεον. Ειδαμε ενα γκλιμπς από τον Ανταρ, αν και θα ηθελα περισσοτερα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλλά μην σποϊλεριάσεις άλλο.Bazoomba έγραψε: 09 Σεπ 2022, 10:54 Λοιπόν αγαπητοί, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω ότι το 3ο επεισόδιο εθεάθη. Έχω κάποιες αμφιβολίες για κάποια σκηνοθετικά πλάνα και για τα γραφικά και το design το warg στο τέλος αλλά νομίζω ότι το σοου αρχίζει να πιάνει ρυθμό. Η Γκαλάντριελ καλυτερεύει σε κάθε επεισόδιο. Ο γελαδάρης από τα Σαουθλαντς ειλικρινά δεν ξέρω τι ρόλο βαράει πλεον. Ειδαμε ενα γκλιμπς από τον Ανταρ, αν και θα ηθελα περισσοτερα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ο Φροντο πεθαινει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν και νομιζω πως βρισκομαστε ακομα εντος του 3 episodes rule. Τα πραγματα, δηλαδη οι εξελιξεις αργουν να επιταγχυνουν. Απο το 4ο ξεκιναει το παρτυ.
Εχεις δει κανα επεισοδιο;
Οχι ειναι πολυ μεινστριμ για τα γουστα μου,δεν βλεπω τιποτα που τρενταρει στο τουιτερ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
τι λες τωρα? βγηκε σε σειρα το lord of the rings? ειναι φαση πρίκουελ ξερω γω?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σε σπηλιά μένεις τυπε?Magnus3 έγραψε: 09 Σεπ 2022, 12:09 τι λες τωρα? βγηκε σε σειρα το lord of the rings? ειναι φαση πρίκουελ ξερω γω?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
37% audience score sto RottenTomatos 
Αγοραρε, σημερα εμαθες οτι υπαρχει σειρα. Ενα-ενα τα βηματα.Magnus3 έγραψε: 09 Σεπ 2022, 12:22 Απ οτι καταλαβα αφαιρεσαν ολους τους ΓΑΜΑΤΟΥΣ χαρακτηρες. Και οσους κρατησαν τους εκαναν σαν τα μουτρα τους
τι ν αυτο ρε μαλακες γαμω την αμαζον
-
Keyser Soze
Ω ρε γέλιο που έχει να πέσει το βράδυ....
Διαβάζω ότι στο σημερινό επεισόδιο η Galadriel* κυριολεκτικά δεν υποφέρεται
Επίσης πολλοί απορούν πως καταφέρανε να κάνουν το σημερινό επεισόδιο χειρότερο από το δεύτερο...
Over and out ....
* μετενσάρκωση του Feanor στην σειρα .-
Διαβάζω ότι στο σημερινό επεισόδιο η Galadriel* κυριολεκτικά δεν υποφέρεται
Επίσης πολλοί απορούν πως καταφέρανε να κάνουν το σημερινό επεισόδιο χειρότερο από το δεύτερο...
Over and out ....
* μετενσάρκωση του Feanor στην σειρα .-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ