!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο ζενίθ η ζήτηση για καυσόξυλα, στο ...ναδίρ η διαθέσιμη ξυλεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στο ζενίθ η ζήτηση για καυσόξυλα, στο ...ναδίρ η διαθέσιμη ξυλεία
Η αιθαλομιχλη φετος στις πολεις θα ειναι ανευ προηγουμενου...
Αυτό είναι άλλη μια κακή αλήθεια όντως 
-
Εμπεδοκλής
Τέλος στους καυστήρες πετρελαίου από το 2030 - Τι αλλαγές φέρνει ο κλιματικός νόμος
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 15:06
Αντίστροφη μέτρηση για τους καυστήρες πετρελαίου θέρμανσης βάζει, μεταξύ άλλων, ο νέος κλιματικός νόμος, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη από την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Ειδικότερα, όπως είχε προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, από το 2023 απαγορεύονται όπου υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου σε νέες οικοδομές, από το 2025 απαγορεύεται παντού η εγκατάστασή τους, ενώ από το 2030 απαγορεύεται η χρήση των καυστήρων πετρελαίου θέρμανσης.
https://www.naftemporiki.gr/story/18021 ... ikos-nomos
Καλά πήγε αυτό.Κίνητρα για στροφή στο πετρέλαιο και για εξοικονόμηση ενέργειας, επιδοτήσεις -Το σχέδιο της κυβέρνησης
06/09/2022 09:03
Κίνητρα για «στροφή» στο πετρέλαιο θέρμανσης και εξοικονόμηση ενέργειας ετοιμάζει η κυβέρνηση και ταυτόχρονα επιδοτήσεις για τα πιο αδύναμα νοικοκυριά στο πλαίσιο αντιμετώπισης αυτής της πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης.
https://www.iefimerida.gr/oikonomia/mon ... koy-aerioy
Πιο πιθανό είναι να εισβάλει ο Βλαντ και στη Μ. Βρετανία παρά να ξαναγυρίσω σε ξύλα Σουβλίτσα
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Γκιώνης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:40 Πιο πιθανό είναι να εισβάλει ο Βλαντ και στη Μ. Βρετανία παρά να ξαναγυρίσω σε ξύλα Σουβλίτσα
άλλοι λένε έτσι άλλοι λένε αλλιώς, εγώ φταίω που ρωτάω και μπερδεύομαι, να πάω να πάρω ένα μαγκάλι εκεί πέρα να τελειώνω
Τα μαντέμια δεν έχουν γενικά σταθερές ποιότητες.SUV έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:43Γκιώνης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:40 Πιο πιθανό είναι να εισβάλει ο Βλαντ και στη Μ. Βρετανία παρά να ξαναγυρίσω σε ξύλα Σουβλίτσαπολύ πικρή η εμπΥρία σου ως Σταχτομπούτος δηλαδή
![]()
άλλοι λένε έτσι άλλοι λένε αλλιώς, εγώ φταίω που ρωτάω και μπερδεύομαι, να πάω να πάρω ένα μαγκάλι εκεί πέρα να τελειώνω![]()
Μπορεί να τύχεις σε μάπα και να σπάσει. Μπορεί να βγει και οκ.
Το ατσάλινο καλύτερο και πιθανότατα λιγότερη διάβρωση και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.
Σε ευχαριστώ πολύ Νυχτόβιε
Έχω διαβάσει οτι καλύτερα είναι να την τοποθετείς σε εσωτερικό τοίχο του σπιτιού?
Έχω διαβάσει οτι καλύτερα είναι να την τοποθετείς σε εσωτερικό τοίχο του σπιτιού?
Τι τννοείς εσωτερικό τοίχο;SUV έγραψε: 06 Σεπ 2022, 12:05 Σε ευχαριστώ πολύ Νυχτόβιε
Θα πρέπει να τρυπήσεις για αναοίξεις χώρο για την καμινάδα όπως και να έχει.
Στα χωριά συνήθως φτιάχνουμε μια έξτρα παράγκα στην πίσω αυλή και την βάζουμε μέσα.
Αν θες δηλαδή για μαγείρεμα. Μέσα στο σπίτι όπως να έχει θα μπει βρώμα και κάπνα με τη σόμπα. Δεν το γλιτώνεις.
Εννοώ να μην ακουμπά σε τοίχο που έχει πρόσωπο έξω.nyxtovios έγραψε: 06 Σεπ 2022, 12:08Τι τννοείς εσωτερικό τοίχο;SUV έγραψε: 06 Σεπ 2022, 12:05 Σε ευχαριστώ πολύ Νυχτόβιε
Στα χωριά συνήθως φτιάχνουμε μια έξτρα παράγκα στην πίσω αυλή και την βάζουμε μέσα.
Αν θες δηλαδή για μαγείρεμα. Μέσα στο σπίτι όπως να έχει θα μπει βρώμα και κάπνα με τη σόμπα. Δεν το γλιτώνεις.
Να τρυπήσεις σε αυτήν την περίπτωση για να βγει το μπουρί, είναι μανίκι όντως.
Εγώ θέλω εαν έχουμε τίποτα διακοπές ρεύματος να μπορώ να ζεσταίνω χώρο και να υπάρχει και κάποια εστία να φτιάξεις κάτι να πιεις, να φας
Καλύτερα εσωτερικά ναι, γιατί αλλιώς μπορεί να μαζεύεται υγρασία.SUV έγραψε: 06 Σεπ 2022, 12:11Εννοώ να μην ακουμπά σε τοίχο που έχει πρόσωπο έξω.nyxtovios έγραψε: 06 Σεπ 2022, 12:08Τι τννοείς εσωτερικό τοίχο;SUV έγραψε: 06 Σεπ 2022, 12:05 Σε ευχαριστώ πολύ Νυχτόβιε
Να τρυπήσεις σε αυτήν την περίπτωση για να βγει το μπουρί, είναι μανίκι όντως.
Εγώ θέλω εαν έχουμε τίποτα διακοπές ρεύματος να μπορώ να ζεσταίνω χώρο και να υπάρχει και κάποια εστία να φτιάξεις κάτι να πιεις, να φας
Μάλιστα, έξτρα μαστοράτζες μου μαζεύονται, με όλα τα άλλα που έχω
Επι τη ευκαιρεία, είναι επικίνδυνο να κρατάς γεμάτες φυάλες υγραερίου ως καβάτζα?
Επι τη ευκαιρεία, είναι επικίνδυνο να κρατάς γεμάτες φυάλες υγραερίου ως καβάτζα?
Θα πρέπει να κάνεις έξτρα μπουριά όμως έτσι. Δεν ξέρω στην τελική τι συμφέρει.SUV έγραψε: 06 Σεπ 2022, 12:15 Μάλιστα, έξτρα μαστοράτζες μου μαζεύονται, με όλα τα άλλα που έχω![]()
Εγώ πήρα μια την προηγούμενη βδομάδα. Θα την βάλω στον κάτω όροφο που δεν είναι κανείς. Μάλλον δίπλα στον τοίχο που είναι έξω.
Εμείς έχουμε χρόνια φιάλες υγραερίου. Τι επικίνδυνο να είναι; Δε νομίζω
Δεν ξέρω ρε συ, είμαι άσχετη, εγώ και μία που έχω για την κουζίνα, άμα πιάνει τον πολύ αέρα και ακούω κανα ντουπ έξω, πετάγομαι σαν κάστανο 
Τσεκάρεις τα λάστιχα και τις βαλβίδες ότι δεν χάνουν μια στο τόσο και είσαι οκ.SUV έγραψε: 06 Σεπ 2022, 12:21 Δεν ξέρω ρε συ, είμαι άσχετη, εγώ και μία που έχω για την κουζίνα, άμα πιάνει τον πολύ αέρα και ακούω κανα ντουπ έξω, πετάγομαι σαν κάστανο![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 1871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes