Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι Τόλκιν. Χαρακτήρες του έχει, το σύμπαν του έχει, μια χαρά.George_V έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:11Δε διαφωνουμε σε αυτο.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:09 Πωπω, η μίρλα των τολκινοφανς δεν παλεύεται. Μια χαρά σειρά είναι, μέχρι στιγμής.
Σκηνοθετικα και κινηματογραφικα ειναι αρτιοτατη.
Αλλα διαφημιστηκε ως Τολκιεν και το μονο που δεν υπαρχει στη σειρα ειναι αυτο.
Αρα λοιπον καταλαβαινεις πως νιωθει ο book fan που περιμενε να δει Tolkien και τελικα ειδε μια πολυ ωραια epic fantasy σειρα αλλα δεν ειναι Τολκιεν.
Γιατι το ονομα ειναι αυτο που τον τραβηξε να παει να τη δει. Οχι γιατι σκασανε μισο δις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
- Καραμελίτσα
Re: The Lord of the Rings Amazon series
Z
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πληρωσες 250 εκατομμυρια για να δειξεις Τολκιεν.Bazoomba έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:13 Μλκες οντως δεν παλευεστε. Θεωρειτε οτι η σειρα αξιζει να βρισκεται στην κατηγορια του 20%;
Υποτιθεται οτι σε τετοια sites η κριτικη αφορα το αποτελεσμα. Αυτουσιο.
Αντι για Τολκιεν εδειξες τα @@ σου και 250 εκατομμυρια πηγαν down the drain.
Ας τα εριχναν στην σειρα καλυτερα.
Καταλαβαινεις τωρα γιατι εχεις κυμα haters ενω η σειρα ειναι το πικ του σινεμα σε σκηνοθεσια και εφε κλπ.?
Γιατι πολυ απλα γάμησες την ιδια σου τη σειρα με το πανηλιθιο μαρκετινγκ που εκανες και διαφημιζες Τολκιεν ενω αυτο που εφτιαξες δεν εινα Τολκιεν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Χαιρω πολυ.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:26Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι Τόλκιν. Χαρακτήρες του έχει, το σύμπαν του έχει, μια χαρά.George_V έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:11Δε διαφωνουμε σε αυτο.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:09 Πωπω, η μίρλα των τολκινοφανς δεν παλεύεται. Μια χαρά σειρά είναι, μέχρι στιγμής.
Αρα λοιπον καταλαβαινεις πως νιωθει ο book fan που περιμενε να δει Tolkien και τελικα ειδε μια πολυ ωραια epic fantasy σειρα αλλα δεν ειναι Τολκιεν.
Γιατι το ονομα ειναι αυτο που τον τραβηξε να παει να τη δει. Οχι γιατι σκασανε μισο δις.
Και εγω μπορω να παρω τους χαρακτηρες της Ιλιαδας να τους βαλω στο συμπαν της Τροιας και να δειξω οτι να ναι εκτος πνευματος της Ιλιαδας του Ομηρου.
Ειναι Ομηρος αυτο? Ειναι οπως το ξερουμε? Ειναι αυτο που περιμεναμε να δουμε σε μεταφορα της Ιλιαδας στην τηλεοραση?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Δεν έχω δει καμία εκδοχή του Τρωικού πολέμου να είναι πιστή στον Όμηρο. Κι όχι μόνο τηλεοπτική: ούτε καν οι αρχαίες τραγωδίες δεν ήταν πιστές στον Όμηρο.George_V έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:30Χαιρω πολυ.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:26Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι Τόλκιν. Χαρακτήρες του έχει, το σύμπαν του έχει, μια χαρά.George_V έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:11
Δε διαφωνουμε σε αυτο.
Και εγω μπορω να παρω τους χαρακτηρες της Ιλιαδας να τους βαλω στο συμπαν της Τροιας και να δειξω οτι να ναι εκτος πνευματος της Ιλιαδας του Ομηρου.
Ειναι Ομηρος αυτο? Ειναι οπως το ξερουμε? Ειναι αυτο που περιμεναμε να δουμε σε μεταφορα της Ιλιαδας στην τηλεοραση?
Z
- Dwarven Blacksmith
Προκειμένου να σταματήσω να βλέπω τη λέξη "Τολκιεν", παραδέχομαι ότι είναι χάλια και όχι αυτό που περίμενα (δεν την είδα ακόμα).
- George_V
Δεν στηριξαν ομως ολο τους το μαρκετινγκ και τo promotion της ταινιας τους στο οτι φερνουν τον Ομηρο στη μικρη οθονη.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:34Δεν έχω δει καμία εκδοχή του Τρωικού πολέμου να είναι πιστή στον Όμηρο. Κι όχι μόνο τηλεοπτική: ούτε καν οι αρχαίες τραγωδίες δεν ήταν πιστές στον Όμηρο.George_V έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:30Χαιρω πολυ.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:26
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι Τόλκιν. Χαρακτήρες του έχει, το σύμπαν του έχει, μια χαρά.
Οπως ειπα και προηγουμενως αν παρέλειπαν καθε αναφορα στον Τολκιεν και ονομαζαν τη σειρα "Oι περιπετειες της Elf Cleric-Mage Κωλαντριελ" κανεις δε θα ελεγε τιποτα και ολοι θα εκαναν διθυραμβικα σχολια για την νεα Epic Fantasy σειρα.
Αλλα οταν εχεις στηριξει ολο σου το μαρκετινγκ πανω στον Τολκιεν και εχεις πληρωσει 250 μυρια για αυτο το ονομα αλλα αυτο που δειχνεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΚΙΕΝ αλλα μια διασκευη του που την εφτιαξες εσυ για να ταιριαζει σε αυτο που θες να περάσεις ή σε αυτο που θελουν τα καναλια (και οχι αυτο που θελουν οι φανς) ειναι σαν να τους γράφεις στα παπαρια σου.
Βασικα ειναι κωλοδάχτυλο σε ολους τους Τολκιεν φανς εκει εξω.
-
Keyser Soze
Πάντα έτσι είναι, οι γυναίκες βάζουν μεγαλύτερη βαθμολογία . Είμαι μέλος του Imdb από της αρχές του 2000 , συνήθως εάν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τον φύλων, τότε πολλές φορές είναι ένδειξη ότι η ταινία είναι ή πολύ "ανδρική" ή πολύ "γυναικεία" . Γενικά μιλάω...Mel έγραψε: 02 Σεπ 2022, 14:55Η γυναίκες βάζουν υψηλότερη βαθμολογία; Γιατί όμως;Keyser Soze έγραψε: 02 Σεπ 2022, 14:37
Έκανα ένα screenshot από Imdb. Βλέπω ότι οι εκτός Αμερικής το λατρεύουν πολύ , όπως και οι Top 1000!!!
Οι Άγγλοι θα έχουν φρίξει με το πόσο πιστό είναι το lore .
Θα το δω το βράδυ ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 02 Σεπ 2022, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και; Για λέγε...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Δημοκράτης
και το troy fall of a city έχει υποτίθεται χαρακτήρες από την Ιλιάδα αλλά δεν έχει καμία σχέση με το έπος του ΟμήρουΚαραμελίτσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:26Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι Τόλκιν. Χαρακτήρες του έχει, το σύμπαν του έχει, μια χαρά.George_V έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:11Δε διαφωνουμε σε αυτο.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:09 Πωπω, η μίρλα των τολκινοφανς δεν παλεύεται. Μια χαρά σειρά είναι, μέχρι στιγμής.
- George_V
Ολη η σειρα παρολη την αρτιοτητα της κινηματογραφικα κάηκε απο το τμημα μαρκετινγκ και τους σεναριογράφους.
Αν ειμουν στην θεση της παραγωγης θα ειχα απολυσει ολο το τμημα μαρκετινγκ και το τμημα σεναριου απο επικεφαλης μεχρι το παιδι για τους φραπέδες μεσα στα πρωτα 30" απο το τελος του πρωτου επεισοδιου.
Αν ειμουν στην θεση της παραγωγης θα ειχα απολυσει ολο το τμημα μαρκετινγκ και το τμημα σεναριου απο επικεφαλης μεχρι το παιδι για τους φραπέδες μεσα στα πρωτα 30" απο το τελος του πρωτου επεισοδιου.
Θέλω να καταθέσω κι εγώ το Τόκεν support μου στην δήλωση του Νάνου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:36 Προκειμένου να σταματήσω να βλέπω τη λέξη "Τολκιεν", παραδέχομαι ότι είναι χάλια και όχι αυτό που περίμενα (δεν την είδα ακόμα).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Κι εσένα τι σε νοιάζει; Είσαι λογιστής της Άμαζον; Στην τελική, τουλάχιστον βγήκαν 250 εκ. από την τσέπη του Μπέζος και πήγαν κάπου αλλού. Καλό είναι αυτό.George_V έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:28Πληρωσες 250 εκατομμυρια για να δειξεις Τολκιεν.Bazoomba έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:13 Μλκες οντως δεν παλευεστε. Θεωρειτε οτι η σειρα αξιζει να βρισκεται στην κατηγορια του 20%;
Υποτιθεται οτι σε τετοια sites η κριτικη αφορα το αποτελεσμα. Αυτουσιο.
Αντι για Τολκιεν εδειξες τα @@ σου και 250 εκατομμυρια πηγαν down the drain.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δηλαδή ας πούμε η Τροία, με τον Μπραντ Πιτ, ως τι διαφημίστηκε;George_V έγραψε: 02 Σεπ 2022, 15:39 Δεν στηριξαν ομως ολο τους το μαρκετινγκ και τo promotion της ταινιας τους στο οτι φερνουν τον Ομηρο στη μικρη οθονη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Καραμελίτσα
Το αστείο είναι ότι οι εκνευρισμένοι φαν θα τη βλέπουν πιο φανατικά τη σειρά τώρα, για να έχουν αφορμή να βρίζουν περισσότερο.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-