Echelon έγραψε: 06 Σεπ 2022, 20:51
Να είσαι τώρα <<Έλληνας>> ντεμεκ φιλάνθρωπος political correct να γουστάρεις που ένας μαύρος υπερισχύει των λευκών αλλά να το κάνει για την χώρα που μισείς. Παλούκι. Μολογατε ρε δικαιωματιστες της πλάκας, γουστάρετε που ένας μαυρουκος πορωνεται για την χώρα που μισείτε;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Απλά κατεβάζουν τα χέρια του Γιάννη σε κάθε φάση, δεν αφήνουν καν να κάνει προσπάθεια και δίνουν απλό φάουλ
Επίσης είμαστε πολυ αφελείς με ευθύνη του Ιτούδη στο πώς το αντιμετωπίζουμε όλο αυτό, ο Ιταλός και ο Κροάτης χτυπούσαν χέρια και χοροπηδουσαν, εμείς το παίζουμε υπεράνω
Πάνε παίξε έτσι τους Γιουγκοσλάβους, που σε κάθε φάση ο Ντόνσιτς θα βουτάει για επιθετικό
Μάλιστα, κατάλαβα.
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ
Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να ειρωνευτώ χώρα που βρίσκεται σε (αμυντικό) πόλεμο, ακόμα κι αν πολεμάει με νάζουλες μπροστάρηδες (που οκ, δεν συμβαίνει συλλήβδην στην περιπτωση της Ουκρανίας αυτό. Το ότι έχει και τέτοιους μέσα της, δεν σημαίνει οτι είναι όλοι έτσι), αλλά κάθε ΜΑΥΡΗ ΠΟΥΤΣΑ που τρώει ο οποιοσδήποτε φυλετιστής παπΆριος (ειτε Ουκρανός, είτε Ρώσος είτε οτιδήποτε) είναι μια Νίκη για την Ανθρωπότητα!
Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να ειρωνευτώ χώρα που βρίσκεται σε (αμυντικό) πόλεμο, ακόμα κι αν πολεμάει με νάζουλες μπροστάρηδες (που οκ, δεν συμβαίνει συλλήβδην στην περιπτωση της Ουκρανίας αυτό. Το ότι έχει και τέτοιους μέσα της, δεν σημαίνει οτι είναι όλοι έτσι), αλλά κάθε ΜΑΥΡΗ ΠΟΥΤΣΑ που τρώει ο οποιοσδήποτε φυλετιστής παπΆριος (ειτε Ουκρανός, είτε Ρώσος είτε οτιδήποτε) είναι μια Νίκη για την Ανθρωπότητα!
α καλα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
vantono έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:28
41ποντο ο γκρηκ φρηκ σήμερα, έμαθα. Ειναι αρκετά ρίαλ μπάσκετ αυτό, ή επειδή τα καρφώνει με διπλό άξελ και τριπλό τόλουπ, τα θεωρούμε φέικ μπάσκετ?
ρωτα τον σκουρτοπουλο
41ποντο ο γκρηκ φρηκ σήμερα, έμαθα. Ειναι αρκετά ρίαλ μπάσκετ αυτό, ή επειδή τα καρφώνει με διπλό άξελ και τριπλό τόλουπ, τα θεωρούμε φέικ μπάσκετ?
ρωτα τον σκουρτοπουλο
Τον έβαζε να κάνει σκριν για να σουτάρει ο Μάικ Μπράμος και ο Καλάθης
ρωτα τον σκουρτοπουλο
Τον έβαζε να κάνει σκριν για να σουτάρει ο Μάικ Μπράμος και ο Καλάθης
μονο εσυ,ο Daje και ο Chill ξερετε μπασκετ εδω παικταρα μου
Σωστό. Αλλά σε επίπεδο προσωπικό μπορείς να πεις ότι θες στον άλλον. Δεν αλλάζει κάτι από την πολιτική στάση. Εγώ τώρα που τσιγκλάω τη ΓΑΛΗ έτσι για πλάκα της έλεγα για ουκρανοναζί και τέτοια. όσοι είμαστε σκεπτόμενοι όμως ξέρουμε ότι είμαστε με τα θύματα πάντα. Και ουκρανούς που ξεριζώνονται και οικογένειες και παιδιά που σκοτώνονται αλλά και Ρώσους. Μέχρι και το παιδάκι στο τανκ τ´τε με το πραξικόπημα στην Τουρκία. Θυμάσαι που ένας μαλάκας είχε βγάλει τη ζώνη και κοπάναγε το φανταράκι που δεν αντιδρούσε;