!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
-
Keyser Soze
Re: The Lord of the Rings Amazon series
Ώστε σβήνουν και αρνητικά review στο RT για να ανεβάσουν την βαθμολογία !!!
Ωχ Παναιμ...Keyser Soze έγραψε: 02 Σεπ 2022, 20:54
Ώστε σβήνουν και αρνητικά review στο RT για να ανεβάσουν την βαθμολογία !!!
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μία ολόκληρη ώρα ακριβής σαπουνόπερας χωρίς καμία απολύτως εξέλιξη. Η γκαλάντριελ είναι πολύ δυνατή φυσικά, δυνατότερη απ' όλα τα αρσενικά και θα μας πει όχι μία, όχι δύο όχι τρεις μα ξεχνά κανείς τον αριθμό σκηνών με τον ίδιο διάλογο ο σάουρον πέθανε/όχι εγώ θα τον βρω. Όταν προσπαθεί να γίνει λυρική η σειρά πετά ένα σωρό μαλακίες που μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως κάτι τέτοιο υπήρχε ποτέ σε έργο του τόλκιν ή σε σημειώσεις του ή ακόμα γραμμένο γρήγορα σε μια τουαλέτα που ο Τόλκιν κάθισε να κάνει την ανάγκη του. Οι ερμηνείες είναι όλες για τον μπούτσο και μια αντανακλούν την εποχή που η σειρά είναι γυρισμένη, μια κάποια άλλη εποχή που οι δημιουργοί της μπέρδεψαν άγαρμπα με τα έργα του Τόλκιν. Η μουσική είναι υπερβολική και πραγματικά σε σκηνές που δεν γίνεται τίποτα μοιάζει περιττή. Και στο τέλος ένας μάγος πέφτει στη γη μέσα σε ενα μετεωρίτη. Από κει κι ύστερα, ναι, η σειρά είναι οπτικά εντυπωσιακή. Σαν ένα βίντεο παιχνίδι όμως. Χωρίς καμία ουσία.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Σε κάποια φάση λέει ο βασιλιάς των ελφ:
for the same wind that seeks to blow out a fire may also cause it's spread.
Είμαι σίγουρος ότι αυτό έχει εκτός από τόλκιν και κάτι από σέξπηρ μέσα του κυρίως, κάτι από μόντυ πάιθον.
for the same wind that seeks to blow out a fire may also cause it's spread.
Είμαι σίγουρος ότι αυτό έχει εκτός από τόλκιν και κάτι από σέξπηρ μέσα του κυρίως, κάτι από μόντυ πάιθον.
Ενταξει του αρεσε.
Ειδες και.το δευτερο;
Ειδες και.το δευτερο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Όχι φίλε μπαζούμπα. Προτιμώ να δω το λοτρ και το χόμπιτ μονοκοπανιά. Και δεν είναι ότι σιχαίνομαι του δυνατούς θηλυκούς χαρακτήρες. Είναι ότι όλοι έχουν καταντήσει τόσο τραγικά προβλέψιμοι.
- Καραμελίτσα
Η αλήθεια είναι ότι οι ατάκες της Γκαλάντριελ είναι σαν ατάκες μπάτσου που ψάχνει σειριακό δολοφόνο και όλοι του λένε έχει πεθάνει.
Z
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
"Σειριακο" ?Καραμελίτσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 22:13 Η αλήθεια είναι ότι οι ατάκες της Γκαλάντριελ είναι σαν ατάκες μπάτσου που ψάχνει σειριακό δολοφόνο και όλοι του λένε έχει πεθάνει.
Tι ειναι? Κιβωτιο ταχυτητων ή θύρα για παλιο εκτυπωτη?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έχω δει κάπου στα δέκα λεπτά της σειράς ή και λιγότερο. Αυτές τις μέρες είμαι σε διαδικασία μετάβασης από τη μια δουλειά στην άλλη, οπότε δεν είχα το χρόνο να δω τα δύο επεισοδια της σειράς. Από αυτό το ελάχιστο που παρακολούθησα μου άρεσε που ο Φίνροντ προειδοποίησε την Γκαλαντριελ ότι "δεν θα είμαι για πάντα κοντά σου", καθώς αυτή η αφήγηση είναι πιστή στο lore.
Επιφυλάσσομαι μέχρι να δω και τα υπόλοιπα.
Επιφυλάσσομαι μέχρι να δω και τα υπόλοιπα.
Και στην δικη.μου.συνοψη εγραψα πως το 1ο επεισοδιο αρχιζει περιεργα. Η Γκαλαντριελ ψιλοφτιαχνει στο δευτερο, οι διαλογοι ρεουν καλυτερα και γνωριζουμε τους νανους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 22:09 Όχι φίλε μπαζούμπα. Προτιμώ να δω το λοτρ και το χόμπιτ μονοκοπανιά. Και δεν είναι ότι σιχαίνομαι του δυνατούς θηλυκούς χαρακτήρες. Είναι ότι όλοι έχουν καταντήσει τόσο τραγικά προβλέψιμοι.
Και για τον θεο! Μην συγκρινεις τα υστερα εκτρωματα του PJ με αυτο. Οσες ατελειες κι αν εχει ειναι απειρως καλυτερο απο.την φαρσα των χομπιτ. Και το γεγονος, οτι το τελευταιο δεν.εφαγε το κραξιμο της αρκουδας ειναι αποδειξη του πως επηρεαζει το circle jerking του yt την συνολικη προσληψη.
Οχι βεβαια πως τα εργα του PJ ειναι κατι το ιδιαιτερο...Αλλα λεμε τωρα...μην προκαλεσουμε τα πληθη.
- Dwarven Blacksmith
Λοιπόν έκατσα και είδα και τα 2.Το μισό πρώτο είναι αργό.
Αλλά από εκεί και πέρα φτιάχνει ένα πολύ ωραίο κόσμο και μου αρέσει πολύ πως δείχνει κάθε φορά που βρισκόμαστε στο χάρτη, έστω στο περίπου. Είναι σαν να δομεί τον κόσμο. Και έχουν κρατήσει το επικολυρικό στυλ των διαλόγων, ειδικά για τα ξωτικά. Οι νάνοι και οι χαρφουτς είναι γαμάτοι.*
Μαγευτική σειρά!
Για κόντεξτ, έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Τόλκιν, αλλά πριν χρόνια, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, μόνο η αίσθηση μου έχει μείνει. Η αίσθηση αυτή αντηχεί καλά και στη σειρά.
*οι άνθρωποι όσο τους έχουμε δει είναι πολύ γκρινιάρηδες, σα να είναι τσαντισμένοι που δεν παίζουν στο GoT.
Αλλά από εκεί και πέρα φτιάχνει ένα πολύ ωραίο κόσμο και μου αρέσει πολύ πως δείχνει κάθε φορά που βρισκόμαστε στο χάρτη, έστω στο περίπου. Είναι σαν να δομεί τον κόσμο. Και έχουν κρατήσει το επικολυρικό στυλ των διαλόγων, ειδικά για τα ξωτικά. Οι νάνοι και οι χαρφουτς είναι γαμάτοι.*
Μαγευτική σειρά!
Για κόντεξτ, έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Τόλκιν, αλλά πριν χρόνια, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, μόνο η αίσθηση μου έχει μείνει. Η αίσθηση αυτή αντηχεί καλά και στη σειρά.
*οι άνθρωποι όσο τους έχουμε δει είναι πολύ γκρινιάρηδες, σα να είναι τσαντισμένοι που δεν παίζουν στο GoT.
-
Keyser Soze
Το πρώτο επεισόδιο μετριότητα μέχρι κακιστο. Το δεύτερο αρκετά καλό . Αυτό δεν είναι έργο του Τόλκιν. Αυτή δεν είναι η Γκαλαντριελ.-
Οι νάνοι φανταστικοί , φτιάχτηκα με που τους είδα.
Γενικά δεν είναι τόσο κακη σειρα για General Epic Fantasy ...6/10 γενικά . Ο Mithrandir/Istar ήρθε σαν άλλος Superman στην Μέση Γη μέσο του μετεωρίτη ?!?! Ο πατέρας-Βασιλιας του πρίγκιπα μάλλον Μithril θα είχε στο μπαούλακι...
Για να δούμε την άλλη εβδομάδα ! Βλέπω έβαλε διαφήμιση η Αμαζον και στα επίγεια Ελληνικά κανάλια πριν λίγο...
Γενικά δεν είναι τόσο κακη σειρα για General Epic Fantasy ...6/10 γενικά . Ο Mithrandir/Istar ήρθε σαν άλλος Superman στην Μέση Γη μέσο του μετεωρίτη ?!?! Ο πατέρας-Βασιλιας του πρίγκιπα μάλλον Μithril θα είχε στο μπαούλακι...
Για να δούμε την άλλη εβδομάδα ! Βλέπω έβαλε διαφήμιση η Αμαζον και στα επίγεια Ελληνικά κανάλια πριν λίγο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 03 Σεπ 2022, 01:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Νοτιγχαμαρα
Πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα.
7.5/10
7.5/10
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Keyser Soze έγραψε: 03 Σεπ 2022, 00:44 Το πρώτο επεισόδιο μετριότητα μέχρι κακιστο. Το δεύτερο αρκετά καλό . Αυτό δεν είναι έργο του Τόλκιν. Αυτή δεν είναι η Γκαλαντριελ.-
Γενικά δεν είναι τόσο η κακη σειρα για General Epic Fantasy ...6/10 γενικά . Ο Mithrandir/Istar ήρθε σαν άλλος Superman στην Μέση Γη μέσο του μετεωρίτη ?!?! Ο πατέρας-Βασιλιας του πρίγκιπα μάλλον Μithril θα είχε στο μπαούλακι...
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Keyser Soze
ΛεςΣτρακαστρουκας έγραψε: 03 Σεπ 2022, 01:00Keyser Soze έγραψε: 03 Σεπ 2022, 00:44 Το πρώτο επεισόδιο μετριότητα μέχρι κακιστο. Το δεύτερο αρκετά καλό . Αυτό δεν είναι έργο του Τόλκιν. Αυτή δεν είναι η Γκαλαντριελ.-
Γενικά δεν είναι τόσο η κακη σειρα για General Epic Fantasy ...6/10 γενικά . Ο Mithrandir/Istar ήρθε σαν άλλος Superman στην Μέση Γη μέσο του μετεωρίτη ?!?! Ο πατέρας-Βασιλιας του πρίγκιπα μάλλον Μithril θα είχε στο μπαούλακι...
Για να δούμε την άλλη εβδομάδα ! Βλέπω έβαλε διαφήμιση η Αμαζον και στα επίγεια Ελληνικά κανάλια πριν λίγο...Υπαρχουν hints οτι μπορει να ειναι ο Σαουρον. Αν το παιξει σωστα η , εχω φτιαχτει
Άσχετο, αλλά εαν διαδραματίζεται στη 2η εποχή ...που είναι ο σύζυγος Celeborn της Galadriel?? Η κόρη της ?
Spoiler
Ο ναυτικός στο τέλος πρέπει να είναι ο Isildur ;)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 18 Απαντήσεις