Strong army in nuclear power plant, while 60 people manage to make landing with boats
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
ενόψει της επίσκεψης της διεθνούς ατομικής επιτροπής, το Κίεβο κάνει ύποπτη επιχείρηση απελπισίας
Strong army in nuclear power plant, while 60 people manage to make landing with boats

- dna replication
Άντε ρε Ρώσοι, τελειώνετε πια με τους πρεζοναζί, θα κάνουν κανένα πυρηνικό δυστύχημα με τη μαλακία που τους δέρνει. Ξάντε τους εκεί μερικά κάρπετ μπόμπινγκ να τελειώνουμε με τα μπάσταρδα του Χίτλερ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- dna replication
Θυμάμαι, όπως με τις πουτάνες που προσλαμβάνουν όλοι οι στρατοί για να έχουν να γαμάνε τα φαντάρια.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:41Το αντίθετο θα έλεγα. Βάζω πολλούς παπάτζες στη θέση τους. Ειδικά εσένα σε έχω βάλει στη γωνία ουκ ολίγες φορές...Chainis έγραψε: 31 Αύγ 2022, 23:34Το κάνεις μόνος σου χωρίς βοήθεια.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Αύγ 2022, 20:54
Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι σου γράφω και ας επιχειρείς δολοφονία χαρακτήρα.![]()
![]()
Η όπως με τις ανεμογεννήτριες που θα έμπαιναν στις Μυκήνες που γι αυτό τις έκαψαν πριν 3 χρόνια.
Επικεντρώσου στο ποτήρι σου, αυτό μπορείς να το βάζεις στην θέση του υποθέτω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
To μέγεθος της αποτυχίας της Ουκρανέζικης "αντεπίθεσης" φαίνεται απ' το γεγονός οτι Ουκρολάγνοι λογαριασμοί αρχίζουν να λένε πως η αντεπίθεση ήταν ρωσική εφεύρεση για λόγους προπαγάνδας:
https://twitter.com/VonClownsewitz/stat ... 2966890496
dna replication.
https://twitter.com/VonClownsewitz/stat ... 2966890496
dna replication.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ουκρανέζος πουροναζοκανίβαλος υπόσχεται να κάνει εγκλήματα πολέμου:
https://twitter.com/AZmilitary1/status/ ... 8357929989
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Τύπε μου, δεν υπάρχει περιοχή με στρατόπεδο που να μην έχει ένα μπουρδέλο κοντά. Απλά μάλλον αναφέρεσαι στα captagon που είχα αναφέρει κάποτε και κάθε σοβαρός στρατός τα δίνει στους στρατιώτες ώστε να βελτιώσουν την απόδοση τους και να μη σκέφτονται.Chainis έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:00Θυμάμαι, όπως με τις πουτάνες που προσλαμβάνουν όλοι οι στρατοί για να έχουν να γαμάνε τα φαντάρια.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:41Το αντίθετο θα έλεγα. Βάζω πολλούς παπάτζες στη θέση τους. Ειδικά εσένα σε έχω βάλει στη γωνία ουκ ολίγες φορές...![]()
Η όπως με τις ανεμογεννήτριες που θα έμπαιναν στις Μυκήνες που γι αυτό τις έκαψαν πριν 3 χρόνια.
Επικεντρώσου στο ποτήρι σου, αυτό μπορείς να το βάζεις στην θέση του υποθέτω.
Τώρα, όσον αφορά τις Μυκήνες, σου είχα παρουσιάσει τα αντίστοιχα στοιχεία. Απλά επειδή είναι λίγο πιο δίπλα, έκανες τον κινέζο.
Next;
Τι σχέση έχουν τα μπουρδέλα με την στράτευση των γυναικών και την θέση σου ότι οι στρατοί παίρνουν και γυναίκες στην υπηρεσία για να έχουν να γαμάνε οι άντρες τύπε μου;Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Σεπ 2022, 14:14Τύπε μου, δεν υπάρχει περιοχή με στρατόπεδο που να μην έχει ένα μπουρδέλο κοντά. Απλά μάλλον αναφέρεσαι στα captagon που είχα αναφέρει κάποτε και κάθε σοβαρός στρατός τα δίνει στους στρατιώτες ώστε να βελτιώσουν την απόδοση τους και να μη σκέφτονται.Chainis έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:00Θυμάμαι, όπως με τις πουτάνες που προσλαμβάνουν όλοι οι στρατοί για να έχουν να γαμάνε τα φαντάρια.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:41
Το αντίθετο θα έλεγα. Βάζω πολλούς παπάτζες στη θέση τους. Ειδικά εσένα σε έχω βάλει στη γωνία ουκ ολίγες φορές...![]()
Επικεντρώσου στο ποτήρι σου, αυτό μπορείς να το βάζεις στην θέση του υποθέτω.![]()
Τώρα, όσον αφορά τις Μυκήνες, σου είχα παρουσιάσει τα αντίστοιχα στοιχεία. Απλά επειδή είναι λίγο πιο δίπλα, έκανες τον κινέζο.
Next;
Αυτό ακριβώς είχες γράψει, ξαναδές το αν δεν θυμάσαι.
Κανένα στοιχείο δεν παρουσίασες, παρουσίασες μια άδεια για ανεμογεννήτριες πολλά χιλιόμετρα μακριά από τις Μυκήνες και σε περιοχή που ΔΕΝ έχει καεί ,δηλαδή κάτι εντελώς άσχετο με ότι υποστηρίζες όταν ήταν πρόσφατη η φωτιά εκεί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Υδράργυρος
Αμα είμαι ζωντανός και υγιής... (το λέει μερικές φορές στο 1 λεπτό)Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:58 Ουκρανέζος πουροναζοκανίβαλος υπόσχεται να κάνει εγκλήματα πολέμου:
Άμα φτάσω στην Καχόφκα...
Ηλικία 45+.Υδράργυρος έγραψε: 01 Σεπ 2022, 14:33Αμα είμαι ζωντανός και υγιής... (το λέει μερικές φορές στο 1 λεπτό)Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:58 Ουκρανέζος πουροναζοκανίβαλος υπόσχεται να κάνει εγκλήματα πολέμου:
Άμα φτάσω στην Καχόφκα...
Χαμηλό ηθικό
Μάλλον ξεμείνανε από νεολέρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Επειδή βαριέμαι αυτό το γαϊτανάκι του επιλεκτικά τυφλού με τις παραθέσεις, βρες το νήμα, κάνε με tag, να σου το ξανακάνω παράθεση. Όταν ο άλλος σου κάνει παράθεση 5-6 links και εσύ κάνεις ότι δεν τα βλέπεις είναι δικό σου πρόβλημα, όχι του άλλου.Chainis έγραψε: 01 Σεπ 2022, 14:29Τι σχέση έχουν τα μπουρδέλα με την στράτευση των γυναικών και την θέση σου ότι οι στρατοί παίρνουν και γυναίκες στην υπηρεσία για να έχουν να γαμάνε οι άντρες τύπε μου;Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Σεπ 2022, 14:14Τύπε μου, δεν υπάρχει περιοχή με στρατόπεδο που να μην έχει ένα μπουρδέλο κοντά. Απλά μάλλον αναφέρεσαι στα captagon που είχα αναφέρει κάποτε και κάθε σοβαρός στρατός τα δίνει στους στρατιώτες ώστε να βελτιώσουν την απόδοση τους και να μη σκέφτονται.Chainis έγραψε: 01 Σεπ 2022, 13:00
Θυμάμαι, όπως με τις πουτάνες που προσλαμβάνουν όλοι οι στρατοί για να έχουν να γαμάνε τα φαντάρια.
Επικεντρώσου στο ποτήρι σου, αυτό μπορείς να το βάζεις στην θέση του υποθέτω.![]()
Next;
Αυτό ακριβώς είχες γράψει, ξαναδές το αν δεν θυμάσαι.
Κανένα στοιχείο δεν παρουσίασες, παρουσίασες μια άδεια για ανεμογεννήτριες πολλά χιλιόμετρα μακριά από τις Μυκήνες και σε περιοχή που ΔΕΝ έχει καεί ,δηλαδή κάτι εντελώς άσχετο με ότι υποστηρίζες όταν ήταν πρόσφατη η φωτιά εκεί.
- Υδράργυρος
50+ είναι. Άμα είμαι ζωντανός... και σπάει η φωνή του. Φουκαράς είναι αυτός.
https://twitter.com/RWApodcast/status/1 ... 46/photo/1
Τί βλάκες είναι αυτοί οι Ουκρανοί ρε?
Δεν θ' ανακοινώσουν τους οικισμούς που ανακατέλαβαν, για να μην επιτεθούν οι Ρώσοι σ' αυτούς τους οικισμούς.
Λες και οι Ρώσοι δε ξέρουν ποιοί οικισμοί είναι.
Σα να λέμε κοιτάω το πουλί μου για να δώ αν μου σηκώθηκε.

Τί βλάκες είναι αυτοί οι Ουκρανοί ρε?
Δεν θ' ανακοινώσουν τους οικισμούς που ανακατέλαβαν, για να μην επιτεθούν οι Ρώσοι σ' αυτούς τους οικισμούς.
Λες και οι Ρώσοι δε ξέρουν ποιοί οικισμοί είναι.
Σα να λέμε κοιτάω το πουλί μου για να δώ αν μου σηκώθηκε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
https://twitter.com/200_zoka/status/1565326153178562560
Ένα Τ-64 κι ένα Τ-72 των Ουκρανών εξαϋλώνονται. Ούτε τζάβελιν, ούτε τίποτα. Το δεύτερο μάλλον ήταν ήδη κατεστραμμένο από πρίν.
Ένα Τ-64 κι ένα Τ-72 των Ουκρανών εξαϋλώνονται. Ούτε τζάβελιν, ούτε τίποτα. Το δεύτερο μάλλον ήταν ήδη κατεστραμμένο από πρίν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-