!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπουμπούκος για Πατακό: "Αυτός μου έγραφε, εγώ του έγραφα?"
-
nikos p 2020
Re: Μπουμπούκος για Πατακό: "Αυτός μου έγραφε, εγώ του έγραφα?"
Κι από πότε αυτό αποτελούσε κάποιου είδους πρόβλημα για εσένα χάϊ;Chainis έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:25Κυρίως ο Κασιδιάρης.
Που ποτέ δεν είχε καμία σχέση με χουντικούς και φασίστες.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
εντωμεταξύ για τον αδωνι η χουντελλαδα το 74 είχε το βιοτικό επίπεδο της Δανίας. τι μαλακιες λέει διαχρονικά αυτός ο άνθρωπος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δες τους όμως πώς κάνουν, για το Μπουμπούκο είναι η κουβέντα, και επειδή κατάλαβαν οτι δε το σώζουν, πάνε να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
nikos p 2020
Στην πραγματικότητα οι Φιλιππίνες της Ευρώπης ήμασταν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:29 εντωμεταξύ για τον αδωνι η χουντελλαδα το 74 είχε το βιοτικό επίπεδο της Δανίας. τι μαλακιες λέει διαχρονικά αυτός ο άνθρωπος.
Να πουμε σε αυτο το σημειο πως οταν ψηφισες ΛΑΟΣ ο Μπουμπουκος ηταν στο ΛΑΟΣKauldron έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:30
Δες τους όμως πώς κάνουν, για το Μπουμπούκο είναι η κουβέντα, και επειδή κατάλαβαν οτι δε το σώζουν, πάνε να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα.
Αλλα τοτε δεν σε ενοιαζε αν ηταν χουντικος η αν του εστελνε γραμματα ο Παττακος
Οι σχέσεις του Κασιδιάρη με φασιστες;
Ποτέ δεν μου ήταν πρόβλημα.
Ο άνθρωπος ήταν και ειναι στο φυσικό του περιβάλλον, σαν το ψάρι στην θάλασσα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εγώ δεν απαντούσα στα γράμματα του Πατακού, αυτός μόνο μου έγραφε.Σπανακιας έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:33Να πουμε σε αυτο το σημειο πως οταν ψηφισες ΛΑΟΣ ο Μπουμπουκος ηταν στο ΛΑΟΣKauldron έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:30
Αλλα τοτε δεν σε εννοιαζε αν ηταν χουντικος η αν του εστελνε γραμματα ο Παττακος
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι για τον Κας μιλάμε.Chainis έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:34Οι σχέσεις του Κασιδιάρη με φασιστες;
Ποτέ δεν μου ήταν πρόβλημα.
Ο άνθρωπος ήταν και ειναι στο φυσικό του περιβάλλον, σαν το ψάρι στην θάλασσα.
Προφανώς.
Ψεκάθαρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και τον ψηφισες για Περιφερειαρχη Αττικης το 2010;Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:36Εγώ δεν απαντούσα στα γράμματα του Πατακού, αυτός μόνο μου έγραφε.Σπανακιας έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:33Να πουμε σε αυτο το σημειο πως οταν ψηφισες ΛΑΟΣ ο Μπουμπουκος ηταν στο ΛΑΟΣKauldron έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:30
Αλλα τοτε δεν σε εννοιαζε αν ηταν χουντικος η αν του εστελνε γραμματα ο Παττακος
Τι περιμένεις να πει ένας αγράμματος που πουλάει νανογιλέκα και δεν κάνει ούτε για να φτυαρίζει αλάτι στις αλυκές;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:29 εντωμεταξύ για τον αδωνι η χουντελλαδα το 74 είχε το βιοτικό επίπεδο της Δανίας. τι μαλακιες λέει διαχρονικά αυτός ο άνθρωπος.
Τον Παττακό?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και ποιά η διαφορά τους?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση