Το "έχουμε" από πού προέκυψε;
Σιγά μην ασχολούμαι διεξοδικά με την κάθε τραπ αυθεντική μπάντα που είδε φως κι ανέβηκε.
Το "έχουμε" από πού προέκυψε;
Boomers, όπως θα έλεγε και ο νάνος.SUV έγραψε: 07 Σεπ 2022, 18:11Πώς τα εννοείς ας πούμε αυτά τα αρσενικά?vantono έγραψε: 07 Σεπ 2022, 18:09Τα γλεντάω όπου τα πετυχαίνω. Αν δεν μπορώ να τα γλεντήσω επειδή μεσολαβούν τρίτα άτομα μεταξυ μας, που σέβομαι/εκτιμω/αγαπάω/οτιδήποτε, απλώς αναγκάζομαι να τα ανέχομαι.SUV έγραψε: 07 Σεπ 2022, 18:06 Να μου πεις κι εσύ vantono όμως, τί πρόβλημα έχεις με τα αρσενικά παλαιάς κοπής![]()
![]()
![]()
Γιατί πχ εγώ αν χρησιμοποιήσω αυτήν την έκφραση μπορει να εννοώ κάτι διαφορετικό από εσένα.
Αν θες ξεκινάω εγώ να σου λέω πώς ας πούμε το εννοώ, νο προμπ
Σε είπε τραπ μπάντα, όμως.
Δεν πειράζει, ας έχει την τελευταία κουβέντα ή ας το νομίζει, γουατέβα!
Να τοποθετηθεί ο Αγις, εδώ.SUV έγραψε: 07 Σεπ 2022, 18:27 ΔΕΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (είχαν όσες ήθελαν πριν τον γάμο)
Σε κάθε περίπτωση, μεγαλύτερος φλώρος από αυτόν που παραπονέθηκε στη μάνα του ότι δεν του έφεραν τον καφέ και από εκεί και πέρα, ανέλαβε σύσσωμο το σόι να πάρει το αίμα της οικογένειας πίσω, δεν παίζει.vantono έγραψε: 07 Σεπ 2022, 17:36Αυτός είναι ο γιος της χαστουκωμένης κυρίας, που πετάχτηκε σαν θεριό και πήγε να πάρει καρότσι τον ταρίφα και το μαλακισμένο του μέχρι όξω, και τελευταια στιγμή συγκρατήθηκε?
Μπράβο!![]()
Σκουλαρίκια-κρεμαστάρια στα αυτιά, σκουλαρίκι στο χείλος, σκουλαρίκι εδω εκει, δροσερούλης γενικώς, αλλά όταν χρειάστηκε να πράξει τα δέοντα απέναντι σε αρρενωπούς παλαιοκοπίτικους άντρακλες το έκανε και με το παραπάνω.
Κάποιοι εδώ μέσα να τα βλέπουν αυτά, που αν τον έβλεπαν υπό άλλες συνθηκες θα τον χαρακτήριζαν γκέι.
Αυτή μου θύμισε την πολίτισσα μητέρα του Κώστα Βουτσά σε Ελληνική ταινία, εκείνη που του δίνει τα φουντούκια.Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2022, 14:24 Πέραν από το ξύλο σε αυτόν, ξύλο και στην θείτσα με το ριγέ μπλουζάκι