αν δεν φτάνουν τα λεφτά για αέριο ή πετρέλαιο, κάθεσαι σε απόσταση ενός μέτρου από το τζάκι. Τι άλλο μπορείς να κάνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:15 Ρε σεις, σοβαρά τώρα.
Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι το τζάκι είναι λύση;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο ζενίθ η ζήτηση για καυσόξυλα, στο ...ναδίρ η διαθέσιμη ξυλεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στο ζενίθ η ζήτηση για καυσόξυλα, στο ...ναδίρ η διαθέσιμη ξυλεία
Να σου πω, αν πρόκειται για ξυλόσομπες παλιού τύπου, που μπορούσε κάποιος να μαγειρέψει ή να ψήσει στο φούρνο τους, να πω οκ. Ακόμα και οι μικρότερες, έχουν καλύτερη απόδοση από ένα τζάκι.stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:19Ναι,γιατι τους κανει η αναγκη.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:15 Ρε σεις, σοβαρά τώρα.
Κανεις δεν θελει να κανει τον Γουίλι τον μαυρο θερμαστη απο το Τζιμπουτι.
Χωρια την χαμαλικα.
Ομως............τα ξυλα ειναι λυση και μαλιστα καλη για κατοικους περιοχων που μπορουν να τα εχουν τζαμπα ή σχεδον τζαμπα.
Αλλά αν εξαιρέσουμε τους ανθρώπους που ζουν σε ορεινές περιοχές και έχουν εξοικειωθεί με τα καιρικά φαινόμενα κλπ, για τους υπόλοιπους το τζάκι παίζει ως αμιγώς διακοσμητικό/ατμοσφαιρικό και όχι θερμαντικό στοιχείο. Σπανίως μπορεί να θερμάνει όλο το σπίτι ούτε μπορεί να μειώσει την ηλεκτρική κατανάλωση. Ουσιαστικώς, προσφέρει αυτό που μπορεί να προσφέρει ένα πουλόβερ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

https://tvxs.gr/news/ellada/georgiadis- ... laktiko-tr
Κάτι τέτοια έλεγαν πριν πέσει ο Καραμανλής αφότου τα ειχαν φάει όλα 5 χρόνια.
Υπάρχουν και άνθρωποι που την βγάζουν με μπουφάν και σκούφο, μέσα στο σπίτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:15 Ρε σεις, σοβαρά τώρα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ποσο ?Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Αύγ 2022, 16:18 Αν δε μπει φόρος στα τζάκια δε μας βλέπω καλά. Η αιθαλομίχλη θα ξεκάνει πολύ κόσμο...
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Να φυτευεις περισσοτερα δεντρα με το ΟΥλΟΙ μαζι μπορουμεOANNHSEA έγραψε: 31 Αύγ 2022, 21:54 Ναι. γαμίστε τα δάση για να "ζεσταθείτε", και μετά θα σας γαμίσει εσάς και τα παιδιά σας ο πλανήτης!!!
Λοιπόν άσχετοι που νομίζετε ότι ένα τζάκι έχει απόδοση 65 - 75%...![]()
![]()
![]()
(....)
.
Ο ΠΘ μας ειπε αφου θα καουν που θα καουν να τα κοψουμε παλιοσυριζαιε
Απο κει και περα ο κοσμος κοιταει την πιο οικονομικη λυση για την τσεπη του
3f3k έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:28
https://tvxs.gr/news/ellada/georgiadis- ... laktiko-tr
Κάτι τέτοια έλεγαν πριν πέσει ο Καραμανλής αφότου τα ειχαν φάει όλα 5 χρόνια.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Θα πω αρκετό.pikey25 έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:42Ποσο ?Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Αύγ 2022, 16:18 Αν δε μπει φόρος στα τζάκια δε μας βλέπω καλά. Η αιθαλομίχλη θα ξεκάνει πολύ κόσμο...
https://greenagenda.gr/%CF%83%CF%84%CE% ... BD-%CE%B5/
Btw, όταν μιλάμε για αύξηση των καρκίνων του πνεύμονα το ξέρεις ότι η αιθαλομίχλη μπορεί να είναι χειρότερη και από το ίδιο το τσιγάρο;
Δεν μπορούμε να ραπάρουνε όλοι ρε τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:01Για πες ρε επιστημονα ποιες μάντρες έχουν ξύλα με 10% υγρασία.OANNHSEA έγραψε: 03 Σεπ 2022, 12:35dna replication έγραψε: 03 Σεπ 2022, 09:53
α π ο κ λ ε ι ε τ α ι εκτός και αν τον κοροιδεψαν οτι είναι ένα κυβικό (αυτό που λένε τόνο)
Μην ξεχνάς την υγρασία!!!
Άλλη τιμή έχει το φρέσκο ξύλο και άλλο το ξύλο με 10% υγρασία...
.
Όλοι έχουν σχετικά φρεσκοκομμένα και στάνταρ τιμή.
Για πες μου, ποιός έχει τόσο χώρο, ώστε να έχει ταυτόχρονα τον φετινό και του επόμενου έτους όγκο ξύλων που χρειάζεται;;;
Άρα λοιπόν στους υπολογισμούς που έχω κάνει πιο πριν, θα πρέπει να διπλασιάσεις τον όγκο της ξυλείας που είναι αντίστοιχη με ένα λίτρο πετρέλαιο!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
pikey25 έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:48Να φυτευεις περισσοτερα δεντρα με το ΟΥλΟΙ μαζι μπορουμεOANNHSEA έγραψε: 31 Αύγ 2022, 21:54 Ναι. γαμίστε τα δάση για να "ζεσταθείτε", και μετά θα σας γαμίσει εσάς και τα παιδιά σας ο πλανήτης!!!
![]()
![]()
(....)
.
Ο ΠΘ μας ειπε αφου θα καουν που θα καουν να τα κοψουμε παλιοσυριζαιε![]()
Και αφού καταστρέψει το περιβάλλον, κλαίγεται για την κλιματική αλλαγή και το ότι μπορεί να πεθάνει από αυτή...
ΟΚ
(Γαμώ το κέρατο μου δεν έγινα ψυχίατρος - θα είχα χεστεί στο τάληρο λέμε!!!)
.
Bellum omnium contra omnes
Ζούμε ένα υπέροχο υπέροχο σουρεάλ!
Προωροι θανατοι ? ΚαλοΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Σεπ 2022, 17:12Θα πω αρκετό.pikey25 έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:42Ποσο ?Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Αύγ 2022, 16:18 Αν δε μπει φόρος στα τζάκια δε μας βλέπω καλά. Η αιθαλομίχλη θα ξεκάνει πολύ κόσμο...
https://greenagenda.gr/%CF%83%CF%84%CE% ... BD-%CE%B5/
Btw, όταν μιλάμε για αύξηση των καρκίνων του πνεύμονα το ξέρεις ότι η αιθαλομίχλη μπορεί να είναι χειρότερη και από το ίδιο το τσιγάρο;
Πως θα ζεσταθουνε θα μας πεις ή απο το κρυο νομιζεις δε θα πεθαινει αρκετος κοσμος ?
Ακριβως αυτο θα σου πουνε, για αυτο προσεχε καλα την επομενη φορα που θα σκουπισεις το πωπουδακι με χαρτι, φονια των δεντρων και του πλανητηOANNHSEA έγραψε: 03 Σεπ 2022, 18:22pikey25 έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:48Να φυτευεις περισσοτερα δεντρα με το ΟΥλΟΙ μαζι μπορουμεOANNHSEA έγραψε: 31 Αύγ 2022, 21:54 Ναι. γαμίστε τα δάση για να "ζεσταθείτε", και μετά θα σας γαμίσει εσάς και τα παιδιά σας ο πλανήτης!!!
![]()
![]()
(....)
.
Ο ΠΘ μας ειπε αφου θα καουν που θα καουν να τα κοψουμε παλιοσυριζαιε![]()
Και αφού καταστρέψει το περιβάλλον, κλαίγεται για την κλιματική αλλαγή και το ότι μπορεί να πεθάνει o πλανητης από αυτή...
ΟΚ
(Γαμώ το κέρατο μου δεν έγινα ψυχίατρος - θα είχα χεστεί στο τάληρο λέμε!!!)![]()
![]()
![]()
.
Χεστη ε Χεστη
-
stergiosbik
Παρα πολλοι στην επαρχια.OANNHSEA έγραψε: 03 Σεπ 2022, 18:11stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2022, 13:01Για πες ρε επιστημονα ποιες μάντρες έχουν ξύλα με 10% υγρασία.OANNHSEA έγραψε: 03 Σεπ 2022, 12:35
Μην ξεχνάς την υγρασία!!!
Άλλη τιμή έχει το φρέσκο ξύλο και άλλο το ξύλο με 10% υγρασία...
.
Όλοι έχουν σχετικά φρεσκοκομμένα και στάνταρ τιμή.
Για πες μου, ποιός έχει τόσο χώρο, ώστε να έχει ταυτόχρονα τον φετινό και του επόμενου έτους όγκο ξύλων που χρειάζεται;;;
Άρα λοιπόν στους υπολογισμούς που έχω κάνει πιο πριν, θα πρέπει να διπλασιάσεις τον όγκο της ξυλείας που είναι αντίστοιχη με ένα λίτρο πετρέλαιο!!!
.
Και δεν μιλαω για τις μιγαλες πολεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 1871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes