nowhere έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:05 τι περίμενες να σου πει?πιόνι είναι κι αυτή.το θέμα είναι ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την αντιιπποδρομική συνωμοσία
ε, ναι. ετσι θελει.
nowhere έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:05 τι περίμενες να σου πει?πιόνι είναι κι αυτή.το θέμα είναι ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την αντιιπποδρομική συνωμοσία
Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί είχα έναν φίλο που οι γονείς του είχαν συνεργείο. Απέναντι είχε ένα προποτζιδικο που έδειχνε ιππόδρομο κ μαζεύονταν αρκετοί αλογομουρηδες. Στα 90s πρέπει να γνωρισε όντως άνθηση με αρκετό κόσμο που τζογαρε.Ασέβαστος έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:31αρα, οπως ειπαμε απο την αρχη, δεν ενδιαφερει κανεναν.wooded glade έγραψε: 06 Σεπ 2022, 09:39
Την απογραφή την έχω κάνει εγώ το 2002 που ήταν καλή χρονιά.
Μέτρησα 20,000 ενεργούς παίκτες, με στατιστικό τρόπο.
αν εισαι πρακτορας δεν υπαρχουν χειροτεροι πελατες απο τους αλογομουρηδες - και το εχω ακουσει απο τουλαχιστον 10 πρακτορεςEKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:52Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί είχα έναν φίλο που οι γονείς του είχαν συνεργείο. Απέναντι είχε ένα προποτζιδικο που έδειχνε ιππόδρομο κ μαζεύονταν αρκετοί αλογομουρηδες. Στα 90s πρέπει να γνωρισε όντως άνθηση με αρκετό κόσμο που τζογαρε.Ασέβαστος έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:31αρα, οπως ειπαμε απο την αρχη, δεν ενδιαφερει κανεναν.wooded glade έγραψε: 06 Σεπ 2022, 09:39
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τσατσιά κάνεις, όταν λές "ενδιαφέρει" όταν εγώ λέω για εικοσαετία.Ασέβαστος έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:31αρα, οπως ειπαμε απο την αρχη, δεν ενδιαφερει κανεναν.wooded glade έγραψε: 06 Σεπ 2022, 09:39
μπορεις να βρεις μια δραστηριοτητα με λιγοτερους απο τοσους να ασχολουνται, που εχει ενοτητα στο πχορουμ;
πρεπει να εχουμε κοντα στο εκατομυριο ψαραδες στην ελλαδα, και παλι, ενοτητα δεν εχουμε. και δεν γκρινιαζει κανεις.
Οι πράκτορες θέλουν κυρίες που παίζουν κίνο και ησυχία.alekhine έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:56αν εισαι πρακτορας δεν υπαρχουν χειροτεροι πελατες απο τους αλογομουρηδες - και το εχω ακουσει απο τουλαχιστον 10 πρακτορεςEKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:52Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί είχα έναν φίλο που οι γονείς του είχαν συνεργείο. Απέναντι είχε ένα προποτζιδικο που έδειχνε ιππόδρομο κ μαζεύονταν αρκετοί αλογομουρηδες. Στα 90s πρέπει να γνωρισε όντως άνθηση με αρκετό κόσμο που τζογαρε.![]()
![]()
![]()
Γιατι με τη μηχανοκινηση ασχολείται και η κουτσή Μαρία. Κυριολεκτικά η F1 παίζει να είναι δεύτερη αντε τρίτη σε δημοφιλια μετά το ποδόσφαιρο αντε κ το μπάσκετ.
Δεν ξέρω κανέναν, εδώ και ενιακόσα χρόνια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:01Γιατι με τη μηχανοκινηση ασχολείται και η κουτσή Μαρία. Κυριολεκτικά η F1 παίζει να είναι δεύτερη αντε τρίτη σε δημοφιλια μετά το ποδόσφαιρο αντε κ το μπάσκετ.
Γιατί δεν έχεις επαφή με νορμάλ κόσμο αλλά με άλλους τζογαδορους κ αλογομουρηδες καθώς και κομμουνια της Ικαρίας που περνάς όλα σου τα καλοκαίριαwooded glade έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:03Δεν ξέρω κανέναν, εδώ και ενιακόσα χρόνια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:01Γιατι με τη μηχανοκινηση ασχολείται και η κουτσή Μαρία. Κυριολεκτικά η F1 παίζει να είναι δεύτερη αντε τρίτη σε δημοφιλια μετά το ποδόσφαιρο αντε κ το μπάσκετ.
κι εγω δεν ξερω ουτε εναν ποδοσφαιριστη.wooded glade έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:03Δεν ξέρω κανέναν, εδώ και ενιακόσα χρόνια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:01Γιατι με τη μηχανοκινηση ασχολείται και η κουτσή Μαρία. Κυριολεκτικά η F1 παίζει να είναι δεύτερη αντε τρίτη σε δημοφιλια μετά το ποδόσφαιρο αντε κ το μπάσκετ.
Στην Ιταλια ειναι το νο.2 αθλημαEKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:01Γιατι με τη μηχανοκινηση ασχολείται και η κουτσή Μαρία. Κυριολεκτικά η F1 παίζει να είναι δεύτερη αντε τρίτη σε δημοφιλια μετά το ποδόσφαιρο αντε κ το μπάσκετ.

επειδη δεν ενδιαφερει κανεναν.