Γειά στο στόμα του Λοβέρσου.
Εγώ βέβαια Ανδρουλάκη ψήφισα, αλλά φυσικά δεν θέλω συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά αν συμφωνεί και ο χειρότερος πρωθυπουργός τής Ελλάδος.
Γειά στο στόμα του Λοβέρσου.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εσύ Κούλη ψήφισες και θα ξαναφηφίσεις. Δεν πιάνεσαι πλεον για πασόκος.Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:23Γειά στο στόμα του Λοβέρσου.
Εγώ βέβαια Ανδρουλάκη ψήφισα, αλλά φυσικά δεν θέλω συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά αν συμφωνεί και ο χειρότερος πρωθυπουργός τής Ελλάδος.
για συνεργασια με νδ αν δεν βγαινουν τα κουκια ψηνεσαι?Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:23Γειά στο στόμα του Λοβέρσου.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Επί του ερωτήματος του θέματος ουδέν.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:09Έχεις κόψει καπίστρι, γέρο.πατησιωτης έγραψε: 01 Σεπ 2022, 12:18 Γιατί δεν τον παίρνει να τον διώξει.
https://www.protothema.gr/politics/arti ... inovoulio/
Και ξαναλέω : ας βγει ο Καραμανλής να πει ότι πρέπει να πέσει ο Μητσοτάκης και αυτός ήθελε τους Ρώσους στην Αλεξανδρούπολη και όχι τους Αμερικάνους για να δούμε τι θα γίνει.
πατησιωτης έγραψε: 01 Σεπ 2022, 12:18 Γιατί δεν τον παίρνει να τον διώξει.
Και ξαναλέω : ας βγει ο Καραμανλής να πει ότι πρέπει να πέσει ο Μητσοτάκης και αυτός ήθελε τους Ρώσους στην Αλεξανδρούπολη και όχι τους Αμερικάνους για να δούμε τι θα γίνει.
Καλά,αφού τον κυνηγάνε τι να κάνουμε;Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2022, 21:14 Γι' αυτο και οι Αμερικανοι τον Κουλη κυνηγανε τωρα και οχι τον Καραμανλη.
Και η καιλη, έχει μαζέψει όλες τα μωράκια για να προσδεσει τον αγνό αντιδεξιο παοσοκο ξανά στη νέα Δημοκρατία και την καταστροφή. Αναμενόμενο από ένα τόσο χυδαίο υποκείμενο.
Θα τα διαλύσει όλα αυτά ο σύριζα, και θα φτιάξει την ελληνικη κόσκο, κρατική εταιρεία, που θα συσσωρευει τον πλούτο προς ωφελος της πατρίδας.Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2022, 21:14πατησιωτης έγραψε: 01 Σεπ 2022, 12:18 Γιατί δεν τον παίρνει να τον διώξει.
Ο Κουλης παντως εβαλε τον Κοπελουζο (βλεπε Gazprom) στην Αλεξανδρουπολη και οχι ο Καραμανλης.
Ο Κουλης επισης καλυψε στην Κομμισιον τους Ελληνες εφοπλιστες που μεταφερουν ρωσικο πετρελαιο και οχι ο Καραμανλης.
Γι' αυτο και οι Αμερικανοι τον Κουλη κυνηγανε τωρα και οχι τον Καραμανλη.
Μαλιστα θεωρουν οτι ο Κουλης ειναι μπροστινος των Μαρινακη και Αλαφουζου που τους κανουν μεγαλη ζημια διακινωντας με τα πλοια τους το ρωσικο πετρελαιο.
.
εσύ, τολμάς να λες για τον πατησιώτη ότι έχει κόψει καπίστρι; Ξαναρωτάω: εσύ το λες;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:12τωρα?ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:09Έχεις κόψει καπίστρι, γέρο.πατησιωτης έγραψε: 01 Σεπ 2022, 12:18 Γιατί δεν τον παίρνει να τον διώξει.
Και ξαναλέω : ας βγει ο Καραμανλής να πει ότι πρέπει να πέσει ο Μητσοτάκης και αυτός ήθελε τους Ρώσους στην Αλεξανδρούπολη και όχι τους Αμερικάνους για να δούμε τι θα γίνει.![]()
![]()
![]()
Και με ποιον θέλεις συνεργασία; Με αυτόν που έβαλε κοριό στον Ανδρουλάκη που ψήφισες;Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:23Γειά στο στόμα του Λοβέρσου.
Νομίζει ότι θα πάρουν τα ποσοστά που είχανε πριν το 2012.mao mao έγραψε: 01 Σεπ 2022, 22:09Και με ποιον θέλεις συνεργασία; Με αυτόν που έβαλε κοριό στον Ανδρουλάκη που ψήφισες;Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:23Γειά στο στόμα του Λοβέρσου.
Εγώ βέβαια Ανδρουλάκη ψήφισα, αλλά φυσικά δεν θέλω συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά αν συμφωνεί και ο χειρότερος πρωθυπουργός τής Ελλάδος.![]()