!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπουμπούκος για Πατακό: "Αυτός μου έγραφε, εγώ του έγραφα?"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Μπουμπούκος για Πατακό: "Αυτός μου έγραφε, εγώ του έγραφα?"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Chainis έγραψε: 05 Σεπ 2022, 19:57
Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2022, 19:53
Chainis έγραψε: 05 Σεπ 2022, 19:16

Δεν ήξερα ότι αντιμετωπίζει δίωξη από χρέη, το πόθεν έσχες του έχει κάποια χρέη που φαίνεται να εξυπηρετουνται, μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα.

Εμένα αγαπητέ με ενδιαφέρει πόσο αποδοτικός είναι στα καθήκοντα του κάθε πολιτικός και τι έργο αφήνει και με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα λιβελογραφήματα των αντιπάλων του, ειδικά όταν αυτά ζεχνουν από μακριά λαϊκισμό και μικροκοματικες σκοπιμότητες.
Πάλι σε είχε πάρει ο ύπνος ρε κακομοίρη και "δεν άκουσες"? Πολύ υπναράς είσαι 'συ τελικά.
Δώσε στοιχεία εσύ που είσαι μονίμως ξύπνιος.
Για κάνε ένα search στο Google "Γεωργιάδης χρέη", να τα δεις κι απ' τη δήλωση του Μπουμπούκου, μπουμερά. Που ό,τι δε σε συμφέρει, κάνεις οτι δε το βλέπεις.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Ο Γεωργιάδης είχε στο "διαβάστηκε" τον Παττακό σε εποχή που όλοι σπρώχνονταν να φιλήσουν δαχτυλίδι; Εντάξει.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2022, 20:06
Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2022, 19:53

Πάλι σε είχε πάρει ο ύπνος ρε κακομοίρη και "δεν άκουσες"? Πολύ υπναράς είσαι 'συ τελικά.
Για κάνε ένα search στο Google "Γεωργιάδης χρέη", να τα δεις κι απ' τη δήλωση του Μπουμπούκου, μπουμερά. Που ό,τι δε σε συμφέρει, κάνεις οτι δε το βλέπεις.
Έκανα βλακακο και είδα από το στοκουμέντο και το παράρτημα του το tvxs ότι χρωστάει σε τράπεζες 580.000 από δάνεια άνω των 600.000 που είχε λάβει.
Αυτό δηλαδή που θυμόμουν από το πόθεν έσχες του.

Το ότι έχει μειωθεί το κεφάλαιο του δανείου σημαίνει ότι εχουν αποπληρωθεί οι τόκοι και ότι το δάνειο εξυπηρετείται κανονικά.
Ούτε παρατημένο είναι, ούτε του το χάρισαν ούτε κόκκινο.

Πες μου τι ζόρι τραβάς με αυτό τώρα να σε βοηθήσω, να το τραβήξουμε μαζί να ανακουφιστείς και να κόψεις τις μαλακίες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Chainis έγραψε: 05 Σεπ 2022, 21:54

Έκανα βλακακο και είδα από το στοκουμέντο και το παράρτημα του το tvxs ότι χρωστάει σε τράπεζες 580.000 από δάνεια άνω των 600.000 που είχε λάβει.

Το ότι έχει μειωθεί το κεφάλαιο του δανείου σημαίνει ότι εχουν αποπληρωθεί οι τόκοι και ότι το δάνειο εξυπηρετείται κανονικά.

Πες μου τι ζόρι τραβάς με αυτό τώρα να σε βοηθήσω, να το τραβήξουμε μαζί να ανακουφιστείς και να κόψεις τις μαλακίες.
A, το θυμόσουν, αλλά δεν έλεγες κάτι. Γίδι όρθιο.
Για πές μας λοιπόν, μια που τα θυμόσουν, πόσα χρόνια έχει το δάνειο, τί μέρος έχει αποπληρωθεί, και πόσα χρόνια θα κάνει να το αποπληρώσει.
Και μια που θα το πιάσεις, πές μας και αν θα ήταν δυνατόν να τα αποπληρώσει ΧΩΡΙΣ να είναι βουλευτής (δηλαδή αν έμενε στο λάος), και πόσο σύντομα θα πήγαινε φυλακή για χρέη.
Τώρα ξέρεις και για ποιό λόγο πήγε στη νουδού ο πολιτικός απατεώνας (μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς απατεώνες εκεί μέσα).
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

https://twitter.com/hRStGuvmR8ighGW/sta ... 2704073741

Οι Δεξιοί έχουν σκατά μέσα στη ψυχή τους και σκατά μέσα στο κεφάλι τους.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ο αδωνης δεν εχει ιδεολογια. Αμα ειχαμε κομμουνισμο στις εκπομπες του θα πουλαγε τα απαντα του λενιν
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2022, 22:02
Chainis έγραψε: 05 Σεπ 2022, 21:54

A, το θυμόσουν, αλλά δεν έλεγες κάτι. Γίδι όρθιο.
Για πές μας λοιπόν, μια που τα θυμόσουν, πόσα χρόνια έχει το δάνειο, τί μέρος έχει αποπληρωθεί, και πόσα χρόνια θα κάνει να το αποπληρώσει.
Και μια που θα το πιάσεις, πές μας και αν θα ήταν δυνατόν να τα αποπληρώσει ΧΩΡΙΣ να είναι βουλευτής (δηλαδή αν έμενε στο λάος), και πόσο σύντομα θα πήγαινε φυλακή για χρέη.
Τώρα ξέρεις και για ποιό λόγο πήγε στη νουδού ο πολιτικός απατεώνας (μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς απατεώνες εκεί μέσα).
Το έγραψα σε άλλο ποστ νωρίτερα που αναφέρθηκα ξανά στο πόθεν έσχες του ρε τούβλο.

Μου είναι αδιάφορο πότε θα αποπληρωθεί εφόσον δεν το κοκκινίζουν οι τράπεζες.
Τα δάνεια έχουν ορισμένη διάρκεια, ψάξε τι διάρκειας είναι άμα τραβάς ζόρι.

Μπορώ στο περίπου να σου πω ότι ένα δάνειο ας πούμε 620.000 (γράφουν άνω των 600.0000) θα είχε τουλάχιστον 150.000 τόκους για όλη την διάρκεια.
Άρα μέχρι πέρσι είχαν αποπληρωθεί οι τόκοι και 40.000 από το δάνειο.

Είναι Βουλευτής και θα συνεχίσει να είναι και δεν ήταν μαλάκας να μείνει στον τελειωμένο Καρατζαφέρη.
Επίσης είναι συμμετοχος σε 3 εταιρίες και έχει 14 ακίνητα.
Εσύ τι λες, δεν μπορεί να το αποπληρώσει;

Ξεκόλα μας τώρα γιατί κούρασες, δεν μπορώ να ασχολούμαι με τις γελοιότητες σου συνέχεια που τις γράφεις και με τουπέ τρομάρα σου και ψάχνεις ευκαιρία να προσβάλεις σαν τυπικό φασιστάκι που είσαι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μου είναι αδιάφορο πότε θα αποπληρωθεί εφόσον δεν το κοκκινίζουν οι τράπεζες.
Εικόνα

Σιγά μη κοκκινίσουν οι τράπεζες το δάνειο του Μπουμπούκου, όσο είναι αντιπρόεδρος κόμματος εξουσίας.
Άντε και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Σπανακιας έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:44 Εικόνα
επικαλουμαι το GDPR για να ζητήσω να μαθω τι ακριβώς δεδομενα εχει αποθηκευσει για μενα ο ΓΓ και τι χρήση κάνει αυτων
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Οπου δειτε πολιτικο με δανεια σημαινει οτι τα παιρνει.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

Yochanan έγραψε: 05 Σεπ 2022, 22:46
επικαλουμαι το GDPR για να ζητήσω να μαθω τι ακριβώς δεδομενα εχει αποθηκευσει για μενα ο ΓΓ και τι χρήση κάνει αυτων
Ας περιγραψω τι εγινε
Ο χουντοχελωνος εκανε νημα για να κοροδεψει τον "χουντικο Αδωνι"
Στην συνεχεια αρχισε να κοροιδευει τους νεοδημοκρατες
Μπηκα χαλαρα με καποια επιχειρηματα και αρχισε να μιλαει για γαλαζια τρολς κτλ
Συνεχισα στο ιδιο επιπεδο και συνεχισε να κοροιδευει
Κλιμακωσα λιγο θυμιζοντας του το το εχει ψηφισει στο παρελθον και αρνηθηκε οτι ψηφιζε Καρατζαφερη με εβγαλε δηλαδη ψευτη
Προσπαθησα να τον επαναφερω στην ταξη ρωτοντας τον "να το κλειδωσω ειναι η τελευταια σου κουβεντα";
Ε και μετα εγινε οτι εγινε

Συμπερασμα
Θα μπορουσε να αποφυγει τον εξεφτελισμο του εδωσα πολλες ευκαιριες
Οτι μπηκε απο παλιο του σχολιο μπηκε με πηγη-link αρα δεν υπαρχει κανενα excel

Μπορει να μην το εχεις παρατηρησει αλλα πολλες φορες δινω την ευκαιρια στον συνομιλητη μου να αποφυγει την διαδικασια δημοσιευσης παλων αναρτησεων του
Οταν γινεται,συνηθως γινεται γιατι ο συνομιλητης αρνειται οτι εγραψε πραγματα που οντως εγραψε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ρε Σπανάκα, πάς να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα για να σώσεις τον χουντομπουμπούκο, λέγοντας κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το νήμα, δηλαδή το τί έλεγα ή λέω εγώ.
Εγώ δε κυβερνάω, ούτε με ταΐζει ο ελληνικός λαός. Από αυτό το νήμα αποδεικνύεται οτι ο Μπουμπούκος σου είναι πολιτικός απατεώνας, που κοιτάει να εξυπηρετήσει τα οικονομικά του συμφέροντα.
Κλασικός Γιαννόπουλος, που στοχοποιεί χρήστες για να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να εκτροχιάσει το νήμα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

Ειναι ασχετο με το νημα το οτι ο νηματοθετης που κατηγορει τον Αδωνι ως χουντικο ειναι ακραια χουντικος και ψηφιζε Αδωνι;
Ε τοτε να κανει και ο Μπρειβικ νημα που να κατηγορει αλλους που εκαναν μαζικες δολοφονιες αθωων πολιτων
Δεν ζει και ο Χιτλερ για να κατηγορει σε νημα του αλλους για το οτι διεπραξαν γενοκτονια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 06 Σεπ 2022, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Σπανακιας έγραψε: 06 Σεπ 2022, 01:09 Ειναι ασχτετο με το νημα το οτι ο νηματοθετης που κατηγορει τον Αδωνι ως χουντικο ειναι ακραα χουντικος και ψηφιζε Αδωνι;
Δεν ψήφιζε Άδωνι, και ναι, ακόμα και να ψήφιζε, και χουντικός να ήταν, είναι άσχετο με το νήμα.
Σου φαίνεται περίεργο, ε?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”