11 ευρω το συνολο, εκτακτα.

Ωραίο ψήσιμο.
nowhere έγραψε: 08 Σεπ 2022, 14:42 σήμερα λέω να ξεκινήσω με κάτι σαν δίδυμο γκανιάν που λένε και οι φίλοι στον ιππόδρομο με πρώτο πιάτο γλυκό χταπόδι και δεύτερο μεξικάνικο φασόλι [κλείνω μάτι]
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Σεπ 2022, 10:29 εχθές έκαμα λαντς μπρέικ επειδή είχα μια υποχρέωση το απόγευμα και δεν θα προλάβαινα να φάω σπίτι. Πήγα στο τζούσι γκριλ και παράγγειλα μια steak salad με γκοργκοντζόλα
Όνομα δεν έχει η ταβερνα;Naida έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:34 Πήγα σε ταβέρνα γαμάτη. Πήραμε φάβα πάρα πολυ ωραία, τζατζίκι το έφαγα όλο μόνη μου συν σαλάτα. Πήρε σαλιγκάρια σε σάλτσα ιουυυυ,μπιφτέκι γεμιστό μεγάλο, λουκάνικο χωριάτικο και τα έφαγε σχεδόν όλαεγώ μια χοιρινή τεράστια και απίστευτα νόστιμη η οποία ήταν τόσο μεγάλη που δεν την κατάφερα ούτε εγώ
μας κέρασαν λουκουμάδες με μέλι και μερεντα τους οποίους έφαγα εγώ. Αυτούς τους κατάφερα
![]()
Αμέ. Αλλά δεν το λέωΕρμής έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:44Όνομα δεν έχει η ταβερνα;Naida έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:34 Πήγα σε ταβέρνα γαμάτη. Πήραμε φάβα πάρα πολυ ωραία, τζατζίκι το έφαγα όλο μόνη μου συν σαλάτα. Πήρε σαλιγκάρια σε σάλτσα ιουυυυ,μπιφτέκι γεμιστό μεγάλο, λουκάνικο χωριάτικο και τα έφαγε σχεδόν όλαεγώ μια χοιρινή τεράστια και απίστευτα νόστιμη η οποία ήταν τόσο μεγάλη που δεν την κατάφερα ούτε εγώ
μας κέρασαν λουκουμάδες με μέλι και μερεντα τους οποίους έφαγα εγώ. Αυτούς τους κατάφερα
![]()