!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρέπει να μπανάρει τα πουτινόφωνα το φόρουμ, τώρα που έρχονται τα κρύα;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πρέπει να μπανάρει τα πουτινόφωνα το φόρουμ, τώρα που έρχονται τα κρύα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

vantono έγραψε: 06 Σεπ 2022, 17:38 Ισχύει ότι πέφτει πολύ πανηγυρισμός στο πχορουμ από διάφορα πουτινόφιλα, λες και αυτούς δεν θα τους αγγίξουν οι συνέπειες αυτού του πολέμου, όπως θα αγγίξουν όλη την Ευρώπη και κατ'επεκταση και την Ελλάδα (το πόσο θα την αγγίξουν, θα φανει).
Ρώσοι κανονικοι, που ζουν στη Ρωσία, δεν παίζει να πανηγυρίζουν σαν αυτούς εδώ μέσα.
Τελικα το ΚΚΕ ηταν και θα ειναι παντα το δεκανικι της Δεξιας ποτε δεν επεσα εξω σε αυτη μου την αποψη. :102:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Kauldron έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:04
Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:59
Jimmy81 έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:53 Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί την πλειοψηφία των "οχιτζήδων" είχε καταδικάσει την ρωσική εισβολή από πολύ νωρίς. Το ίδιο και μικρότερα κόμματα της εξωκοινοβουλετικής αριστεράς. Ακόμα και μερικές ομάδες αναρχικών. Απλά οι τελευταίοι και τα μικρά αριστερά κόμματα μαζί με την καταδίκη της εισβολής εκφράζουν παράλληλη αμφισβήτηση για τις πολιτικές της δύσης, τον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό που κατ' αυτούς γονιμοποιούν τον ανταγωνισμό μεταξύ Δύσης-Ρωσίας και των όποιων "δορυφόρων" τους με ολέθρια αποτελέσματα για τους λαούς.

https://www.cnn.gr/politiki/story/30266 ... n-oykrania
https://www.efsyn.gr/politiki/antipolit ... as-gia-ton
https://steki-fls.espivblogs.net/2022/0 ... -oykrania/
Ακριβώς. Βέβαια εδώ στο φόρουμ διαφοροποιούμαστε λίγο γιατί απευθυνόμαστε στους γνωστούς εδώ μέσα. Οπότε οι κανόνες και οι ηθικές πάνε περίπατο. Γίνεσαι πουτινικός έτσι για να τους γαμήσεις τα πρέκια που βγαίνουν και μιλάνε κι όλο μαλακίες λένε, Μετά εσύ και οι δικοί σου ξέρετε τι σαπιομουνόσκυλο είναι ο Πούτιν και η άρχουσα τάξη που τον στηρίζει και τα χώνεις και σε αυτούς.
H πλάκα είναι οτι το αφεντικό του νηματοθέτη κουβαλάει το ρωσικό πετρέλαιο, αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό σε άνθρωπο που έμαθε να γράφει τ' όνομά του στην ηλικία των 12 ετών.
Τώρα που το λες θυμάμαι που έβριζα τον Ολυμπιακό και μου έλεγε Χαοτικέ πρέπει να φας μπαν και σκουπίδι και τέτοια. Δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Να ξέρω δηλαδή αν είναι σταθερός και αντικειμενικός, ενάντια στο άδικο. Γιατί εδώ που τα λέμε αν εξαιρέσεις τα "φάτε μπαν, είστε άκαρδοι μαλάκες, ένας λαός δυστυχεί" και τέτοια, είναι σωστά όλα τα άλλα.
Αν και το ενέταξε σε πακέτο. Είστε Τραμπικοί, αντεμβολιαστές κλπ/ Οπότε γάματα τι δίκιο να του δώσεις; Εδώ είναι σαν να σου λέει οι δικοί μου είναι καλοί κι όταν λέτε κάτι αντίθετο είστε σκατάδες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:12
Λεγεών έγραψε: 06 Σεπ 2022, 17:22 Είναι ένα ερώτημα: Έχουν χώρο αυτά τα άτομα εδώ, τώρα που θα χορεύουν κάθε φορά που θα συζητιέται η ακρίβεια και ο πληθωρισμός;
Δηλαδή θέλεις echo chamber; Ή, για να το πω αλλιώς, θέλεις να κάνουμε αυτό που κάνουν οι Ρώσοι;
Αυτό που έκανε η Ευρώπη με τα ρώσικα μμε, θες να πεις.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

plouf έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:14
vantono έγραψε: 06 Σεπ 2022, 17:38 Ισχύει ότι πέφτει πολύ πανηγυρισμός στο πχορουμ από διάφορα πουτινόφιλα, λες και αυτούς δεν θα τους αγγίξουν οι συνέπειες αυτού του πολέμου, όπως θα αγγίξουν όλη την Ευρώπη και κατ'επεκταση και την Ελλάδα (το πόσο θα την αγγίξουν, θα φανει).
Ρώσοι κανονικοι, που ζουν στη Ρωσία, δεν παίζει να πανηγυρίζουν σαν αυτούς εδώ μέσα.
Τελικα το ΚΚΕ ηταν και θα ειναι παντα το δεκανικι της Δεξιας ποτε δεν επεσα εξω σε αυτη μου την αποψη. :102:
Αφού δεν ειναι δεκανίκι του Πούτιν, το ΚΚΕ. Τί εννοείς?
Απόδειξέ μου με κάποιο τρόπο ότι ο Πούτιν ειναι κομμουνιστής (ή εστω αριστερος), να προσπαθήσω να πείσω αύριο το ΚΚΕ να γίνει δικό του δεκανίκι. :102:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Πρωτα να αποδειξεις εσυ με καποιο τροπο οτι στο κκε ειναι κομμουνιστες :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:15
Kauldron έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:04
Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:59

Ακριβώς. Βέβαια εδώ στο φόρουμ διαφοροποιούμαστε λίγο γιατί απευθυνόμαστε στους γνωστούς εδώ μέσα. Οπότε οι κανόνες και οι ηθικές πάνε περίπατο. Γίνεσαι πουτινικός έτσι για να τους γαμήσεις τα πρέκια που βγαίνουν και μιλάνε κι όλο μαλακίες λένε, Μετά εσύ και οι δικοί σου ξέρετε τι σαπιομουνόσκυλο είναι ο Πούτιν και η άρχουσα τάξη που τον στηρίζει και τα χώνεις και σε αυτούς.
H πλάκα είναι οτι το αφεντικό του νηματοθέτη κουβαλάει το ρωσικό πετρέλαιο, αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό σε άνθρωπο που έμαθε να γράφει τ' όνομά του στην ηλικία των 12 ετών.
Τώρα που το λες θυμάμαι που έβριζα τον Ολυμπιακό και μου έλεγε Χαοτικέ πρέπει να φας μπαν και σκουπίδι και τέτοια. Δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Να ξέρω δηλαδή αν είναι σταθερός και αντικειμενικός, ενάντια στο άδικο. Γιατί εδώ που τα λέμε αν εξαιρέσεις τα "φάτε μπαν, είστε άκαρδοι μαλάκες, ένας λαός δυστυχεί" και τέτοια, είναι σωστά όλα τα άλλα.
Αν και το ενέταξε σε πακέτο. Είστε Τραμπικοί, αντεμβολιαστές κλπ/ Οπότε γάματα τι δίκιο να του δώσεις; Εδώ είναι σαν να σου λέει οι δικοί μου είναι καλοί κι όταν λέτε κάτι αντίθετο είστε σκατάδες.
Λεγε-όνος είναι αυτός, μη τον παρεξηγείς. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

vantono έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:18
plouf έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:14
Αφού δεν ειναι δεκανίκι του Πούτιν, το ΚΚΕ. Τί εννοείς?
Απόδειξέ μου με κάποιο τρόπο ότι ο Πούτιν ειναι κομμουνιστής (ή εστω αριστερος), να προσπαθήσω να πείσω αύριο το ΚΚΕ να γίνει δικό του δεκανίκι. :102:
:giggle: :giggle:

Αλ. Παπαρήγα: η λύση έξω από το ευρώ στις παρούσες συνθήκες είναι καταστροφική

Επισης να μην ξεχασω.

Εικόνα
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

dna replication έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:07
The Age of Aquarius έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:19 Ο δύσκολος χειμωνας για μέρος της κοινωνίας μας είναι εξαιρετικά μικρό αντίτιμο μπροστά στην ελευθερία των συνανθρώπων μας στην ανατολή.
https://t.me/freielinke/14424

Coming to us soon?
"According to a report by the Swiss newspaper Blick, the Swiss government wants to crack down hard in winter if citizens do not comply with the gas regulation. According to this, in buildings heated with gas, the interiors may be brought to a maximum of 19 degrees. Hot water may only be heated to 60 degrees. Radiant heaters or warm air tents are prohibited. Saunas and swimming pools would have to stay cold.
Anyone who violates the requirements is threatened with a freedom or a fine. In case of deliberate action, imprisonment for up to three years or a fine is possible."
https://test .rtde.tech/switzerland/148146-swiss government-threatens-heiz-sundern/
Πολύ σωστή κίνηση. Ούτε το 1/100 από τα μέτρα κάποιων άλλων για να προστατεύσουν τον ...σοσιαλισμό :smt005: (και μάλιστα σε καιρό ειρήνης)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 06 Σεπ 2022, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sharp

hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:12
Λεγεών έγραψε: 06 Σεπ 2022, 17:22 Είναι ένα ερώτημα: Έχουν χώρο αυτά τα άτομα εδώ, τώρα που θα χορεύουν κάθε φορά που θα συζητιέται η ακρίβεια και ο πληθωρισμός;
Δηλαδή θέλεις echo chamber; Ή, για να το πω αλλιώς, θέλεις να κάνουμε αυτό που κάνουν οι Ρώσοι;
Δυστυχώς βρισκόμαστε σε πόλεμο.
sharp

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:38 Εγώ είμαι κατά των μπαναρισμάτων, ούτως ή άλλως.

Δεν θεωρώ ότι προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Μια ακόμη θεζμική τυπικούρα είναι, έτσι για να' χουμε να λέμε.
Εγώ έγινα υπέρ. Εφαρμόζω προσωπικά μπαν με ιγνόρ. Έγινε παράδεισος το φόρουμ, μπλεμάρω (to blame, you know) τον εαυτό μου που τόσα χρόνια δεν το έκανα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

sharp έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:35
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:38 Εγώ είμαι κατά των μπαναρισμάτων, ούτως ή άλλως.

Εγώ έγινα υπέρ. Εφαρμόζω προσωπικά μπαν με ιγνόρ. Έγινε παράδεισος το φόρουμ, μπλεμάρω (to blame, you know) τον εαυτό μου που τόσα χρόνια δεν το έκανα.
Ουτε καν ιγκνορ . απλως προσπερνας τον εκαστοτε ιδρυματικο και δε του δινεις τη σημασια που ζητα κ για την οποια τραβα μεχρι και τα βυζακια του .
sharp

Νon4me έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:43

Ουτε καν ιγκνορ . απλως προσπερνας τον εκαστοτε ιδρυματικο και δε του δινεις τη σημασια που ζητα κ για την οποια τραβα μεχρι και τα βυζακια του .
ignore ειναι πιο ξεκούραστο. Θα σού βάλω σκρηνσοτ να δεις ότι μένουν 1, 2 ποστ ανά σελίδα :lol:
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

sharp έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:44

ignore ειναι πιο ξεκούραστο. Θα σού βάλω σκρηνσοτ να δεις ότι μένουν 1, 2 ποστ ανά σελίδα :lol:
μωρ΄ καταλαβαινω τι λες παρολο που δε το εχω χρησιμοποιησει ποτε και πουθενα .... στην τελικη μπαινουμε να διαβασουμε - γραψουμε τπτ . δε διαλεγουμε ουτε οικοπεδο ουτε συντροφο ζωης .
sharp

Νon4me έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:49
sharp έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:44

μωρ΄ καταλαβαινω τι λες παρολο που δε το εχω χρησιμοποιησει ποτε και πουθενα .... στην τελικη μπαινουμε να διαβασουμε - γραψουμε τπτ . δε διαλεγουμε ουτε οικοπεδο ουτε συντροφο ζωης .
Δεν επιλέγεις με ποιον θα βγεις το βράδυ; Αν σού κουβαλήσουν ένα κάρο παπάρες, δεν λες άσε καλύτερα ή βγαίνεις και ανταλλάσεις κουβέντες κι ας σιχτηρίσεις; Κάπως έτσι το βλέπω πια. Δεν το κάνω εξ αρχής, μόνον αν διαπιστώσω ότι δεν υπάρχει κοινός τόπος.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

τι γελοιο νημα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση