οκ θα ξαναρωτήσω μια τελευταία όχι πως περιμένω σχετική απάντηση αλλά για να φανεί ποιος είναι ο παπάρας και ποιος είναι εντός θέματος.έχεις ακούσει ποτέ ξανά κάποιον να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη από βιασμό? [ξέρεις εσύ τώρα,πέτα ένα σεντόνι για την πατριαρχεία και τους αγώνες σου]stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:03 Τσου ρε.
Μουφατζή.
Ο άλλος τουλάχιστον πάει να γράψει και κάτι εντός θέματος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητροπολίτης Δωδώνης "Δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μητροπολίτης Δωδώνης "Δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση"
οχι, δεν ειναι.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:55
Θέλω να τονίσω ότι η άποψη αυτή είναι αρκετά διαδεδομένη στην ευρύτερη μορφή της στην ελληνική πατριαρχική κοινωνία.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πφφφ...σιγά. Εγώ ξέρω πολλούς που υποστηρίζουν ότι μπορεί να υπάρξει εγκυμοσύνη άμα μυρίσεις ένα συγκεκριμένο λουλούδι.nowhere έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:10(...) έχεις ακούσει ποτέ ξανά κάποιον να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη από βιασμό? (...)
Δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι ο συγκεκριμένος αμφισβητούσε την εγκυμοσύνη από βιασμό ή το βιασμό καθαυτόν;nowhere έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:10 έχεις ακούσει ποτέ ξανά κάποιον να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη από βιασμό?
Προκάλεσέ μου, για μία και μοναδική φορά ευχάριστη έκπληξη με την αντιληπτικότητά σου.
- Μαδουραίος
Ναι αλλά οι μουσουλμάνοι τις γυναίκες τους......
Ναι, καλέ μου, αυτό ακριβώς υποστήριξε ο παπάς. Ότι δεν νοείται εγκυμοσύνη από βιασμό ("μην τρελαθούμε κιόλας"), διότι ο βιασμός προϋποθέτει συναίνεση από την πλευρά της γυναίκας (επομένως δεν είναι βιασμός). Δες το βίντεο.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:14Δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι ο συγκεκριμένος αμφισβητούσε την εγκυμοσύνη από βιασμό ή το βιασμό καθαυτόν;nowhere έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:10 έχεις ακούσει ποτέ ξανά κάποιον να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη από βιασμό?
Προκάλεσέ μου, για μία και μοναδική φορά ευχάριστη έκπληξη με την αντιληπτικότητά σου.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 02 Σεπ 2022, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Στο μυαλό του παπά ο Αδάμ θα έπρεπε να είχε βιάσει την Εύα για εκδίκηση. Που πας κυρία μου με το μήλο, μόνη σου προκάλεσες την τιμωρία σου.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Δεν ξέρω αν μόνο εγώ βλέπω ότι αυτό είναι το πιο σοβαρό να σταθεί κανείς παρά οι απόψεις των παπάδων για τις εκτρώσεις.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 09:07 Είπε κι άλλα ο παραληρηματικός μαυροφουστάνης.
Ότι χρειάζεται συναίνεση της γυναίκας (στον βιασμό) για να γίνει σύλληψις (για να μείνει έγκυος δηλαδή) και θα πρέπει στην περίπτωση αυτή (του βιασμού) να κυοφορήσει και να γεννήσει, ότι στην περίπτωση που το έμβρυο έχει σοβαρά προβλήματα υγείας θα πρέπει να ζητηθεί η άδεια...της εκκλησίας για να γίνει άμβλωση, ότι δεν πρέπει να υπάρχει προφύλαξη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης γιατί αποκλειστικός σκοπός της σεξουαλικής επαφής είναι η τεκτονοποίηση.
Εν τω μεταξύ, κατόπιν σχετικής εγκυκλίου της ΔΙΣ, αναμένεται την Κυριακή κήρυγμα σε όλες τις εκκλησίες της επικράτειας κατά των αμβλώσεων.
Σιχτίρ ρε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δυστυχώς την βλέπουμε καθημερινά, ακόμα και στο φόρουμ.Ασέβαστος έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:11οχι, δεν ειναι.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:55 το θέμα της πατριαρχικής αντίληψης που θεωρεί τη γυναίκα συνυπεύθυνη για το βιασμό της δεν περιορίζεται στο λόγο ενός ιερωμένου, ούτε στα πλαίσια μίας θρησκευτικής αντίληψης ή ερμηνείας.
Είναι μία δεδομένη, δυστυχώς, άποψη που επιρρίπτει περαιτέρω ευθύνες στο θύμα, ενοχοποιώντας το για την ύπαρξή του και την ελευθερία του στον κόσμο αυτό.
(...)
Θέλω να τονίσω ότι η άποψη αυτή είναι αρκετά διαδεδομένη στην ευρύτερη μορφή της στην ελληνική πατριαρχική κοινωνία.
![]()
Εννοώ εμάς, που την αντιμετωπίζουμε. Όχι εσένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 02 Σεπ 2022, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το πολύ το κυρελέησον τα έχει αυτά. Φτάνεις σε ένα σημείο που σου έχει γίνει ο εγκέφαλος τόσο πουρές που δεν ξέρεις τι λες και το παίζεις και πεφωτισμένος.Beria έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:07 Ο Μικροπωλητής Δωδώνης ξέρει τόσα από γυναικεία σεξουαλικότητα όσα ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξέρει από σεμνότητα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Όπως έλεγε κι ο Αλεξ από το Κουρδιστό πορτοκάλι, καλή η Βίβλος αλλά έπρεπε να έχει περισσότερο σεξ και βία.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
Φίλε μου, το πιο σοβαρό απ' όλα είναι ότι τις γνώμες-κωλοτρυπίδα του τραγόπαπα την Κυριακή θα τις αναπαράξουν -πάνω-κάτω- από άμβωνος όλοι οι κληρικοί της Ελλάδας μέσω της εγκυκλίου της ΔΙΣ.Χαοτικός έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:17Δεν ξέρω αν μόνο εγώ βλέπω ότι αυτό είναι το πιο σοβαρό να σταθεί κανείς παρά οι απόψεις των παπάδων για τις εκτρώσεις.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 09:07 Είπε κι άλλα ο παραληρηματικός μαυροφουστάνης.
Ότι χρειάζεται συναίνεση της γυναίκας (στον βιασμό) για να γίνει σύλληψις (για να μείνει έγκυος δηλαδή) και θα πρέπει στην περίπτωση αυτή (του βιασμού) να κυοφορήσει και να γεννήσει, ότι στην περίπτωση που το έμβρυο έχει σοβαρά προβλήματα υγείας θα πρέπει να ζητηθεί η άδεια...της εκκλησίας για να γίνει άμβλωση, ότι δεν πρέπει να υπάρχει προφύλαξη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης γιατί αποκλειστικός σκοπός της σεξουαλικής επαφής είναι η τεκτονοποίηση.
Εν τω μεταξύ, κατόπιν σχετικής εγκυκλίου της ΔΙΣ, αναμένεται την Κυριακή κήρυγμα σε όλες τις εκκλησίες της επικράτειας κατά των αμβλώσεων.
Σιχτίρ ρε.
είδες που είσαι παπάρας?stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:14 Δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι ο συγκεκριμένος αμφισβητούσε την εγκυμοσύνη από βιασμό ή το βιασμό καθαυτόν;
Προκάλεσέ μου, για μία και μοναδική φορά ευχάριστη έκπληξη με την αντιληπτικότητά σου.![]()
- EKPLIKTIKOS
Δεν είναι άποψη. Είναι αντικειμενική πραγματικότητα ότι μπορεί να υπάρξει σύλληψη χωρίς να το επιθυμεί η γυναίκα, ως αποτέλεσμα βιασμού.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:55
Εδώ διαφωνούμε.
Είναι άποψη. Αρρωστημένη μεν, άποψη δε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε. Μάλιστα, το αντίθετο ακριβώς κάνουμε εδώ στο νήμα. Διαφωνούμε.
Υπάρχουν νήματα για να διαβάσεις κάθε λογής ανοησία επάνω στην "ευθύνη της γυναίκας στην κακοποίηση ή το βιασμό της".
Και δεν είναι από ιερέα ή δηλωμένο χριστιανό.
Το ότι κάποιοι κάνουν άποψη τη μαλακια δε σημαίνει ότι μπορεί να τεθεί σε ενα πλαίσιο διαλόγου
Αναγνώριση της εξουσίας τους θέλουν. Το τι θα πουν πάνω κάτω είναι αναμενόμενο. Δεν περιμέναμε κάτι άλλο.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:19Φίλε μου, το πιο σοβαρό απ' όλα είναι ότι τις γνώμες-κωλοτρυπίδα του τραγόπαπα την Κυριακή θα τις αναπαράξουν -πάνω-κάτω- από άμβωνος όλοι οι κληρικοί της Ελλάδας μέσω της εγκυκλίου της ΔΙΣ.Χαοτικός έγραψε: 02 Σεπ 2022, 12:17Δεν ξέρω αν μόνο εγώ βλέπω ότι αυτό είναι το πιο σοβαρό να σταθεί κανείς παρά οι απόψεις των παπάδων για τις εκτρώσεις.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 09:07 Είπε κι άλλα ο παραληρηματικός μαυροφουστάνης.
Σιχτίρ ρε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 0 Απαντήσεις