!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΗΠΑ: Πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην της κόρης του που επιχειρούσε να εισβάλει στο σπίτι τους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: ΗΠΑ: Πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην της κόρης του που επιχειρούσε να εισβάλει στο σπίτι τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Το τί θα κάνετε οι υπόλοιποι, ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει.

Βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: ΗΠΑ: Πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην της κόρης του που επιχειρούσε να εισβάλει στο σπίτι τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

GoBzi έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:37
hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:34 Αμερική. Η χώρα που η λογική για να υπερασπιστείς το σπίτι σου είναι να έχεις όπλο, όχι πόρτα ασφαλείας. Για την ακρίβεια, ας κάνουμε όλο το σπίτι από νοβοπάν για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπει ακόμα κι απ' τον τοίχο. Αφού έχουμε όπλα.
Μήπως να βάλουν και κάγκελα στα παράθυρα; Στην τελική μπορούν να βάλουν μια τάφρο γύρω από το σπίτι για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Δεν μιλάτε σοβαρά τωρα ε? Πλάκα μας κανετε, δεν μπορει? :lol:
Επισημαίνουν όλοι το αυτονόητο, επικρίνοντας την παράνοια του να προτιμάς το όπλο ως "ασφάλεια" απέναντι ξερω 'γω, σε μια πορτα ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ (κάποιος λόγος θα υπάρχει που ονομάζεται έτσι), και τους ειρωνεύεστε. Οκ :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 01 Σεπ 2022, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:39
hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:17

:lol:
Εσύ σε ανάλογη περίπτωση ας πούμε θα έβγαζες το όπλο που δεν έχεις και θα άνοιγες την πόρτα για να τον σκοτώσεις; Μ' αρέσει που μιλάτε σαν να ζείτε στην Αμερική. Εσένα ποια θα ήταν η λογική αντίδρασή σου; Εδώ, στην Ελλάδα, όχι σε κάποια ονειροφαντασία όπου βρίσκεσαι στην Αμερική και το ζεις.

Ελπίζω να απαντήσεις στην ερώτηση χωρίς υπεκφυγές.
Eγώ, δεν έχω πυροβόλο όπλο. Και ακριβώς γι' αυτό σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει καταστρεπτικό αποτέλεσμα στο κάθε δίποδο που θα επιχειρήσει να μπει στο σπίτι μου ενώ ξέρει ότι είμαι μέσα, με μηδαμινή ενσυναίσθηση για τη σωματική και γενικότερη υπόσταση του.
Δηλαδή δεν θα πάρεις την αστυνομία, θα οπλιστείς με κουζινομάχαιρο και απλά θα περιμένεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

vantono έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:41
hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:34 Αμερική. Η χώρα που η λογική για να υπερασπιστείς το σπίτι σου είναι να έχεις όπλο, όχι πόρτα ασφαλείας. Για την ακρίβεια, ας κάνουμε όλο το σπίτι από νοβοπάν για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπει ακόμα κι απ' τον τοίχο. Αφού έχουμε όπλα.
Μήπως να βάλουν και κάγκελα στα παράθυρα; Στην τελική μπορούν να βάλουν μια τάφρο γύρω από το σπίτι για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Επισημαίνουν όλοι το αυτονόητο, επικρίνοντας την παράνοια του να προτιμάς το όπλο ως "ασφάλεια" απέναντι ξερω 'γω, σε μια πορτα ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ, και τους ειρωνεύεστε. Οκ :102:
Στην Αμερική εάν θες να μπεις σε μονοκατοικία μπαίνεις κυριολεκτικά και από τον τοίχο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:41
Επισημαίνουν όλοι το αυτονόητο, επικρίνοντας την παράνοια του να προτιμάς το όπλο ως "ασφάλεια" απέναντι ξερω 'γω, σε μια πορτα ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ (θα υπάρχει λόγος που ονομάζεται έτσι), και τους ειρωνεύεστε. Οκ :102:
Σιγά μη βάζουμε πόρτες και παράθυρας ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για να μην παραβιάσουμε το δικαίωμα ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στον κάθε ψυχάκια.

Δεν πάτε καλά, γλυκά μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:39
Kαλά όχι ότι η πόρτα ασφαλείας κάνει και πολλά, άντε να τον καθυστερήσει λίγο. Ο πρώην μιας φίλης μου την κατέβασε μαζί με την κάσα σε χρόνο dt.
Παπάρια ασφαλείας θα ήταν. Εμένα πριν λίγο καιρό μού έκαναν διάρρηξη. Γιατί; Ήμουν ο μόνος στην οικοδομή που δεν είχε πόρτα ασφαλείας. Μετά βέβαια έβαλα μια τελευταίας τεχνολογίας σούπερ-ντούπερ πόρτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:42

Εσύ σε ανάλογη περίπτωση ας πούμε θα έβγαζες το όπλο που δεν έχεις και θα άνοιγες την πόρτα για να τον σκοτώσεις; Μ' αρέσει που μιλάτε σαν να ζείτε στην Αμερική. Εσένα ποια θα ήταν η λογική αντίδρασή σου; Εδώ, στην Ελλάδα, όχι σε κάποια ονειροφαντασία όπου βρίσκεσαι στην Αμερική και το ζεις.

Eγώ, δεν έχω πυροβόλο όπλο. Και ακριβώς γι' αυτό σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει καταστρεπτικό αποτέλεσμα στο κάθε δίποδο που θα επιχειρήσει να μπει στο σπίτι μου ενώ ξέρει ότι είμαι μέσα, με μηδαμινή ενσυναίσθηση για τη σωματική και γενικότερη υπόσταση του.
Δηλαδή δεν θα πάρεις την αστυνομία, θα οπλιστείς με κουζινομάχαιρο και απλά θα περιμένεις.
Στην περίπτωση που σχολιάζουμε η κόρη πήρε τηλέφωνο την άμεση δράση και ενημέρωσε πως απειλείται η ζωή της.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:44 Σιγά μη βάζουμε πόρτες και παράθυρας ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για να μην παραβιάσουμε το δικαίωμα ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στον κάθε ψυχάκια.

Δεν πάτε καλά, γλυκά μου.
Για να προστατέψεις ας πούμε την περιουσία όταν δεν είσαι εσύ μέσα δεν σου περνάει καθόλου απ' το μυαλό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:45
Kαλά όχι ότι η πόρτα ασφαλείας κάνει και πολλά, άντε να τον καθυστερήσει λίγο. Ο πρώην μιας φίλης μου την κατέβασε μαζί με την κάσα σε χρόνο dt.
Παπάρια ασφαλείας θα ήταν. Εμένα πριν λίγο καιρό μού έκαναν διάρρηξη. Γιατί; Ήμουν ο μόνος στην οικοδομή που δεν είχε πόρτα ασφαλείας. Μετά βέβαια έβαλα μια τελευταίας τεχνολογίας σούπερ-ντούπερ πόρτα.
Δεν ξέρω, κανονική ασφαλείας μου φαινόταν, μάρκα δεν ξέρω, αλλά έχω δει ένα κάρο τέτοιου στυλ. Και δεν κάνω πλάκα ότι ξηλώθηκε και η κάσα :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:08
nostromos έγραψε: 01 Σεπ 2022, 15:25 σύμφωνα με κάποιους θα έπρεπε να τον τρομάξει μόνο ώστε την επόμενη φορά το παρτάλι να φέρει και κανένα αυτόματο μαζί του...
Αυτό είναι το μόνο λογικό επιχείρημα. Ότι αν δεν πέθαινε ίσως ξαναγυρνούσε με όπλο.

Ξέρεις όμως γιατί αυτό στέκει σαν επιχείρημα; Γιατί στις ΗΠΑ η οπλοκατοχή είναι ανεξέλεγκτη και μπορεί ο κάθε μαλάκας να οπλιστεί σαν αστακός.
Και πάλι όμως, δεν θα σήμαινε αυτό ότι εκτελέσθηκε κάποιος ύποπτος να διαπράξει φόνο, όπως στο Minority Report; Φυσικά, ναι, τέτοια αδιέξοδα φέρνει η ανεξέλεγκτη οπλοκατοχή.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εγώ ξέρω πως αν ειναι εντελώς ξεκλείδωτη, ανοίγει οντως πιο εύκολα απο μια -επίσης ξεκλείδωτη- μη ασφαλείας. Αλλά όταν ειναι τέρμα κλειδωμένη και με σύρτη, θέλει αρκετή διαδικασία για να παραβιαστεί.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:48
Εγώ ξέρω πως αν ειναι εντελώς ξεκλείδωτη, ανοίγει οντως πιο εύκολα απο μια -επίσης ξεκλείδωτη- μη ασφαλείας. Αλλά όταν ειναι τέρμα κλειδωμένη και με σύρτη, θέλει αρκετή διαδικασία για να παραβιαστεί.
Όχι, δεν καταλαβαίνεις πώς άνοιξε. Μπήκε μέσα όλη, μαζί με την κάσα. Ξήλωσε όλη την κατασκευή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Σεπ 2022, 16:31
Chainis έγραψε: 01 Σεπ 2022, 16:03
Stalker έγραψε: 01 Σεπ 2022, 14:07 Αναρωτιέμαι αν το ότι είχε όπλο σπίτι ήταν η δικαιολογία του για να μην δώσει λεφτά για πόρτα που δεν θα μπορεί να την σπάει ο κάθε καχεκτικός.
Πιστεύω ότι εγώ θα τον σκότωνα μόνο και μόνο για την προσπάθεια του να μπει με το έτσι θέλω στο σπίτι μου και βλέποντας δίπλα μου την τρομοκρατημενη κόρη μου κι ας μην κατάφερνε να σπάσει την πόρτα.

.

Εισαι Σκληρός Καργιόλης..... :smt023

.
Κάντο σκηνή.

Είσαι στο σπίτι σου και κάποιος σου χτυπάει την πόρτα και βλέπεις το παιδί σου να κιτρινίζει και να κλαίει τρομοκρατημενο και ο τύπος συνεχίζει να κοπανάει την πόρτα να την σπάσει και συνειδητοποιείς γιατί είναι έτσι το παιδί σου.

Δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

vantono έγραψε: 01 Σεπ 2022, 17:27
Chainis έγραψε: 01 Σεπ 2022, 16:10
vantono έγραψε: 01 Σεπ 2022, 14:18 Ο τύπος κάνει μπαμ οτι βρισκεται υπό την επήρεια κάτι, πάντως. Είτε απλά πιωμένος, είτε μπαφιασμένος, είτε κατι πιο βαρύ. Εκτός του ότι αγνοεί τις προειδοποιήσεις του πατέρα σαν να μην τις ακουσε καθολου, και πήγε να μπουκάρει, φαίνεται και στη φάτσα του οτι δεν ειναι στα καλα του.
Οπότε θα είχε ελαφρυντικά :lol: αν σκότωνε την κόρη του κι ο πατέρας έπρεπε να τα λάβει υπόψιν του.
Συ είπας. Εγώ δεν υπονόησα πουθενά κάτι τέτοιο, απλώς μια διαπίστωση έκανα/επεσήμανα, βλέποντας τη φάτσα του. Το να έχει ελαφρυντικά αυτός ο τύπος, θα το θεωρούσα εξίσου παρανοϊκό με το να έχει ενας πιωμένος οδηγός.
Νόμισα ότι έτσι το ανέφερες, σαν λόγο κατανόησης και δικαιολογησης των πράξεων του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 01 Σεπ 2022, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2022, 18:42

Εξαρτάται από το που επιχειρεί είσοδο βρε. Αν την επιχειρεί από την βεράντα ή τον φωταγωγό αρκεί και μια αναίμακτη ώθηση με τη σφουγγαρίστρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”