Μαλακά μου δεν θέλω να σε πειραζω γιατί παίζει όντως να έχεις πρόβλημα, αλλά σταμάτα μέχρι να αρχίσεις να μάθεις να γραφειςΔημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:33 Ζαιοι όταν δείξουν και το πρώτο τραβελιζ τον πρώτο παιδοφιλο κτλ να μας ειδοποιησετε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέππα το Γουρουνάκι: Παρουσίασε το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Πέππα το Γουρουνάκι: Παρουσίασε το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Δεν τη θυμάμαι καλά. Περισσότερο με ιντρίγκαρε ο Τίγκρα με την πιο gay εμφάνιση και το μαστίγιο.Feindflug έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:26Τύπε, δεν έβρισκες λίγο περίεργη την φιλία ανάμεσα σε Πάνθρο και Λάιονο;Jimmy81 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:15 Εγκρίνουμε. Άντε και στην Ελλάδα αντίστοιχα show. Η ενημέρωση για LGBTQ θέματα από μικρή ηλικία μέσα από κατάλληλα διαμορφωμένα προγράμματα, μπορεί να συμβάλλει στην μείωση των σεξουαλικών προκαταλήψεων και στην κατανόηση του διαφορετικού, οδηγώντας τελικά σε έναν κόσμο με λιγότερο μίσος.![]()
Μη ρε. Θα βραχυκυκλώσει και θα αρχίσει να γράφει ορθογραφημένα.Μαδουραίος έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:37Στο υπόγειο του Άμστερνταμ τους γνωρίσεις;Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:33 Ζαιοι όταν δείξουν και το πρώτο τραβελιζ τον πρώτο παιδοφιλο κτλ να μας ειδοποιησετε
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Μαδουραίος
Τον πληρώνει πολυεθνική λέμε.Gewponos90 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:39Μαλακά μου δεν θέλω να σε πειραζω γιατί παίζει όντως να έχεις πρόβλημα, αλλά σταμάτα μέχρι να αρχίσεις να μάθεις να γραφειςΔημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:33 Ζαιοι όταν δείξουν και το πρώτο τραβελιζ τον πρώτο παιδοφιλο κτλ να μας ειδοποιησετε
-
Δημοκράτης
Λέω να σε γράψω στα τέτοια μουGewponos90 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:39Μαλακά μου δεν θέλω να σε πειραζω γιατί παίζει όντως να έχεις πρόβλημα, αλλά σταμάτα μέχρι να αρχίσεις να μάθεις να γραφειςΔημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:33 Ζαιοι όταν δείξουν και το πρώτο τραβελιζ τον πρώτο παιδοφιλο κτλ να μας ειδοποιησετε
Πως αισθάνεσαι με αυτό;
Gewponos90 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:39Μαλακά μου δεν θέλω να σε πειραζω γιατί παίζει όντως να έχεις πρόβλημα, αλλά σταμάτα μέχρι να αρχίσεις να μάθεις να γραφειςΔημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:33 Ζαιοι όταν δείξουν και το πρώτο τραβελιζ τον πρώτο παιδοφιλο κτλ να μας ειδοποιησετε
Αυτό είναι κακοήθεια. Τι πειράζει που κάνει ορθογραφημένα λάθη;
Γράψε τον μωρέ τον μαλάκα. Θες βοήθεια; Να σου στείλω πμ πως γράφεται;Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:42Λέω να σε γράψω στα τέτοια μουGewponos90 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:39Μαλακά μου δεν θέλω να σε πειραζω γιατί παίζει όντως να έχεις πρόβλημα, αλλά σταμάτα μέχρι να αρχίσεις να μάθεις να γραφειςΔημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:33 Ζαιοι όταν δείξουν και το πρώτο τραβελιζ τον πρώτο παιδοφιλο κτλ να μας ειδοποιησετε
Πως αισθάνεσαι με αυτό;
-
Δημοκράτης
Όχι, δεν χρειάζεται, έχω συνηθίσει από εσεναΧαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:44Γράψε τον μωρέ τον μαλάκα. Θες βοήθεια; Να σου στείλω πμ πως γράφεται;Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:42Λέω να σε γράψω στα τέτοια μουGewponos90 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:39
Μαλακά μου δεν θέλω να σε πειραζω γιατί παίζει όντως να έχεις πρόβλημα, αλλά σταμάτα μέχρι να αρχίσεις να μάθεις να γραφεις
Πως αισθάνεσαι με αυτό;
Τίγκρα - Τσιτάρα ήταν σκληρό S/M switch ζευγάρι, τύπε.Jimmy81 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:40Δεν τη θυμάμαι καλά. Περισσότερο με ιντρίγκαρε ο Τίγκρα με την πιο gay εμφάνιση και το μαστίγιο.Feindflug έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:26Τύπε, δεν έβρισκες λίγο περίεργη την φιλία ανάμεσα σε Πάνθρο και Λάιονο;Jimmy81 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:15 Εγκρίνουμε. Άντε και στην Ελλάδα αντίστοιχα show. Η ενημέρωση για LGBTQ θέματα από μικρή ηλικία μέσα από κατάλληλα διαμορφωμένα προγράμματα, μπορεί να συμβάλλει στην μείωση των σεξουαλικών προκαταλήψεων και στην κατανόηση του διαφορετικού, οδηγώντας τελικά σε έναν κόσμο με λιγότερο μίσος.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έγραψες εμένα ρε; Έγραψες χαοτικώς στα αρχήδηα σου; Γιατί για να μεγαλώσουνε;Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:45Όχι, δεν χρειάζεται, έχω συνηθίσει από εσεναΧαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:44Γράψε τον μωρέ τον μαλάκα. Θες βοήθεια; Να σου στείλω πμ πως γράφεται;
-
Δημοκράτης
Όχι όσους είναι καραγκιοζηδες γράφουμε στα @@ μαςΧαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:49Έγραψες εμένα ρε; Έγραψες χαοτικώς στα αρχήδηα σου; Γιατί για να μεγαλώσουνε;Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:45Όχι, δεν χρειάζεται, έχω συνηθίσει από εσεναΧαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:44
Γράψε τον μωρέ τον μαλάκα. Θες βοήθεια; Να σου στείλω πμ πως γράφεται;
Ποιοι;Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:51Όχι όσους είναι καραγκιοζηδες γράφουμε στα @@ μαςΧαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:49Έγραψες εμένα ρε; Έγραψες χαοτικώς στα αρχήδηα σου; Γιατί για να μεγαλώσουνε;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Τελειο. Και έμαθες και να γραφειςΔημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:42Λέω να σε γράψω στα τέτοια μουGewponos90 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:39Μαλακά μου δεν θέλω να σε πειραζω γιατί παίζει όντως να έχεις πρόβλημα, αλλά σταμάτα μέχρι να αρχίσεις να μάθεις να γραφειςΔημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:33 Ζαιοι όταν δείξουν και το πρώτο τραβελιζ τον πρώτο παιδοφιλο κτλ να μας ειδοποιησετε
Πως αισθάνεσαι με αυτό;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Excuse me. What?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Δημοκράτης
Έχει πλάκα που νομίζεις ότι μόνο εγώ σε γράψωΧαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:53Ποιοι;Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:51Όχι όσους είναι καραγκιοζηδες γράφουμε στα @@ μαςΧαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2022, 22:49
Έγραψες εμένα ρε; Έγραψες χαοτικώς στα αρχήδηα σου; Γιατί για να μεγαλώσουνε;Είστε πολλοί στο ίδρυμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 160 Απαντήσεις
- 3909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-
- 5 Απαντήσεις