Φίλε μου δουλευόμαστε να περνά η ώρα; Όταν ο Χίτλερ την έπεσε στην Πολωνία η Αγγλία κήρυξε τον πόλεμο επειδή είχε συμμαχία. Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν θα έπρεπε να το κάνει. Αν σε είχε ακούσει θα είχε ξυπνήσει όταν ο Χίτλερ θα έπινε καφέ στο Βλαδιβοστόκ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:49Οι διενέξεις και τα προβλήματα μεταξύ Ρωσιας και Ουκρανιας ΔΕΝ είναι δικά μας , εμπλεκομαστε σε αυτά λόγω της συμμετοχής μας στο ΝΑΤΟsharp έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:45Δεν πρόκειται για αλάνα σχολείου, διεθνής πολιτική είναι. Αν περιμένεις να φτάσει το σκατό στην αυλή σου, την έκατσες. Βέβαια συμφωνώ στο ότι οι περισσότεροι Έλληνες είναι αδιάφοροι, σταρχιδιστές κατά το κοινόν και νομίζουν ότι έτσι θα την βγάλουν, γι΄αυτό πρόκοψαν τα τελευταία χρόνια και εκ των υστέρων γκρινιάζουν ότι τους φταίνε οι άλλοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:28 Έχθρες μιση και προβλήματα που δεν είναι δικά μας ως ελληνικός λαός κάποιοι προσπαθούν να τα παρουσιάσουν σαν δικά μας και ..ζητούν και από εμάς να κάνουμε αδιαμαρτύρητα και θυσίες από πάνω ...
Κσι όπως έχω γράψει πιο πριν τα συμφέροντα της Ελλαδας είναι με το ΝΑΤΟ και την Ευρωπη
Άλλο πράγμα όμως αυτό και άλλο πράγμα το να γίνομαι φανατικός εχθρός ή φίλος της Ρωσιας η της Ουκρανιας..μόνο και μόνο γιατί ή χώρα μου ως μελος του ΝΑΤΟ θα πρέπει να υποστηρίξει τους συμμάχους της..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να μπανάρει τα πουτινόφωνα το φόρουμ, τώρα που έρχονται τα κρύα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρέπει να μπανάρει τα πουτινόφωνα το φόρουμ, τώρα που έρχονται τα κρύα;
Αν ισχύει αυτό, τότε όχι μόνο μπαν, αλλά και υποχρεωτικό ψυχίατρο προτείνω.nostromos έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:52αυτους που στηριζουνε την εισβολη της Ρωσιας γιατι πιστευουνε πως ρεφαρουνε την ηττα του εμφυλιου ...Lugozzi έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:50Ποιους εννοείς δεν θα έχουν μούτρα να γράψουν?nostromos έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:47
δεν νομιζω να εχουμε σοβαρες διακοπες αλλα το κοστος ενεργειας περιπου θα 4πλασιαστει σε λιγους μηνες ...το κρατος δεν μπορει να πληρωνει εσαει ... το προβλημα θα σκασει λιγο μετα τα Χριστουγεννα με λουκετο σε εστιαση , βιοτεχνιες κτλ ... αυτα βεβαιως πανε αλυσιδα στην οικονομια
αν δεν εισαι Ρωσος δεν υπαρχει κανενας λογος να στηριξεις την εισβολη της Ρωσιας ...περα απο το σοσιαλιστικο συνειρμο του παρελθοντος δεν υπαρχει ηθικη βαση ... αν οι Ρωσοφωνοι πολιτες της Ουκρανιας δεν περναγανε καλα τα συνορα ηταν ανοιχτα να πανε στη Ρωσια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Και οι αλβανόφωνοι του Κοσόβου δεν περνάγαν καλά, αλλά δεν πήγαν στην Αλβανία. Έφτιαξαν δικό τους κράτους με τις ευλογίες της Δύσης. Δεν δικαιολογώ τους Ρώσους, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ και αυτήν την επιλεκτική ευαισθησία για του Ουκρανούς από τα δυτικά ΜΜΕ.nostromos έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:57 αν δεν εισαι Ρωσος δεν υπαρχει κανενας λογος να στηριξεις την εισβολη της Ρωσιας ...περα απο το σοσιαλιστικο συνειρμο του παρελθοντος δεν υπαρχει ηθικη βαση ... αν οι Ρωσοφωνοι πολιτες της Ουκρανιας δεν περναγανε καλα τα συνορα ηταν ανοιχτα να πανε στη Ρωσια ...
Υπάρχει ο λόγος η ζωή μου είναι μίζερη, μού φταίνε όλα και ο Πούτιν θα τα κάνει λίμπα και επί τέλους θα γίνει νέα αρχή. Καθαρά φαινόμενο ψυχολογικό, αλλά ισχύει.nostromos έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:57 αν δεν εισαι Ρωσος δεν υπαρχει κανενας λογος να στηριξεις την εισβολη της Ρωσιας ...περα απο το σοσιαλιστικο συνειρμο του παρελθοντος δεν υπαρχει ηθικη βαση ... αν οι Ρωσοφωνοι πολιτες της Ουκρανιας δεν περναγανε καλα τα συνορα ηταν ανοιχτα να πανε στη Ρωσια ...
- Καραμελίτσα
Το πιο διασκεδαστικό με τους φίλους μας που σκίζουν τα ρούχα τους με την ειδική στρατιωτική επιχείρηση είναι ότι πιστεύουν ότι το παπαγάλισμα είναι άποψη και ότι οι ίδιοι είναι με τη μεριά του καλού.
Z
δεν διαφωνω για τα παρταλια τους Κοσσοβαρους ουτε για την επιλεκτικοτητα των δυτικων μμε ... εχεις δικιο ... αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν βλεπουμε ποιο ειναι το σωστο ... το σωστο και το καλο ολοι το ξερουν ... το δυσκολο ειναι να παραμερισεις τις προκαταλειψεις και τα κολληματα και να το υποστηριξεις ... οι Ρωσοι επαναλαμβανουνε τις αθλιοτητες των ΗΠΑ ... αυτο δεν τους δικαιωνειmao mao έγραψε: 07 Σεπ 2022, 01:01Και οι αλβανόφωνοι του Κοσόβου δεν περνάγαν καλά, αλλά δεν πήγαν στην Αλβανία. Έφτιαξαν δικό τους κράτους με τις ευλογίες της Δύσης. Δεν δικαιολογώ τους Ρώσους, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ και αυτήν την επιλεκτική ευαισθησία για του Ουκρανούς από τα δυτικά ΜΜΕ.nostromos έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:57 αν δεν εισαι Ρωσος δεν υπαρχει κανενας λογος να στηριξεις την εισβολη της Ρωσιας ...περα απο το σοσιαλιστικο συνειρμο του παρελθοντος δεν υπαρχει ηθικη βαση ... αν οι Ρωσοφωνοι πολιτες της Ουκρανιας δεν περναγανε καλα τα συνορα ηταν ανοιχτα να πανε στη Ρωσια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν μιλάμε για τον Χιτλερ και την Πολωνια αλλά για ΣΉΜΕΡΑ στην σημερινή ρωσο ουκρανικη διένεξη και την στάση της Ελλαδας και του ελληνικού λαού απέναντι σε αυτήsharp έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:55Φίλε μου δουλευόμαστε να περνά η ώρα; Όταν ο Χίτλερ την έπεσε στην Πολωνία η Αγγλία κήρυξε τον πόλεμο επειδή είχε συμμαχία. Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν θα έπρεπε να το κάνει. Αν σε είχε ακούσει θα είχε ξυπνήσει όταν ο Χίτλερ θα έπινε καφέ στο Βλαδιβοστόκ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:49Οι διενέξεις και τα προβλήματα μεταξύ Ρωσιας και Ουκρανιας ΔΕΝ είναι δικά μας , εμπλεκομαστε σε αυτά λόγω της συμμετοχής μας στο ΝΑΤΟsharp έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:45
Δεν πρόκειται για αλάνα σχολείου, διεθνής πολιτική είναι. Αν περιμένεις να φτάσει το σκατό στην αυλή σου, την έκατσες. Βέβαια συμφωνώ στο ότι οι περισσότεροι Έλληνες είναι αδιάφοροι, σταρχιδιστές κατά το κοινόν και νομίζουν ότι έτσι θα την βγάλουν, γι΄αυτό πρόκοψαν τα τελευταία χρόνια και εκ των υστέρων γκρινιάζουν ότι τους φταίνε οι άλλοι.
Κσι όπως έχω γράψει πιο πριν τα συμφέροντα της Ελλαδας είναι με το ΝΑΤΟ και την Ευρωπη
Άλλο πράγμα όμως αυτό και άλλο πράγμα το να γίνομαι φανατικός εχθρός ή φίλος της Ρωσιας η της Ουκρανιας..μόνο και μόνο γιατί ή χώρα μου ως μελος του ΝΑΤΟ θα πρέπει να υποστηρίξει τους συμμάχους της..
Και ναι μεν ή Ελλαδα σαν χώρα μέρος του ΝΑΤΟ θα υποστήριξει τους συμμάχους της γιατί εκεί βρίσκονται τα συμφέροντα της όμως εγώ σαν απλός ελληνικός λαός δεν έχω λόγο να εχω φανατισμό ούτε υπέρ ούτε κατά της Ρωσιας η Ουκρανίας
Ούτε εγω συμφωνώ με το σκεπτικό, αν καταπιέζονταν ας έφευγαν. Τι θα πει αυτό, σπίτι τους ήταν.mao mao έγραψε: 07 Σεπ 2022, 01:01Και οι αλβανόφωνοι του Κοσόβου δεν περνάγαν καλά, αλλά δεν πήγαν στην Αλβανία. Έφτιαξαν δικό τους κράτους με τις ευλογίες της Δύσης. Δεν δικαιολογώ τους Ρώσους, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ και αυτήν την επιλεκτική ευαισθησία για του Ουκρανούς από τα δυτικά ΜΜΕ.nostromos έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:57 αν δεν εισαι Ρωσος δεν υπαρχει κανενας λογος να στηριξεις την εισβολη της Ρωσιας ...περα απο το σοσιαλιστικο συνειρμο του παρελθοντος δεν υπαρχει ηθικη βαση ... αν οι Ρωσοφωνοι πολιτες της Ουκρανιας δεν περναγανε καλα τα συνορα ηταν ανοιχτα να πανε στη Ρωσια ...
Όμως δεν ξέρω με βεβαιότητα τι ακριβώς παιζόταν, αλλά βλέπω ότι ο Πούτιν είχε συμφέρον να ανάβει τα πάθη στην περιοχή, διαφορετικά θα έχανε την επιρροή επάνω στη χώρα. Δεν αμφιβάλλει κάνει σώφρων άνθρωπος ότι οι Ουκρανοί, ακόμη και οι Ρωσόφωνοι προτιμούν μια συνεργασία με την πλούσια Δύση παρά με την μαφιόζικη Ρωσία.
Η Δύση δεν είχε συμφέρον, μια χαρά την ήλκυε με τα φράγκα της, γιατί να μπει σε περιπέτειες; Το ότι οι ΗΠΑ είχαν συμφέρον να βάλουν και την Ευρώπη σε περιπέτειες έχει βάση, αλλά εκεί φταίει άλλο τόσο και η Ρωσία. Οπότε το μη χείρον βέλτιστον παραμένει η Δύση.
εισβολή σε ανεξάρτητο κρατος ειναι ζαια . ασε τα ναι μεν αλλα και μ ενα νομο κ 1 αρθρο με τα οποια εισαι γαλουχημενη .
- Καραμελίτσα
Ναι αγαπητό μου γαλάζιο παπαγαλάκι, που ξέρεις μόνο δύο ατάκες να επαναλαμβάνεις. Ότι πεις.Νon4me έγραψε: 07 Σεπ 2022, 01:09εισβολή σε ανεξάρτητο κρατος ειναι ζαια . ασε τα ναι μεν αλλα και μ ενα νομο κ 1 αρθρο με τα οποια εισαι γαλουχημενη .
Z
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχει κι άλλος λόγος, στην Καίτη αρέσουν τα bad boys, αλλά εγω δεν καπνίζω, φοβάμαι τα μηχανάκια, και θέλω 2 μέρες για να συνέλθω από ξενύχτι. Τι άλλη επιλογή έχω από το να στηρίξω Πούτιν;sharp έγραψε: 07 Σεπ 2022, 01:03Υπάρχει ο λόγος η ζωή μου είναι μίζερη, μού φταίνε όλα και ο Πούτιν θα τα κάνει λίμπα και επί τέλους θα γίνει νέα αρχή. Καθαρά φαινόμενο ψυχολογικό, αλλά ισχύει.nostromos έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:57 αν δεν εισαι Ρωσος δεν υπαρχει κανενας λογος να στηριξεις την εισβολη της Ρωσιας ...περα απο το σοσιαλιστικο συνειρμο του παρελθοντος δεν υπαρχει ηθικη βαση ... αν οι Ρωσοφωνοι πολιτες της Ουκρανιας δεν περναγανε καλα τα συνορα ηταν ανοιχτα να πανε στη Ρωσια ...
ασε μας ρε μπαμπα του σωρρα που θα κανεις διαλεξη .Καραμελίτσα έγραψε: 07 Σεπ 2022, 01:09Ναι αγαπητό μου γαλάζιο παπαγαλάκι, που ξέρεις μόνο δύο ατάκες να επαναλαμβάνεις. Ότι πεις.Νon4me έγραψε: 07 Σεπ 2022, 01:09εισβολή σε ανεξάρτητο κρατος ειναι ζαια . ασε τα ναι μεν αλλα και μ ενα νομο κ 1 αρθρο με τα οποια εισαι γαλουχημενη .
- Καραμελίτσα
Ούτε τί είναι διάλεξη δεν ξέρεις, νδκρατικό ψεκόπραμα.Νon4me έγραψε: 07 Σεπ 2022, 01:11ασε μας ρε μπαμπα του σωρρα που θα κανεις διαλεξη .Καραμελίτσα έγραψε: 07 Σεπ 2022, 01:09Ναι αγαπητό μου γαλάζιο παπαγαλάκι, που ξέρεις μόνο δύο ατάκες να επαναλαμβάνεις. Ότι πεις.Νon4me έγραψε: 07 Σεπ 2022, 01:09
εισβολή σε ανεξάρτητο κρατος ειναι ζαια . ασε τα ναι μεν αλλα και μ ενα νομο κ 1 αρθρο με τα οποια εισαι γαλουχημενη .
Z
Δεν υπάρχει φανατισμός. Αυτό που λέμε είναι ότι πρέπει να βλέπεις μπροστά. Το να μείνεις αμέτοχος θα σε βλάψει, δεν θα κρυώσεις αυτό το χειμώνα, αλλά πολύ περισσότερο στους επόμενους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 01:08Δεν μιλάμε για τον Χιτλερ και την Πολωνια αλλά για ΣΉΜΕΡΑ στην σημερινή ρωσο ουκρανικη διένεξη και την στάση της Ελλαδας και του ελληνικού λαού απέναντι σε αυτήsharp έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:55Φίλε μου δουλευόμαστε να περνά η ώρα; Όταν ο Χίτλερ την έπεσε στην Πολωνία η Αγγλία κήρυξε τον πόλεμο επειδή είχε συμμαχία. Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν θα έπρεπε να το κάνει. Αν σε είχε ακούσει θα είχε ξυπνήσει όταν ο Χίτλερ θα έπινε καφέ στο Βλαδιβοστόκ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:49
Οι διενέξεις και τα προβλήματα μεταξύ Ρωσιας και Ουκρανιας ΔΕΝ είναι δικά μας , εμπλεκομαστε σε αυτά λόγω της συμμετοχής μας στο ΝΑΤΟ
Και ναι μεν ή Ελλαδα σαν χώρα μέρος του ΝΑΤΟ θα υποστήριξει τους συμμάχους της γιατί εκεί βρίσκονται τα συμφέροντα της όμως εγώ σαν απλός ελληνικός λαός δεν έχω λόγο να εχω φανατισμό ούτε υπέρ ούτε κατά της Ρωσιας η Ουκρανίας
Γενικώς δεν πράττουμε σύμφωνα με το κοντοπρόθεσμο συμφέρον. Δεν πάω να κλέψω για να περάσω καλά ένα βράδυ και μετά να πάω φυλακή για χρόνια, εκτός κι αν είμαι ανόητος ή τρελλός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 52 Απαντήσεις