Ο τίτλος του τοπικ λέει "Λίκε στα ποστς-νήματα"
Γιατί είμαι εκτός θέματος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ο τίτλος του τοπικ λέει "Λίκε στα ποστς-νήματα"
Highlander έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:37Ο τίτλος του τοπικ λέει "Λίκε στα ποστς-νήματα"
Γιατί είμαι εκτός θέματος;![]()
Εκτός του οφτοπικ είμαι.Custom_F έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:38Highlander έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:37Ο τίτλος του τοπικ λέει "Λίκε στα ποστς-νήματα"
Γιατί είμαι εκτός θέματος;![]()
![]()
![]()
Το ότι δεν είναι δημοκρατικό από που προκυπτει;aLiCat έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:30Αυτό μόνο εσύ το υποστηρίζεις (άντε και κανα-δυο άλλοι), αμφιβάλλω αν είναι και το σωστό, σίγουρα πάντως όχι δημοκρατικό.
Προσωπικά μου αρέσει να υπάρχουν αξιολογήσεις γιατί θα υπάρξει λίγη ζωντάνια κι από μια άλλη διάσταση, πέραν των καυγάδων, των ειρωνειών και των "μνημόσυνων" για περσόνες και πεπραγμένα του παλιού φόρουμ.
Τυγχάνω κι εγώ νεοφερμένη εδώ. Αν θέλετε πιστεύετε οτι είμαι αυτή που δηλώνω, αν πάλι σας αρέσει να πιστεύετε οτι είμαι ο "Γιώργος" ή οποιοσδήποτε άλλος, κανένα πρόβλημα. Αν θέλετε με δέχεστε, αν όχι με απωθείτε με τον τρόπο σας και παραμένετε μια κλειστή κοινότητα.
Αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν ο ιθύνων (ή οι ιθύνοντες), έχουν αποφασίσει τι είδους φόρουμ θέλουν να έχουν.
Συγνώμη, διορθώνω/αποσαφηνίζω: από τον αφοριστικό τρόπο που υποστηρίζεις το "όχι".Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:41Το ότι δεν είναι δημοκρατικό από που προκυπτει;aLiCat έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:30Αυτό μόνο εσύ το υποστηρίζεις (άντε και κανα-δυο άλλοι), αμφιβάλλω αν είναι και το σωστό, σίγουρα πάντως όχι δημοκρατικό.
Προσωπικά μου αρέσει να υπάρχουν αξιολογήσεις γιατί θα υπάρξει λίγη ζωντάνια κι από μια άλλη διάσταση, πέραν των καυγάδων, των ειρωνειών και των "μνημόσυνων" για περσόνες και πεπραγμένα του παλιού φόρουμ.
Τυγχάνω κι εγώ νεοφερμένη εδώ. Αν θέλετε πιστεύετε οτι είμαι αυτή που δηλώνω, αν πάλι σας αρέσει να πιστεύετε οτι είμαι ο "Γιώργος" ή οποιοσδήποτε άλλος, κανένα πρόβλημα. Αν θέλετε με δέχεστε, αν όχι με απωθείτε με τον τρόπο σας και παραμένετε μια κλειστή κοινότητα.
Αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν ο ιθύνων (ή οι ιθύνοντες), έχουν αποφασίσει τι είδους φόρουμ θέλουν να έχουν.
aLiCat έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:44Συγνώμη, διορθώνω/αποσαφηνίζω: από τον αφοριστικό τρόπο που υποστηρίζεις το "όχι".Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:41Το ότι δεν είναι δημοκρατικό από που προκυπτει;aLiCat έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:30
Αυτό μόνο εσύ το υποστηρίζεις (άντε και κανα-δυο άλλοι), αμφιβάλλω αν είναι και το σωστό, σίγουρα πάντως όχι δημοκρατικό.
Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:52 Αν έχεις να προσθέσεις κάτι θα κάνεις διάλογο ούτως ή άλλως. Αν πάλι ειναι +1, γκουντ ποστ, συμφωνώ κλπ πατάς ένα λάικ
Αν μου έσβηνε κάποιος (συντονιστής θα είχε μόνο τη δυνατότητα να το κάνει αυτό), δεν θα ήταν αντιδημοκρατικό, θα ήταν φασιστικό.Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:48 Αυτή είναι η άποψη μου.
Αντιδημοκρατικό θα ήταν να σου έσβηνε κάποιος την απάντηση στο αν συμφωνείς ή διαφωνείς, αντί αυτού όλοι έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν ότι θέλουν αρκεί να μην βρίζουν τον συνομιλητή. Ίσα ίσα μια απάντηση βοηθά το διάλογο πολύ περισσότερο από like ή dislike.
Ας μη γίνουμε και εδώ κυνηγοί likes Όπως συμβαινει σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα social media
Πάντα όλο αυτό καταλήγει σε κυνήγι των likes, likes μεταξύ συγκεκριμένων ομάδων χρηστών και τελικά μείωση της συμμετοχής και βαρεμάρα.aLiCat έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:05Αν μου έσβηνε κάποιος (συντονιστής θα είχε μόνο τη δυνατότητα να το κάνει αυτό), δεν θα ήταν αντιδημοκρατικό, θα ήταν φασιστικό.Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:48 Αυτή είναι η άποψη μου.
Αντιδημοκρατικό θα ήταν να σου έσβηνε κάποιος την απάντηση στο αν συμφωνείς ή διαφωνείς, αντί αυτού όλοι έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν ότι θέλουν αρκεί να μην βρίζουν τον συνομιλητή. Ίσα ίσα μια απάντηση βοηθά το διάλογο πολύ περισσότερο από like ή dislike.
Ας μη γίνουμε και εδώ κυνηγοί likes Όπως συμβαινει σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα social media
Δεν θεωρώ οτι θα γίνουμε κυνηγοί των θετικών αξιολογήσεων (υποτίθεται οτι έχουμε την ωριμότητα και τη σύνεση).Ναι έχω ακούσει οτι υπάρχει αυτή η φρενίτιδα στο σόσιαλ μέσα, αλλά δεν έχω ιδίαν εμπειρία γιατί δεν έχω λογαριασμό σε κανένα από αυτά.
Όμως τι γίνεται όταν κάποιος ποστάρει κάτι που συμφωνείς 100% μαζί του και δεν θέλεις να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις ούτε κόμμα;
Παραθέτεις την απάντησή του, ίσα για να δηλώσεις "συμφωνώ"; Δεν καταντάει κουραστικό να μεσολαβεί στην ανάγνωση των υπόλοιπων σχολίων;
Επίτρεψέ μου να διατηρώ τις αμφιβολίες μου και να επιμείνω στην άποψή μου.Highlander έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:25Πάντα όλο αυτό καταλήγει σε κυνήγι των likes, likes μεταξύ συγκεκριμένων ομάδων χρηστών και τελικά μείωση της συμμετοχής και βαρεμάρα.aLiCat έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:05Αν μου έσβηνε κάποιος (συντονιστής θα είχε μόνο τη δυνατότητα να το κάνει αυτό), δεν θα ήταν αντιδημοκρατικό, θα ήταν φασιστικό.Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:48 Αυτή είναι η άποψη μου.
Δεν θεωρώ οτι θα γίνουμε κυνηγοί των θετικών αξιολογήσεων (υποτίθεται οτι έχουμε την ωριμότητα και τη σύνεση).Ναι έχω ακούσει οτι υπάρχει αυτή η φρενίτιδα στο σόσιαλ μέσα, αλλά δεν έχω ιδίαν εμπειρία γιατί δεν έχω λογαριασμό σε κανένα από αυτά.
Όμως τι γίνεται όταν κάποιος ποστάρει κάτι που συμφωνείς 100% μαζί του και δεν θέλεις να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις ούτε κόμμα;
Παραθέτεις την απάντησή του, ίσα για να δηλώσεις "συμφωνώ"; Δεν καταντάει κουραστικό να μεσολαβεί στην ανάγνωση των υπόλοιπων σχολίων;