Ποιά μαλλιοτραβήγματα?ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Σεπ 2022, 15:42Τα μαλλιοτραβήγματα δεν έχουν ούτε τόση δα χάρη. Είναι απλώς εκνευριστικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεια σου βρε μαγκα ντερμπεντερη και καραμπουζουκλη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γεια σου βρε μαγκα ντερμπεντερη και καραμπουζουκλη
Είναι η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι γυναικεία σύρραξη.
Δεν μου 'χει τύχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έπρεπε να ήταν ο μπάρμπα Ότο εκεί. Θα τους σαπακιαζε όλους. Ταρίφες, μάνες, συζύγους, ιδιοκτήτες, τα καλαμάκια, τους περαστικούς, τα πάντα όλα. Όλοι οι Καβαλιώτες θα ήταν νταουλιασμενοι.
Μαλλιοτράβηγμα λέμε το γυναίκα vs γυναίκα
Εσύ μπερδεύτηκες ή εγώ?
Εσύ μπερδεύτηκες ή εγώ?
Echelon έγραψε: 07 Σεπ 2022, 15:45 Έπρεπε να ήταν ο μπάρμπα Ότο εκεί. Θα τους σαπακιαζε όλους. Ταρίφες, μάνες, συζύγους, ιδιοκτήτες, τα καλαμάκια, τους περαστικούς, τα πάντα όλα. Όλοι οι Καβαλιώτες θα ήταν νταουλιασμενοι.
δεν εννοώ κάτι για τον Όττο αλλά έχω φτιάξει εικόνα και κλαίω
- Sid Vicious
Ξεφτιλας και γελοιος ο τυπος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Και σοδομισμενοι δια της παρα φυσιν οδου να προσθεσουμε.Echelon έγραψε: 07 Σεπ 2022, 15:45 Έπρεπε να ήταν ο μπάρμπα Ότο εκεί. Θα τους σαπακιαζε όλους. Ταρίφες, μάνες, συζύγους, ιδιοκτήτες, τα καλαμάκια, τους περαστικούς, τα πάντα όλα. Όλοι οι Καβαλιώτες θα ήταν νταουλιασμενοι.
Το ερώτημα είναι αν σαπάκιαζε εσένα.Echelon έγραψε: 07 Σεπ 2022, 15:45 Έπρεπε να ήταν ο μπάρμπα Ότο εκεί. Θα τους σαπακιαζε όλους. Ταρίφες, μάνες, συζύγους, ιδιοκτήτες, τα καλαμάκια, τους περαστικούς, τα πάντα όλα. Όλοι οι Καβαλιώτες θα ήταν νταουλιασμενοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάνεις δεν θα γλίτωνε από την οργή του μπάρμπα Ότο σε ακτίνα μερικών χιλιομέτρων. Αν ήμουν εκεί λογικά θα έπαιρνε και εμένα η μπάλα.
Ε, τότε μην πας ποτέ στην Καβάλα.Echelon έγραψε: 07 Σεπ 2022, 15:52Κάνεις δεν θα γλίτωνε από την οργή του μπάρμπα Ότο σε ακτίνα μερικών χιλιομέτρων. Αν ήμουν εκεί λογικά θα έπαιρνε και εμένα η μπάλα.
Εσύ θα χάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Είχα βάλει την πρώην μου να με δείρει
Μου τράβηξε κάτι επικά κλωτσιδια στη μουρη
Αξέχαστα θα μου μείνουν τα πατουσακια της αφεντρας
EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Σεπ 2022, 15:58Είχα βάλει την πρώην μου να με δείρει![]()
![]()
Μου τράβηξε κάτι επικά κλωτσιδια στη μουρη![]()
Αξέχαστα θα μου μείνουν τα πατουσακια της αφεντρας![]()
- Sid Vicious
Θα ηταν λαθος και επισης μαλακια οποιαδηποτε αλλη συνεπεια (εκτος απο νομικη) περα απο το κοινωνικο κραξιμο (το οποιο ειναι γερη συνεπεια ειδικα σε μικροτερες κοινωνιες)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εσύ δεν πιανεσαι. Έχεις δηλώσει πως φτιάχνεσαι όταν τρως τις μάπες σου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Θα με ενδιέφερε πολύ να δω τη συγκεκριμένη δήλωση μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:02Εσύ δεν πιανεσαι. Έχεις δηλώσει πως φτιάχνεσαι όταν τρως τις μάπες σου.![]()
Διαφορετικά, το εκλαμβάνω ως δική σου δήλωση ότι είσαι ο απόλυτος μαλάκας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.