συγγνώμη, χοντρή ήθελα να πω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεια σου βρε μαγκα ντερμπεντερη και καραμπουζουκλη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γεια σου βρε μαγκα ντερμπεντερη και καραμπουζουκλη
Περιμένω να δω από πού θα πέσει η πρώτη ψιλή 
Kαι απλώς ελπίζω να μην επιχειρήσουν οι συντονιστές πυροσβεστική ευαισθητοποιημένηΓΑΛΗ έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:06Θα με ενδιέφερε πολύ να δω τη συγκεκριμένη δήλωση μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:02Εσύ δεν πιανεσαι. Έχεις δηλώσει πως φτιάχνεσαι όταν τρως τις μάπες σου.![]()
![]()
Διαφορετικά, το εκλαμβάνω ως δική σου δήλωση ότι είσαι ο απόλυτος μαλάκας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε αυτό το σημείο νοιώθω την ανάγκη να πω μια τέρμα αληθινή αλήθεια-σκληρή μα αληθινή-προς υποστήριξη της Αληθείας και του Φύλου μου
Εξηγώ πιο κάτω.Sid Vicious έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:00Θα ηταν λαθος και επισης μαλακια οποιαδηποτε αλλη συνεπεια (εκτος απο νομικη) περα απο το κοινωνικο κραξιμο (το οποιο ειναι γερη συνεπεια ειδικα σε μικροτερες κοινωνιες)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Sid Vicious
Ναι, μετα το ειδαLugozzi έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:14Εξηγώ πιο κάτω.Sid Vicious έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:00Θα ηταν λαθος και επισης μαλακια οποιαδηποτε αλλη συνεπεια (εκτος απο νομικη) περα απο το κοινωνικο κραξιμο (το οποιο ειναι γερη συνεπεια ειδικα σε μικροτερες κοινωνιες)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Dwarven Blacksmith
Θα τον κάνουν κάνσελ οι πολιτικορθάκηδες;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μην προσπαθείς να με εκνευρίσεις για να χειροδικησω.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:06Θα με ενδιέφερε πολύ να δω τη συγκεκριμένη δήλωση μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:02Εσύ δεν πιανεσαι. Έχεις δηλώσει πως φτιάχνεσαι όταν τρως τις μάπες σου.![]()
![]()
Μάταιος κόπος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Tί σχέση έχουν με την πολιτική ορθότητα τα "ξες ποιος είμαι γω ρε" του κάθε παπάρα;
Ή κόβεις ως πολιτικαλικορεκτιστές όσους τον χαρακτήρισαν έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επειδή έχει γίνει μία φορά και σε εμένα - να αργήσουν δηλαδή πάρα πολύ σε καφετέρια να φέρουν μία παραγγελία στο τραπέζι - θεωρείτε ότι ήμασταν ηλίθιοι που απλά φύγαμε χωρίς να πληρώσουμε ως διαμαρτυρία, χωρίς καν υψώσουμε φωνή ή να βρίσουμε;
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εκλαμβάνω την απάντηση ως παραδοχή του ότι λες παπαριές.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:25Μην προσπαθείς να με εκνευρίσεις για να χειροδικησω.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:06Θα με ενδιέφερε πολύ να δω τη συγκεκριμένη δήλωση μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:02
Εσύ δεν πιανεσαι. Έχεις δηλώσει πως φτιάχνεσαι όταν τρως τις μάπες σου.![]()
![]()
Μάταιος κόπος.
Πράγμα που δεν μου κάνει εντύπωση, είμαι συνηθισμένη στις εξάρσεις των προχωκαγκουρέων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α ναι...
Και εάν το θέμα είναι ο ξυλοδαρμός της κυρίας, "επειδή είναι γυναίκα", εάν οι γυναίκες ΔΕΝ ήταν ίσες με τους άντρες όπως ορίζει ο νόμος, ΔΕΝ μάθαιναν πολεμικές τέχνες και φυσικά ΔΕΝ πήγαιναν στο στρατό, θα ήταν λογικό.
Τώρα όμως, το λογικό είναι το αντίθετο.
Θα μου πεις "θα βαρέσεις γυναίκα"; Εάν με χτυπήσει πρώτη, θα την κάνω να βλαστημήσει την μάνα που την πέταγε!!!
.
Και εάν το θέμα είναι ο ξυλοδαρμός της κυρίας, "επειδή είναι γυναίκα", εάν οι γυναίκες ΔΕΝ ήταν ίσες με τους άντρες όπως ορίζει ο νόμος, ΔΕΝ μάθαιναν πολεμικές τέχνες και φυσικά ΔΕΝ πήγαιναν στο στρατό, θα ήταν λογικό.
Θα μου πεις "θα βαρέσεις γυναίκα"; Εάν με χτυπήσει πρώτη, θα την κάνω να βλαστημήσει την μάνα που την πέταγε!!!
.
Bellum omnium contra omnes
- Dwarven Blacksmith
Καμία σχέση δεν έχουν τα τσαμπουκαλίκια του μαλάκα. Οι αντιδράσεις έχουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:27Tί σχέση έχουν με την πολιτική ορθότητα τα "ξες ποιος είμαι γω ρε" του κάθε παπάρα;
Ή κόβεις ως πολιτικαλικορεκτιστές όσους τον χαρακτήρισαν έτσι;![]()
Αν όντως επιχειρήσουν να τον κάνουν κάνσελ, εκτός από το ίδιο μέσο (κράξιμο, στέρηση ροών εισοδήματος), θα είναι ίδιος και ο σκοπός (συμμόρφωση στις τρέχουσες κοινωνικές αξίες της πλειοψηφίας). Εγκρίνω.
Έλα πιπες
Πάντα πλειοψηφία ήταν η καταδίκη σωματικής βίας από ψευτονταηδες
Πάντα πλειοψηφία ήταν η καταδίκη σωματικής βίας από ψευτονταηδες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Γιατί τη μάνα και όχι τον πατέρα;OANNHSEA έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:32 Α ναι...
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιες είναι οι τρέχουσες κοινωνικές αξίες της πλειοψηφίας;Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:34Καμία σχέση δεν έχουν τα τσαμπουκαλίκια του μαλάκα. Οι αντιδράσεις έχουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:27Tί σχέση έχουν με την πολιτική ορθότητα τα "ξες ποιος είμαι γω ρε" του κάθε παπάρα;
Ή κόβεις ως πολιτικαλικορεκτιστές όσους τον χαρακτήρισαν έτσι;![]()
Αν όντως επιχειρήσουν να τον κάνουν κάνσελ, εκτός από το ίδιο μέσο (κράξιμο, στέρηση ροών εισοδήματος), θα είναι ίδιος και ο σκοπός (συμμόρφωση στις τρέχουσες κοινωνικές αξίες της πλειοψηφίας). Εγκρίνω.
Στην πράξη εννοώ και όχι στη θεωρία.
Από μυρωδιάδες που άλλα λένε και άλλα κάνουν ή θα κάνουν, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.