!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
νέα, μυριοστή επίθεση:
https://www.tanea.gr/2022/08/30/greece/ ... e-57xroni/
https://www.tanea.gr/2022/08/30/greece/ ... e-57xroni/
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Λυση στο προβλημα με τα σκυλια οπως στην Αυστραλια. Εχτες κιολας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
χτες, βολταριζα με τα ποδηλατα, με το γιο και το σκυλο μου. μας επιτεθηκε αδεσποτο απο το πουθενα, εγινε ζορικος καβγας. τη λυση εδωσε το ποδηλατο, το χρησιμοποιησα σαν οπλο, του το κοπανησα στο κεφαλι αρκετες φορες, πρεπει να του εκανα ζημια, εφυγε κουτσαινοντας.
απο κλωτσιες δεν καταλαβαινε. εντυπωσιακο πραμα, κλωτσες ισα στο κεφαλι, και να μη νιωθει.
εγω μια μικρη μονο αμυχη, που δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι απο δαγκωμα η καπου γραντζουνιστικα, οποτε δεν μπαινω καν στον κοπο να παω για αντιλυσσικο κλπ.
ο σκυλος μου, αιμα πουθενα, παρολο που ειχαν γινει κουβαρι και τους ειδα ξεκαθαρα να δαγκονωνται. παραξενο.
απο κλωτσιες δεν καταλαβαινε. εντυπωσιακο πραμα, κλωτσες ισα στο κεφαλι, και να μη νιωθει.
εγω μια μικρη μονο αμυχη, που δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι απο δαγκωμα η καπου γραντζουνιστικα, οποτε δεν μπαινω καν στον κοπο να παω για αντιλυσσικο κλπ.
ο σκυλος μου, αιμα πουθενα, παρολο που ειχαν γινει κουβαρι και τους ειδα ξεκαθαρα να δαγκονωνται. παραξενο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Στην Ελλάδα αμα βγάζεις βολτα σκύλο πρέπει να χεις μαζι και καμια μακριά ξύλινη μαγγούρα ως οπλο σε περιπτωση επιθεσης απο αδέσποτο.Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:25 χτες, βολταριζα με τα ποδηλατα, με το γιο και το σκυλο μου. μας επιτεθηκε αδεσποτο απο το πουθενα, εγινε ζορικος καβγας. τη λυση εδωσε το ποδηλατο, το χρησιμοποιησα σαν οπλο, του το κοπανησα στο κεφαλι αρκετες φορες, πρεπει να του εκανα ζημια, εφυγε κουτσαινοντας.
ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑΑσέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:25
- Otto Weininger
Εξαρτάται τι σκύλο έχειςΑλιόσα έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:28Στην Ελλάδα αμα βγάζεις βολτα σκύλο πρέπει να χεις μαζι και καμια μακριά ξύλινη μαγγούρα ως οπλο σε περιπτωση επιθεσης απο αδέσποτο.Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:25 χτες, βολταριζα με τα ποδηλατα, με το γιο και το σκυλο μου. μας επιτεθηκε αδεσποτο απο το πουθενα, εγινε ζορικος καβγας. τη λυση εδωσε το ποδηλατο, το χρησιμοποιησα σαν οπλο, του το κοπανησα στο κεφαλι αρκετες φορες, πρεπει να του εκανα ζημια, εφυγε κουτσαινοντας.
ο σκυλος μου, αιμα πουθενα, παρολο που ειχαν γινει κουβαρι και τους ειδα ξεκαθαρα να δαγκονωνται. παραξενο.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:25 χτες, βολταριζα με τα ποδηλατα, με το γιο και το σκυλο μου. μας επιτεθηκε αδεσποτο απο το πουθενα, εγινε ζορικος καβγας. τη λυση εδωσε το ποδηλατο, το χρησιμοποιησα σαν οπλο, του το κοπανησα στο κεφαλι αρκετες φορες, πρεπει να του εκανα ζημια, εφυγε κουτσαινοντας.
Bro μην κάνεις χαζομάρες, η λύσσα είναι ανίατη ασθένεια που σε σκοτώνει οδυνηρά 100%
Έβλεπα ένα βίντεο στο youtube και έφριξα...
Πήγαινε κάνε αντιλυσσικό just in case...
Το αντιλυσσικό έχει παρενέργειες και δεν το κάνουν εύκολα όπως το αντιτετανικό για παράδειγμα. Ας πάει στο νοσοκομείο καλού κακού πάντως.exiledd έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:56Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:25 χτες, βολταριζα με τα ποδηλατα, με το γιο και το σκυλο μου. μας επιτεθηκε αδεσποτο απο το πουθενα, εγινε ζορικος καβγας. τη λυση εδωσε το ποδηλατο, το χρησιμοποιησα σαν οπλο, του το κοπανησα στο κεφαλι αρκετες φορες, πρεπει να του εκανα ζημια, εφυγε κουτσαινοντας.
Bro μην κάνεις χαζομάρες, η λύσσα είναι ανίατη ασθένεια που σε σκοτώνει οδυνηρά 100%
Έβλεπα ένα βίντεο στο youtube και έφριξα...
Πήγαινε κάνε αντιλυσσικό just in case...
Εμένα όταν με δάγκωσε γατί (γερό δάγκωμα), έκανα μόνο αντιτετανικό.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αλιόσα έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:28Στην Ελλάδα αμα βγάζεις βολτα σκύλο πρέπει να χεις μαζι και καμια μακριά ξύλινη μαγγούρα ως οπλο σε περιπτωση επιθεσης απο αδέσποτο.Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2022, 09:25 χτες, βολταριζα με τα ποδηλατα, με το γιο και το σκυλο μου. μας επιτεθηκε αδεσποτο απο το πουθενα, εγινε ζορικος καβγας. τη λυση εδωσε το ποδηλατο, το χρησιμοποιησα σαν οπλο, του το κοπανησα στο κεφαλι αρκετες φορες, πρεπει να του εκανα ζημια, εφυγε κουτσαινοντας.
ο σκυλος μου, αιμα πουθενα, παρολο που ειχαν γινει κουβαρι και τους ειδα ξεκαθαρα να δαγκονωνται. παραξενο.![]()
.
Ενα μπαστουνάκι με καλυπτόμενη λεπίδα στήν μύτη ειναι καλό.....
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Εγώ απλώς αναρωτιέμαι γιατί δεν αντιμετωπίζονται οι επικίνδυνοι άνθρωποι με το ίδιο σκεπτικό που αντιμετωπίζονται τα επικίνδυνα ζώα.
Ειδικώς από τους ψαγμένους που έχουν απεξαρτηθεί από τις θρησκευτικού τύπου ενστάσεις αναφορικά με τη μεταφυσική
ιδιαιτερότητα του ανθρώπινου είδους.
Ειδικώς από τους ψαγμένους που έχουν απεξαρτηθεί από τις θρησκευτικού τύπου ενστάσεις αναφορικά με τη μεταφυσική
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατι ο ανθρωπος εχει πολυ μεγαλυτερο iq.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2022, 15:55 Εγώ απλώς αναρωτιέμαι γιατί δεν αντιμετωπίζονται οι επικίνδυνοι άνθρωποι με το ίδιο σκεπτικό που αντιμετωπίζονται τα επικίνδυνα ζώα.
Ειδικώς από τους ψαγμένους που έχουν απεξαρτηθεί από τις θρησκευτικού τύπου ενστάσεις αναφορικά με τη μεταφυσικήιδιαιτερότητα του ανθρώπινου είδους.
axilmar έγραψε: 01 Σεπ 2022, 15:57Γιατι ο ανθρωπος εχει πολυ μεγαλυτερο iq.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2022, 15:55 Εγώ απλώς αναρωτιέμαι γιατί δεν αντιμετωπίζονται οι επικίνδυνοι άνθρωποι με το ίδιο σκεπτικό που αντιμετωπίζονται τα επικίνδυνα ζώα.
Ειδικώς από τους ψαγμένους που έχουν απεξαρτηθεί από τις θρησκευτικού τύπου ενστάσεις αναφορικά με τη μεταφυσικήιδιαιτερότητα του ανθρώπινου είδους.
Έτσι τουλάχιστον νομίζει.
Αν μη τι άλλο, τα ζώα δεν θεωρούν ότι το είδος τους έκτισε παρθενώνες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2022, 16:01axilmar έγραψε: 01 Σεπ 2022, 15:57Γιατι ο ανθρωπος εχει πολυ μεγαλυτερο iq.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2022, 15:55 Εγώ απλώς αναρωτιέμαι γιατί δεν αντιμετωπίζονται οι επικίνδυνοι άνθρωποι με το ίδιο σκεπτικό που αντιμετωπίζονται τα επικίνδυνα ζώα.
![]()
Έτσι τουλάχιστον νομίζει.
Αν μη τι άλλο, τα ζώα δεν θεωρούν ότι το είδος τους έκτισε παρθενώνες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 686 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ