Αναδρομικές βλακείες δεν διαβάζω.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:15hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:11 Αυτό το θυμάσαι αναδρομικά; Γιατί δεν έχει συμβεί ποτέ. Ο Πούτιν είναι ντεφάκτο αρχηγός κράτους από το 2008. Πριν δεν είχε καμμιά σχέση με την οικονομική διαχείριση του κράτους, όπως δεν έχει ο Έλληνας ή Ελληνίδα ΠτΔ.
For 20 years, Vladimir Putin has been synonymous with Russian leadership
https://theworld.org/stories/2019-08-09 ... r-timeline
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να μπανάρει τα πουτινόφωνα το φόρουμ, τώρα που έρχονται τα κρύα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Πρέπει να μπανάρει τα πουτινόφωνα το φόρουμ, τώρα που έρχονται τα κρύα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό λέω, και το 2015 θέλανε να μη χρωστάνε.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:30foscilis έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:23από τους υπόλοιπους 8, οι 2 είναι θεούσοι και οι 6 δεν τους έφτασε το αρχίδι που πήραν το 2015.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:03 Για ελατε κι απο δω να κερασουμε καφε της παρηγοριας.
viewtopic.php?f=29&t=42945
.
To οτι δεν θελουν να παγωσουν το χειμωνα παιζει;
.
Και αυτοι που υποστηριζαν το μημονιο λεγαν πως θα μειωσει το χρεος.
Οπως και τωρα μας λενε πως οι κυρωσεις θα ριξουν τον Πουτιν.
.
hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:38Αναδρομικές βλακείες δεν διαβάζω.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:15hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:11 Αυτό το θυμάσαι αναδρομικά; Γιατί δεν έχει συμβεί ποτέ. Ο Πούτιν είναι ντεφάκτο αρχηγός κράτους από το 2008. Πριν δεν είχε καμμιά σχέση με την οικονομική διαχείριση του κράτους, όπως δεν έχει ο Έλληνας ή Ελληνίδα ΠτΔ.
For 20 years, Vladimir Putin has been synonymous with Russian leadership
https://theworld.org/stories/2019-08-09 ... r-timeline
Οταν η κουβεντα ειναι για το παρελθον θα διαβασεις και αναδρομικα.
Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:26 2007, τo Time ψηφιζει σαν προσωπο της χρονιας τον Πουτιν...
αποκαλωντας τον Τσαρο της Νεας Ρωσιας...
ενω ο Χελις μας λεει οτι εγινε αρχηγος κρατους το 2008.
.
- hellegennes
Είπαμε, ο Πούτιν -λόγω της δυνατότητας που είχε από καίριες θέσεις- μοίραζε φιλέτα στα φιλαράκια του που ελέγχουν τώρα τον πλούτο της Ρωσίας, αλλά δεν έπαιρνε οικονομικές αποφάσεις για το κράτος. Δεν ήταν αρχηγός κράτους. Όταν άρχισε να παίρνει αποφάσεις για την Ρωσία άρχισε και να καταστρέφεται η οικονομία των πολιτών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φυσικα και επαιρνε αποφασεις για το κρατος γιατι αυτος ηταν ο αρχηγος του κρατους, η αποφαση για το 51% που κρατικοποιησε στη Γκαζπρομ ηταν δικη του. Και επισης δικη του ηταν η αποφαση να κυνηγησει τον Χοντορκοφσκυ. Btw δεν θυμαμαι καποια αμερικανικη κυβερνηση να κυνηγαει καποιον Αμερικανο Ολιγαρχη.΄
.
.
- hellegennes
Ενδιαφέρον, βέβαια, Αρίστο, είναι ότι πριν πεταχτεί κάποιος να πει ότι ήταν ΠτΔ και πιο πριν, η απάντησή σου για το γράφημα ήταν "πριν ήταν ανύπαρκτη οικονομία, είναι λογικό να είχε μεγάλο ρυθμό αύξησης" και αμέσως μετά έγινε "εξαιτίας του Πούτιν πολλαπλασιάστηκε η αγοραστική δύναμη των πολιτών σε λίγα χρόνια".
Είναι ενδιαφέρουσα αυτή η αλλαγή άποψης στα ίδια ακριβώς δεδομένα, ώστε να ταιριάζει κάθε φορά στην άποψη που έχεις προαποφασίσει, δηλαδή που δεν βασίζεται σε κανένα αληθινό στοιχείο.
Είναι ενδιαφέρουσα αυτή η αλλαγή άποψης στα ίδια ακριβώς δεδομένα, ώστε να ταιριάζει κάθε φορά στην άποψη που έχεις προαποφασίσει, δηλαδή που δεν βασίζεται σε κανένα αληθινό στοιχείο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:52 Ενδιαφέρον, βέβαια, Αρίστο, είναι ότι πριν πεταχτεί κάποιος να πει ότι ήταν ΠτΔ και πιο πριν, η απάντησή σου για το γράφημα ήταν "πριν ήταν ανύπαρκτη οικονομία, είναι λογικό να είχε μεγάλο ρυθμό αύξησης" και αμέσως μετά έγινε "εξαιτίας του Πούτιν πολλαπλασιάστηκε η αγοραστική δύναμη των πολιτών σε λίγα χρόνια".
Moνο που εγω μιλουσα για την περιοδο Γιελτσιν που ακολουθσε της Σοβιετιας.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 08 Σεπ 2022, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και να ανεβασε ο Πουτιν τους Ρωσους, και τι εγινε; ηταν πολυ χαμηλα και ηταν ευκολο να ανεβουν, οπως ειπατε πριν απο τα 5000 στα 23000 δολλαρια κατα κεφαλην εισοδημα.
Μια Ρωσια που εχει κατα κεφαλην κοντα σε αυτο της Ελλαδας, αλλα η Ρωσια ειναι 1000 φορες πιο πλουσια.
Ε δεν το λες και επιτυχια.
Μια Ρωσια που εχει κατα κεφαλην κοντα σε αυτο της Ελλαδας, αλλα η Ρωσια ειναι 1000 φορες πιο πλουσια.
Ε δεν το λες και επιτυχια.
- hellegennes
Εδώ η αντίστοιχη πορεία της Ρουμανίας, που βλέπει κανείς την διαφορά:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι πουτινιές, Αρίστο. Να είσαι τίμιος και ειλικρινής.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 18:01Moνο που εγω μιλουσα για την περιοδο Γιελτσιν που ακολουθσε της Σοβιετιας.hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:52 Ενδιαφέρον, βέβαια, Αρίστο, είναι ότι πριν πεταχτεί κάποιος να πει ότι ήταν ΠτΔ και πιο πριν, η απάντησή σου για το γράφημα ήταν "πριν ήταν ανύπαρκτη οικονομία, είναι λογικό να είχε μεγάλο ρυθμό αύξησης" και αμέσως μετά έγινε "εξαιτίας του Πούτιν πολλαπλασιάστηκε η αγοραστική δύναμη των πολιτών σε λίγα χρόνια".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 18:47Όχι πουτινιές, Αρίστο. Να είσαι τίμιος και ειλικρινής.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 18:01Moνο που εγω μιλουσα για την περιοδο Γιελτσιν που ακολουθσε της Σοβιετιας.hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:52 Ενδιαφέρον, βέβαια, Αρίστο, είναι ότι πριν πεταχτεί κάποιος να πει ότι ήταν ΠτΔ και πιο πριν, η απάντησή σου για το γράφημα ήταν "πριν ήταν ανύπαρκτη οικονομία, είναι λογικό να είχε μεγάλο ρυθμό αύξησης" και αμέσως μετά έγινε "εξαιτίας του Πούτιν πολλαπλασιάστηκε η αγοραστική δύναμη των πολιτών σε λίγα χρόνια".
Εσυ να διαβαζεις τι γραφει ο συνομιλητης σου.
Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 16:37hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 16:34Ας δούμε όλο το γράφημα:Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 16:30 Ξεχνατε πως η Ρωσια ηταν μια χωρα που εζησε πραγματικη χρεωκοπια με την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης, οπου πραγματικη χρεωκοπια οτι ακομη και ανωτεροι κρατικοι αξιωματουχοι εκαναν μηνες να πληρωθουν.
Ε μεσα σε δυο δεκαετιες ειναι σε θεαματικα καλυτερη κατασταση, τοσο σαν οικονομια οσο κα σαν βιοτικο επιπεδο.
Και αρεσει, δεν αρεσει, αυτο οφειλεται στον Πουτιν.
Κοίτα να δεις. Το γράφημα δείχνει το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που λες. Ο Πούτιν πήρε μια οικονομία που αναπτυσσόταν τρελά και την βούλιαξε τελείως.
Σοβαρεψου μαν, επι Σοβιετικης Ενωσης ειχαν τερματισει ολα τα κοντερ και κλεισει τα παντα λογω χρεωκοπιας και ελλειψης βασικων ειδων, συνεπως μετα επι Γιελτσιν και λιγες επιχειρησεις να ανοιξαν η αναπτυξη θα φαινεται οτι ανεβηκε βουνα. Δηλαδη σε τετοιες περιπτωσεις και 15% ανοδο μπορεις να δεις στην αναπτυξη αλλα με την καμια δεν εκφραζει καμια φοβερη αναπτυξη το συγκεκριμενο νουμερο.
.
hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 16:53Δεν ήταν αρχηγός του κράτους. Ουσιαστικός αρχηγός του κράτους ήταν τότε ο πρωθυπουργός. Μετά άλλαξε το σύνταγμα και μεταφέρθηκαν οι εξουσίες στον πρόεδρο, οπότε και έγινε πρόεδρος. Ό,τι έκανε δηλαδή μετά ο Ερντογάν.
Α, και ο Πούτιν ΑΠΕΛΥΣΕ τον Κασιάνωφ
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Καλά, περίμενε να παραδεχθεί ο χελληςLeporello έγραψε: 08 Σεπ 2022, 19:06hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 16:53Δεν ήταν αρχηγός του κράτους. Ουσιαστικός αρχηγός του κράτους ήταν τότε ο πρωθυπουργός. Μετά άλλαξε το σύνταγμα και μεταφέρθηκαν οι εξουσίες στον πρόεδρο, οπότε και έγινε πρόεδρος. Ό,τι έκανε δηλαδή μετά ο Ερντογάν.![]()
![]()
Δηλαδή ουσιαστικοί αρχηγοί του κράτους ήταν ο Μιχαήλ Κασιάνωφ, ο Μιχαήλ Φραντκώφ και ο Βίκτωρ Ζούμπκωφ; Μα ο πρωθυπουργός στην Ρωσία δεν εκλέγεται από τον λαό, τον όριζει ο πρόεδρος και απλώς η Δούμα επικυρώνει. Και πότε έγιναν οι συνταγματικές αλλαγές που έδωσαν τις εξουσίες στον πρόεδρο;
Α, και ο Πούτιν ΑΠΕΛΥΣΕ τον Κασιάνωφ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Η θέση του προέδρου που είχε ο Πούτιν μέχρι το 2008 δεν ήταν καθόλου διακοσμητική. Δε συγκρίνεται με αυτήν της Σακελλαροπούλου γιατί ο πρόεδρος στη Ρωσία προτείνει όποιον θέλει αυτός για πρωθυπουργό και η βουλή επικυρώνει, διορίζει όποιον δικαστή γουστάρει, εκδίδει προεδρικά διατάγματα χωρίς υπουργική έγκριση, κατεβάζει μόνος του νόμους για ψήφιση, παύει όποιο όργανο της εκτελεστικής εξουσίας θέλει, προκηρύσσει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αθωώνει εγκληματίες και τα διατάγματά του του έχουν ανώτερη ισχύ από οποιοδήποτε τοπικό νόμο ομόσπονδου κρατιδίου, τα οποία ομόσπονδα κρατίδια ελέγχει πλήρως με 7 διοικητές οι οποίοι υπάγονται απευθείας στον ίδιο.hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2022, 17:49 Είπαμε, ο Πούτιν -λόγω της δυνατότητας που είχε από καίριες θέσεις- μοίραζε φιλέτα στα φιλαράκια του που ελέγχουν τώρα τον πλούτο της Ρωσίας, αλλά δεν έπαιρνε οικονομικές αποφάσεις για το κράτος. Δεν ήταν αρχηγός κράτους.
Η θέση του προέδρου έγινε διακοσμητική ΜΟΝΟ το 2008, κι αυτό επειδή ο Πούτιν πέρασε στη θέση του πρωθυπουργού για να προσπεράσει το συνταγματικό όριο των 2 συνεχόμενων προεδρικών θητειών. Ως πρωθυπουργός πέραν του ότι συνέχισε να ασκεί κανονικά όλες τις εξουσίες του προέδρου σε συνεννόηση με τον Μεντβέντεφ που Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ πως ήταν συνεννοημένα αχυράνθρωπος, αύξησε τη διάρκεια της θητείας του προέδρου στα 5 και μετά στα 6 χρόνια και πρόσφατα με δημοψήφισμα έκανε αναθεώρηση-τρίπλα του συντάγματος ώστε να μηδενιστεί το κοντέρ των 2 συνεχόμενων θητειών.
Το πολίτευμα της Ρωσίας δε λειτουργεί όπως νομίζεις και ακόμα και στα θεωρητικά πλαίσια με τα οποία όντως λειτουργεί, πρακτικά κανείς μα κανείς στον πλανήτη δεν έχει αμφιβολία ότι εδώ και 22 χρόνια ΠΛΗΡΗ έλεγχο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ασκεί ο Πούτιν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 52 Απαντήσεις