Το χεις κάψει τελείως.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:33Αλλά και αν γεννηθεί θεωρείται μίασμα διότι είναι παιδί βιασμού, όπως και όταν ήταν στη μήτρα. Άσε που μπορεί να υπάρχει και το γονίδιο του βιαστή και να βιάσει και αυτό. Νομίζω ότι ο Καιάδας πρέπει να ξανανοίξει.foscilis έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:30Δεν έχει σημασία αν είναι συχνές αλλά αν είναι υπαρκτές.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2022, 09:37 Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί το επιχείρημα υπέρ των αμλώσεων είναι πάντα ένα παιδί απότοκο βιασμού. Τόσο συχνές είναι οι αμβλώσεις λόγω σύλληψης ως αποτέλεσμα βιασμού;
Δεν έχει γεννηθεί ακόμη άρα δε θεωρείται ΤΙΠΟΤΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σε σχέση με μια γυναίκα που ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ και ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.Επίσης, γιατί δεν έχει δικαίωμα στη ζωή ένα παιδί που προέρχεται από βιασμό; Δηλαδή αυτή είναι η κοινωνία μας; Δεν έχει γεννηθεί ακόμη και θα πρέπει να θεωρείται μίασμα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητροπολίτης Δωδώνης "Δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Οργισμένος
Re: Δεν κάθεται μια γυναίκα να βιάζεται χωρίς να το θέλει, μην τρελαθούμε κιόλας!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Re: Μητροπολίτης Δωδώνης "Δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση"
Ξεφεύγουμε από το θέμα της συζήτησης του νήματος. Η άποψη έχει να κάνει με την εγκυρότητα της γνώσης αυτού που την εκφράζει. Κατά τα λοιπά, γνώμες γενικώς και αορίστως, εικότες λόγους που έλεγε και ο Πλάτων, μπορεί να έχει ο καθένας και επί παντός επιστητού. Στην περίπτωση που κουβεντιάζουμε, έχουμε γνώμη-κωλοτρυπίδα.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:55Εδώ διαφωνούμε.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:52Δεν μπορεί να βαφτίζουμε σαν "άποψη" την κάθε σαχλαμάρα, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για μια παραληρηματική έκφραση φανατισμού και ιδεοληψίας. Για παράδειγμα, δεν είναι άποψη το: "σκοτώστε όλους τους μαύρους γιατί μολύνουν τη ράτσα", είναι ένδειξη εγκεφαλικής νέκρωσης.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:33
Δεν παύει να αποτελεί μία διαθρησκευτική άποψη που συναντάς σε άτομα κάθε είδους πίστης ή ...απιστίας.
Είναι άποψη. Αρρωστημένη μεν, άποψη δε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε. Μάλιστα, το αντίθετο ακριβώς κάνουμε εδώ στο νήμα. Διαφωνούμε.
Θέλω να τονίσω ότι η άποψη αυτή είναι αρκετά διαδεδομένη στην ευρύτερη μορφή της στην ελληνική πατριαρχική κοινωνία.
Υπάρχουν νήματα για να διαβάσεις κάθε λογής ανοησία επάνω στην "ευθύνη της γυναίκας στην κακοποίηση ή το βιασμό της".
Και δεν είναι από ιερέα ή δηλωμένο χριστιανό.
- Μαδουραίος
Re: Δεν κάθεται μια γυναίκα να βιάζεται χωρίς να το θέλει, μην τρελαθούμε κιόλας!
Μόνο οι αμβλώσεις;Bipsco έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:41Επομένως, οι αμβλώσεις είναι θεμιτές!!!Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:33Αλλά και αν γεννηθεί θεωρείται μίασμα διότι είναι παιδί βιασμού, όπως και όταν ήταν στη μήτρα. Άσε που μπορεί να υπάρχει και το γονίδιο του βιαστή και να βιάσει και αυτό. Νομίζω ότι ο Καιάδας πρέπει να ξανανοίξει.foscilis έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:30
Δεν έχει σημασία αν είναι συχνές αλλά αν είναι υπαρκτές.
Δεν έχει γεννηθεί ακόμη άρα δε θεωρείται ΤΙΠΟΤΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σε σχέση με μια γυναίκα που ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ και ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Εδώ σου λέει ότι ακόμα και να γίνει το ...λάθος και γεννηθεί παιδί βιαστή θα πρέπει να το σκοτώσουμε γιατί το βρέφος είναι πιθανός βιαστής...
Δεν ξεφεύγουμε από κανένα θέμα, διότι το θέμα της πατριαρχικής αντίληψης που θεωρεί τη γυναίκα συνυπεύθυνη για το βιασμό της δεν περιορίζεται στο λόγο ενός ιερωμένου, ούτε στα πλαίσια μίας θρησκευτικής αντίληψης ή ερμηνείας.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:08Ξεφεύγουμε από το θέμα της συζήτησης του νήματος. Η άποψη έχει να κάνει με την εγκυρότητα της γνώσης αυτού που την εκφράζει.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:55Εδώ διαφωνούμε.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:52
Δεν μπορεί να βαφτίζουμε σαν "άποψη" την κάθε σαχλαμάρα, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για μια παραληρηματική έκφραση φανατισμού και ιδεοληψίας. Για παράδειγμα, δεν είναι άποψη το: "σκοτώστε όλους τους μαύρους γιατί μολύνουν τη ράτσα", είναι ένδειξη εγκεφαλικής νέκρωσης.
Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε. Μάλιστα, το αντίθετο ακριβώς κάνουμε εδώ στο νήμα. Διαφωνούμε.
Θέλω να τονίσω ότι η άποψη αυτή είναι αρκετά διαδεδομένη στην ευρύτερη μορφή της στην ελληνική πατριαρχική κοινωνία.
Υπάρχουν νήματα για να διαβάσεις κάθε λογής ανοησία επάνω στην "ευθύνη της γυναίκας στην κακοποίηση ή το βιασμό της".
Είναι μία δεδομένη, δυστυχώς, άποψη που επιρρίπτει περαιτέρω ευθύνες στο θύμα, ενοχοποιώντας το για την ύπαρξή του και την ελευθερία του στον κόσμο αυτό.
Στο συγκεκριμένο, δε, θέμα, θα περίμενα να ακούσω για τη ζωή του εμβρύου, την ύπαρξή του καθαυτή, την αγάπη προς το νέο αυτό παιδί που έρχεται στη ζωή ακόμη και με τις πιο δυσάρεστες προϋποθέσεις. Αυτά θα αποτελούσαν πραγματικά λόγο συζήτησης για το δύσκολο αυτό ζήτημα της εγκυμοσύνης από βιασμό.
Το να ακούω ότι μία γυναίκα έρχεται σε συνουσία μόνο αν το θέλει, είναι κάτι που με ξεπερνά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Προσωπικά δεν έχω κανέναν/καμιά στον κύκλο των γνωστών και των φίλων μου, που να επιρρίπτει ευθύνες σε θύμα βιασμού. Αν εσύ έχεις, κοίταξε να επιλέγεις καλύτερα τις συντροφιές σου. Κατά τα λοιπά, εδώ μιλάμε για τον τραγόπαπα, που δυστυχώς εκφράζει την γενικότερη θέση της ΔΙΣ πάνω στο θέμα αυτό.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:11Δεν ξεφεύγουμε από κανένα θέμα, διότι το θέμα της πατριαρχικής αντίληψης που θεωρεί τη γυναίκα συνυπεύθυνη για το βιασμό της δεν περιορίζεται στο λόγο ενός ιερωμένου, ούτε στα πλαίσια μίας θρησκευτικής αντίληψης ή ερμηνείας.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:08Ξεφεύγουμε από το θέμα της συζήτησης του νήματος. Η άποψη έχει να κάνει με την εγκυρότητα της γνώσης αυτού που την εκφράζει.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:55
Εδώ διαφωνούμε.
Είναι μία δεδομένη, δυστυχώς, άποψη που επιρρίπτει περαιτέρω ευθύνες στο θύμα, ενοχοποιώντας το για την ύπαρξή του και την ελευθερία του στον κόσμο αυτό.
Πολύ φθηνή η αντιμετώπιση του διαλόγου από μέρους σου.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:14Προσωπικά δεν έχω κανέναν/καμιά στον κύκλο των γνωστών και των φίλων μου, που να επιρρίπτει ευθύνες σε θύμα βιασμού. Αν εσύ έχεις, κοίταξε να επιλέγεις καλύτερα τις συντροφιές σου.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:11Δεν ξεφεύγουμε από κανένα θέμα, διότι το θέμα της πατριαρχικής αντίληψης που θεωρεί τη γυναίκα συνυπεύθυνη για το βιασμό της δεν περιορίζεται στο λόγο ενός ιερωμένου, ούτε στα πλαίσια μίας θρησκευτικής αντίληψης ή ερμηνείας.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:08
Ξεφεύγουμε από το θέμα της συζήτησης του νήματος. Η άποψη έχει να κάνει με την εγκυρότητα της γνώσης αυτού που την εκφράζει.
Φαίνεται ότι ποτέ δεν έχεις ακούσει για θύμα βιασμού ότι "προκάλεσε", "πώς ήταν ντυμένη έτσι;", "τι ήθελε στο κλαμπ τέτοια ώρα;" κλπ.
- Cecily Anne
Φαντάσου πόση έλλειψη θεμάτων έχουν, που ασχολούνται με συνεντεύξεις του κάθε τυχάρπαστου μητροπολίτη. Σιγά πια λες και είναι ο Βαρθολομαίος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Συμφωνα με ποστ στο ρεντιτ, ο συγκεκριμενος εγινε ιερεας για να αποφυγει κατηγοριες βιασμου ανηλικου.
-
Εμπεδοκλής
Αλλά και να μη γίνουν ο Καιάδας επίσης. Μη σου πω ότι οι αμβλώσεις θα πρέπει να γίνονται έστω και διά της βίας. Δεν έχει κανένα δικαίωμα μία γυναίκα να φέρνει στη ζωή μιάσματα...Bipsco έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:41Επομένως, οι αμβλώσεις είναι θεμιτές!!!Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:33Αλλά και αν γεννηθεί θεωρείται μίασμα διότι είναι παιδί βιασμού, όπως και όταν ήταν στη μήτρα. Άσε που μπορεί να υπάρχει και το γονίδιο του βιαστή και να βιάσει και αυτό. Νομίζω ότι ο Καιάδας πρέπει να ξανανοίξει.foscilis έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:30
Δεν έχει σημασία αν είναι συχνές αλλά αν είναι υπαρκτές.
Δεν έχει γεννηθεί ακόμη άρα δε θεωρείται ΤΙΠΟΤΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σε σχέση με μια γυναίκα που ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ και ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
-
Εμπεδοκλής
Ειρωνεία δια της υπερβολής τύπε.Bipsco έγραψε: 02 Σεπ 2022, 10:56Αντιλαμβάνεσαι ότι αναιρείς το αρχικό σου post σε αυτό το νήμα;
φτηνό είναι αυτό που κάνεις εσύ.τεντώνεις την δήλωση για να μοιράσεις την ευθύνη σε μια μεγαλύτερη ομάδα μαλακίας ώστε να ξεπλύνεις λίγο τον βρωμόστομο.έχεις ξανακούσει ποτέ κάποιον να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη από βιασμό?stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:19 Πολύ φθηνή η αντιμετώπιση του διαλόγου από μέρους σου.
Φαίνεται ότι ποτέ δεν έχεις ακούσει για θύμα βιασμού ότι "προκάλεσε", "πώς ήταν ντυμένη έτσι;", "τι ήθελε στο κλαμπ τέτοια ώρα;" κλπ.
- Υδράργυρος
Αρα κακώς παίρνουν τα κανάλιοα συνεντεύξεις από τον κάθε τυχάρπαστο μητροπολίτη. Κακώς τους προβάλλουν σε ώρες υψηλής ακροαματικότηταςCecily Anne έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:19 Φαντάσου πόση έλλειψη θεμάτων έχουν, που ασχολούνται με συνεντεύξεις του κάθε τυχάρπαστου μητροπολίτη. Σιγά πια λες και είναι ο Βαρθολομαίος.
Δεν ξέρω αν είναι φτηνή ή όχι η στάση η δική μου, είπαμε ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του, πάντως καλό θα ήταν να μην κόβεις τις απαντήσεις μου στις παραθέσεις σου ή, όταν τις κόβεις, να συμπληρώνεις με αποσιωπητικά εντός παρενθέσεως για να δείχνεις ότι έχεις επιλέξει συγκεκριμένο κομμάτι της απάντησής μου για να σχολιάσεις.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:19Πολύ φθηνή η αντιμετώπιση του διαλόγου από μέρους σου.Ναύτης έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:14Προσωπικά δεν έχω κανέναν/καμιά στον κύκλο των γνωστών και των φίλων μου, που να επιρρίπτει ευθύνες σε θύμα βιασμού. Αν εσύ έχεις, κοίταξε να επιλέγεις καλύτερα τις συντροφιές σου.stavmanr έγραψε: 02 Σεπ 2022, 11:11
Δεν ξεφεύγουμε από κανένα θέμα, διότι το θέμα της πατριαρχικής αντίληψης που θεωρεί τη γυναίκα συνυπεύθυνη για το βιασμό της δεν περιορίζεται στο λόγο ενός ιερωμένου, ούτε στα πλαίσια μίας θρησκευτικής αντίληψης ή ερμηνείας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 0 Απαντήσεις