nostromos έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:16
sharp έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:10
nostromos έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:07
εστω οτι μας αφορα ... εδω δεν μπαναραμε ατομα που γραψανε αντιεθνικες θεσεις ξεκαθαρα σε αμεσα εθνικα θεματα θα μπαναρουμε κοσμο γιατι γραφουνε υπερ των Ρωσων ...?
Εξαρτάται. Αν τους λες, δεν έχω να πληρώσω το ρεύμα, ψόφησα στο κρύο και σού απαντούν, καλά να πάθεις, εσύ φταίς που τά 'βαλες με τον Πούτιν, θα σού ρίξει και πυρηνικά στο τέλος είναι διαφορετικά. Πώς θα χτύπαγε αν έγραφες το 74 σε Κυπριακό φόρουμ τέτοια;
γραφω για το ρευμα ισως πριν τον πολεμο και με γραφατε στα @@ σας ... το ιδιο για τα ΕλληνοΤουρκικα ... εφοσων ισχυει να συζητιεται μπαναρισμα για τον πολεμο στην Ουκρανια πιστευω να στηριζεις μπαναρισμα για οποιον εχει αντεθνικες θεσεις γενικοτερα ... δεν ειδα τον ορ να ανοιγει αναλογο νημα
Σού ξεκαθάρισα το πνεύμα του νηματοθέτη, όπως το κατανοώ. Επίσης μίλησε για 6μηνο μπαν. Δεν ξέρω πόσο το εννοεί, περισσότερο το εκλαμβάνω ρητορικά, καθότι ακόμη και αν αποφασιζόταν ναι θα έμπαιναν ένα σωρό διαδικαστικά ερωτήματα, πώς ορίζεται κάποιος έτσι, στα πόσα ποστ τον κόβεις, πιάνει και από παλιά κλπ. Αλλά κυρίως το πρώτο θα αρκούσε
Εντελώς προσωπικά χέστηκα, όπως και για το φόρουμ να πω την αλήθεια και δεν εννοώ φυσικά ιδιοκτήτη και συν/στες, αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και τους λόγους τους ξέρουν οι ίδιοι. Γενικώς το φόρουμ έχει κάποια λίγα, καλά άτομα και πολλά κακά και έχω παρατηρήσει ότι μπαίνουν κάποιοι αξιόλογοι αλλά την κάνουν δυστυχώς σύντομα λογω των τελευταίων. Οπότε πραγματικά το αν θα μπαναριστούν τώρα με την ιδιότητα του πουτινοτσολιά λίγο με απασχολεί. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Αυτούς ας τους κρίνει η συνείδηση τους (όσων έχουν)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
sharp την 07 Σεπ 2022, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.