!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες με μικρότερες συντρόφους
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Έλληνες με μικρότερες συντρόφους
Δεν ξεμωραίνονται όλοι θες να πεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ή ίσως τελικά να μην είναι και τόσο εύκολο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχουν άνθρωποι που πάτησαν τα 70 και θέλουν κι άλλο, γιατί απλά δεν χόρτασαν ή γιατί έχουν απωθημένα. Υπάρχουν άλλοι που δεν φτάσανε τα 60 και κάνουν αλλά πράγματα. Στον άνθρωπο είναι ξεκάθαρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Κοίτα, η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση που είχα με κάποιον ποτέ ήταν 4 χρόνια, αλλά το πιστεύω ότι υπάρχουν κοπελες με κάποια πετριά και μπορεί να κολλήσουν με μεγαλυτερο. Σκέψου και τι εναλλακτικές είχε εκείνη. Εδώ ο αντίστοιχος στην ηλικία 26χρονος χωρίς καράβγια και ελικοπτερα το κουράζει να δείξει στην άλλη ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του... Οπότε σου λέει η κοπελιά μπορεί αυτό να το βρήκε σε άλλον κάποιες κλάσεις ηλικιακές παραπάνω. Του ενός μέρος της ζωής του τέλος πάντων. Πάντως δείχνουν να έχουν χημεία.Υδράργυρος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:17Ελεος, μπορει ενας 62χρονος να γινει ο πριγκηπας για μια κοπελιτσα 26 χρονων, αν δεν παιζει ρολο το πορτοφολι; εσεις ποσες 26χρονες ξερετε που να εχουν ερωτευτει αδολα εναν 60χρονο; εγω δεν το εχω δρι ποτεAthina__P έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:10Από την πρώτη στιγμή που είχε δημοσιοποιηθεί αυτή η σχέση σε διάφορα ρεπορτάζ, εντύπωση έκανε το χαμόγελο της κοπέλας που θα ήταν ίδιο σαν να τα είχε με το Μπραντ Πιτ πριν γίνει φραγκάτος και ήταν χαρούμενη ενώ δεν φαίνεται η ίδια να έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δηλαδή δεν δίνει την εντύπωση ότι είναι τόσο χαρούμενη για το ... πορτοφόλι και μόνο. Ποιος ξέρει; Και οι δύο δείχνουν χαρούμενοι και ερωτευμένοι.omg kai 3 lol έγραψε: 01 Οκτ 2018, 13:50
η νεαρα ηταν ηδη παμπλουτη και δεν χρειαζοταν εναν εφοπλιστη για να κανει καριερα,
οπως επισης και εκεινος μπορουσε να εχει οπου θελει και οποτε θελει ενα ιδιωτικο κοτερο γεματο με κουνελακια
ανταυτου ομως προτιμησαν και οι δυο την δεσμευση και την εκθεση σε γνωστους και αγνωστους γραφοντας στα @@ τους τετοια και παρομοια σχολια
- Υπερκουλτουριάρης
Πάντως στα 80 του κοντά, εξακολουθεί να είναι ωραίος άνδρας και δεν νομίζω να τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια του.paul25 έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:01 Την πιο ωραία την έχει αυτός. Έλενα Σαγανά, δυνατό και ας είναι 42 χρονών.
![]()
- Northern Spirit
σε αυτη την ηλικα δεν παντρευεσαι..κανεις χαβαλε με πιτσιρικες...Και τα λεφτα σου τα κανεις οτι θες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Υδράργυρος
Τι χημεια;
- Υδράργυρος
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 01 Οκτ 2018, 20:16Πάντως στα 80 του κοντά, εξακολουθεί να είναι ωραίος άνδρας και δεν νομίζω να τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια του.paul25 έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:01 Την πιο ωραία την έχει αυτός. Έλενα Σαγανά, δυνατό και ας είναι 42 χρονών.
![]()
Ρε παιδί μου προσπαθώ να το πω ευγενικά... Αυτό το χαμόγελο το έχει μια 20χρονη όταν λέει έφαγα καλά ΚΑΙ σήμερα.... ΚΑΙ χτες... ΚΑΙ προχτές.... Και γενικά οι ανάγκες καλύπτονται. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα ή χρειάζεται να το υποκρίνεται αυτό...
Πάντως το χαμόγελο χαμόγελο, τόσους μήνες, αλλά στις πιο πρόσφατες φωτό φαίνεται να τον κρατάει μην παραπατήσει...
Δηλαδή λες πως είναι αληθινή αγάπη;omg kai 3 lol έγραψε: 01 Οκτ 2018, 13:50
η νεαρα ηταν ηδη παμπλουτη και δεν χρειαζοταν εναν εφοπλιστη για να κανει καριερα,
οπως επισης και εκεινος μπορουσε να εχει οπου θελει και οποτε θελει ενα ιδιωτικο κοτερο γεματο με κουνελακια
ανταυτου ομως προτιμησαν και οι δυο την δεσμευση και την εκθεση σε γνωστους και αγνωστους γραφοντας στα @@ τους τετοια και παρομοια σχολια
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το χαμόγελο - δείκτης '' εφαγα κ τρωω καλα '' γιατι συνδεεται απαραίτητα με τον τελευταίως υποβασταζόμενο ;Athina__P έγραψε: 01 Οκτ 2018, 20:35Ρε παιδί μου προσπαθώ να το πω ευγενικά... Αυτό το χαμόγελο το έχει μια 20χρονη όταν λέει έφαγα καλά ΚΑΙ σήμερα.... ΚΑΙ χτες... ΚΑΙ προχτές.... Και γενικά οι ανάγκες καλύπτονται. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα ή χρειάζεται να το υποκρίνεται αυτό...
Πάντως το χαμόγελο χαμόγελο, τόσους μήνες, αλλά στις πιο πρόσφατες φωτό φαίνεται να τον κρατάει μην παραπατήσει...![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mec
Δεν μπορεί. Αλλά πες «συμφέρον» γενικότερα. Δηλ μπορεί να μην είναι ακριβώς το πορτοφόλι, αλλά διασυνδέσεις, πρόσβαση σε κάποιον συγκεκριμμένο κύκλο, προβολή στη δημοσιότητα, ισχυρή προστασία κλπ.Υδράργυρος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:17 Ελεος, μπορει ενας 62χρονος να γινει ο πριγκηπας για μια κοπελιτσα 26 χρονων, αν δεν παιζει ρολο το πορτοφολι; εσεις ποσες 26χρονες ξερετε που να εχουν ερωτευτει αδολα εναν 60χρονο; εγω δεν το εχω δρι ποτε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί; Κωτσονάτος είναι ο θείος. Μακάρι να έχομε την κορμοστασία του στην ηλικία τουΥδράργυρος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 13:05Ξεφτιλικια. Τι τα θελε τα παντρολογηματα μεγαλος ανθρωπος; για γαμπτιατικα κουστουμια ειναι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Rocco Siffredi
Δεν εχουν και τοση διαφορα αυτοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-