Σέλευκας έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:00
Η Ελλάδα κανονικά με τους παίχτες που έχει μπορούσε και το κύπελλο αλλά είναι γνώστη για τον χαζοβιολικο χαρακτήρα της. Αυτό το ξέρουν όλοι, ελπίζουμε με τον Ιτούδη να αλλάξει αυτό . Ελπίζω να χάσουμε σήμερα γιατί η πρώτες δύο θέσεις οδηγούν στα προημιτελικά στον όμιλο του θανάτου ενώ η τρίτη πάει πάνω στα λιμά, κάτι Τουρκίες και Φιλανδίες. Από την άλλη αν χάσεις είναι κακό μαντάτο αν δεν χάσεις επίτηδες.
Έχουμε εξαιρετική περιφέρια, αλλά στους ψηλούς είμαστε για κλάματα.
Ο Παπαγιάννης είναι ενας απο τους καλύτερους σέντερ της Ευρολίγκας, ο Γιάννης είναι ψηλός και ο Κώστας χωρίς τους Αμερικανούς σέντερ είναι μια καλή περίπτωση συν οτι έχουμε πολύ δυνατά τριαροτεσσάρια Θανάση Ιωάννη και ο Αγραβάνης για το επίπεδο αυτό των διαφόρων Κότσαρ και Χουάντσο μπορεί να σταθεί καλά. Δεν υπάρχει κενό σε καμιά γραμμή. Το πρόβλημα είναι η διαιτησία και ο χαρακτήρας της ομάδας που είναι σοφτ παραδοσιακά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Chilloutbuddy έγραψε: 05 Σεπ 2022, 13:16
Κάτσε ρε, από Λεμπρον εως δευτερατζα δεν υπάρχει τίποτα άλλο ενδιάμεσα; Αν είναι ο Γκασόλ δευτερατζα τότε ο Μίντλετον και ο Χόλιντεϊ τι είναι, τετρατζα; Ο Λόπεζ τι είναι , οχτατζα; Δεν κερδίζεις τίποτα χωρίς τέτοιους παίχτες στην ομάδα.
Ο Λεμπρον, ο Τζόρνταν, ο Μάτζικ και ο Μπερντ κέρδισαν όλοι μαζί συνολικά ενα τίποτα όταν δεν έπαιζαν σε πλήρεις ομάδες με καλούς προπονητές και αναγνωρισμενους σταρ όπως ο Γκασόλ, ο Πιπεν, ο Τζαμπάρ, ο Μακχειλ, ο Γουέιντ κλπ
Πριν κανά 2 εβδομάδες οι Lakers απέσυραν το Νο.16, του χρόνου μπαίνει HoF, για τέτοια δευτεράτζα μιλάμε.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Chilloutbuddy έγραψε: 05 Σεπ 2022, 15:49
Εγώ ένα πράμα δεν έχω καταλάβει. Τι ζόρι έχει τραβήξει το παλικάρι και γυρνάει πίσω στη χώρα των μουρλων κάθε καλοκαίρι, μπορείς να μου πεις; καλά δεν είναι εκεί που είναι;
Εγώ αν ημουν στη θέση του, θα είχα ξεκόψει σχέσεις με τους ελ τυροβρωμίκουλες μυρωδιάδες του ρίαλ/φέικ/ορίτζιναλ/οθεντικ/ηπούτσαμουηγαλάζια μπάσκετ ήδη απο τη στιγμή που θα πρωτο-πατούσα πόδι στην Αμερική. Θα έρχομουν Ελλάδα καθε καλοκαίρι μόνο για να πάω να αραξω Μάικονος και να γυρίσω τουρ τα υπολοιπα νησιά.
Με Γιάννη εκτός σήμερα, απ'οτι μαθαίνω.
Καλά κάνει ο προπονητής. Πρώτον, συντήρηση δυνάμεων για τον καλύτερο παίκτη μας, και δεύτερον να δουμε ελεγχόμενα πως τσουλάει η ομάδα και χωρίς Γιαννη. Και καλύτερα σαφώς που το δοκιμάζει τωρα αυτο, απέναντι σε μια -φαινομενικα- ακίνδυνη ομάδα.
vantono έγραψε: 05 Σεπ 2022, 18:09
Καλά κάνει ο προπονητής. Πρώτον, συντήρηση δυνάμεων για τον καλύτερο παίκτη μας, και δεύτερον να δουμε ελεγχόμενα πως τσουλάει η ομάδα και χωρίς Γιαννη. Και καλύτερα σαφώς που το δοκιμάζει τωρα αυτο, απέναντι σε μια -φαινομενικα- ακίνδυνη ομάδα.
vantono έγραψε: 05 Σεπ 2022, 18:09
Kαλα κανει μεν, μας πηρε ο υπνος δε
Δεν το βλέπω καν, αλλά είμαι σίγουρος.
Ρίαλ μπασκετ θελει ο λαός του πχορουμ, ρίαλ μπασκετ του δίνει ο προπονητής.
Chilloutbuddy έγραψε: 05 Σεπ 2022, 15:49
Εγώ ένα πράμα δεν έχω καταλάβει. Τι ζόρι έχει τραβήξει το παλικάρι και γυρνάει πίσω στη χώρα των μουρλων κάθε καλοκαίρι, μπορείς να μου πεις; καλά δεν είναι εκεί που είναι;
ρε συ γιατι να μην γυρναει? ηλιο εχει, θαλασσα εχει και ποσοι νομιζεις οτι θα τον σταματανε στον δρομο και θα του λενε οτι δεν βαζει τριποντα και οτι δεν κανει για ριαλ μπασκετ?
τον τυπο τον αγαπαει ο περισσοτερος κοσμος, εχει μεγαλωσει κι εδω γουσταρει να παιζει και με την εθνικη μια χαρα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μέχρι και ο Μπεκαμ καλύτερος είναι απο τον Λαρετζακη
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.