Εγώ 6. Τρία αγοράκια και τρία κοριτσάκια.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2018, 23:33Στην αρχη δισταζα γιατι εκτος απο τους μασαμπουκαιους δε μπορουσα να ειμαι βεβαιη για πολλους. Σιγα σιγα ομως, εβλεπα οτι τους αναγνωριζαν αλλοι, ή εχοντας καλη πιστη και εχω πιστοποιησει μπολικους.vagabondo έγραψε: 17 Απρ 2018, 23:30Δεν μπαίνω συχνά τελευταία για να να διαβάσω και να εόμαι σε θέσει να πιστοποιήσω.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2018, 23:06 Αν πας κατω σαυτους που ειναι μεσα ολο και καποιον θα βρεις αυτη τη στιγμη!!!!
Και το κασπερακι ακομη δεν εχει πιστοποιηθει αποτι ειδα και ο Nero και ο SuperRoque.
Εσύ πόσα μέλη έχεις πιστοποιήσει μέχρι τώρα; (εξαιρούνται οι μασαμπουκαίοι)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Επαλήθευση username!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εσύ όμως, θεία Custom_F, δεν είπες αριθμό...
Occasio facit furem
Ανηψουδι μου, σου λεω δεν εχω ιδεα... σε καποια φαση πιστοποιουσα οτι εβλεπα και θεωρουσα οτι ειναι αυτοι που λενε. Ρωτα κανα συντονιστη αν σε καιει τοσο, τι να σου πω.
- Παλαιομνήμων
Απλώς, αν για κάποιον δεν είμαστε 100% σίγουροι (είτε διότι τον έχουμε φίλο κάπου αλλού, είτε διότι αναγνωρίζουμε το στυλ του και είμαστε βέβαιοι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν πρόκειται απλώς για καλό "μίμο"), καλόν είναι να μη πιστοποιούμε, διότι τότε χάνει και το νόημά της η διαδικασία. Στο κάτω-κάτω, μέχρι να συμβεί (μέχρι δηλ. να επέλθει η πιστοποίησις), δεν παθαίνει δα και κάτι τρομερό κάποιος παραμένοντας λίγο παραπάνω ως μη πιστοποιημένος. Τα πάντα κανονικά κάνει και συμμετέχει σε όλα. Εντάξει, κατανοώ ότι για έναν γνήσιο πχορουμίτη, η πιστοποίησις αυτή ειναι θέμα τιμής (και εγώ ήθελα να πιστοποιηθώ δίχως καθυστέρηση ει δυνατόν!), αλλά ψυχραιμία· πρέπει να τηρούνται τα γραφειοκρατικά εν προκειμένω, προς διαφύλαξιν της νομιμότητος και της τάξεως!Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2018, 23:33 Στην αρχη δισταζα γιατι εκτος απο τους μασαμπουκαιους δε μπορουσα να ειμαι βεβαιη για πολλους. Σιγα σιγα ομως, εβλεπα οτι τους αναγνωριζαν αλλοι, ή εχοντας καλη πιστη και εχω πιστοποιησει μπολικους.
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Κβαντικό φάντασμα!
Χμμ κάτι θυμάμαι για σένα, αλλά όχι πολλά.
Συμμετείχες σε κανένα κβαντικό νήμα?
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Σχετικά με τη συζήτηση περί εικονιδίων (emoticons)
Είμαστε σε λάθος νήμα όμως. Οι νέοι παλιοί χρήστες που θα μπουν θα απηυδήσουν
Είμαστε σε λάθος νήμα όμως. Οι νέοι παλιοί χρήστες που θα μπουν θα απηυδήσουν
Σχετικά με τη συζήτηση περί εικονιδίων (emoticons)
Η συζήτηση περί εικονιδίων μεταφέρθηκε εδώ:
Emoticons - Προτάσεις - Συλλογή παλιών
Emoticons - Προτάσεις - Συλλογή παλιών
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Αισθάνθηκα άσχημα που παρεξηγήθηκε ο καβαλιέρε που δεν είχε πιστοποιηθεί όταν μπήκε...Παλαιομνήμων έγραψε: 18 Απρ 2018, 02:15Απλώς, αν για κάποιον δεν είμαστε 100% σίγουροι (είτε διότι τον έχουμε φίλο κάπου αλλού, είτε διότι αναγνωρίζουμε το στυλ του και είμαστε βέβαιοι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν πρόκειται απλώς για καλό "μίμο"), καλόν είναι να μη πιστοποιούμε, διότι τότε χάνει και το νόημά της η διαδικασία. Στο κάτω-κάτω, μέχρι να συμβεί (μέχρι δηλ. να επέλθει η πιστοποίησις), δεν παθαίνει δα και κάτι τρομερό κάποιος παραμένοντας λίγο παραπάνω ως μη πιστοποιημένος. Τα πάντα κανονικά κάνει και συμμετέχει σε όλα. Εντάξει, κατανοώ ότι για έναν γνήσιο πχορουμίτη, η πιστοποίησις αυτή ειναι θέμα τιμής (και εγώ ήθελα να πιστοποιηθώ δίχως καθυστέρηση ει δυνατόν!), αλλά ψυχραιμία· πρέπει να τηρούνται τα γραφειοκρατικά εν προκειμένω, προς διαφύλαξιν της νομιμότητος και της τάξεως!Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2018, 23:33 Στην αρχη δισταζα γιατι εκτος απο τους μασαμπουκαιους δε μπορουσα να ειμαι βεβαιη για πολλους. Σιγα σιγα ομως, εβλεπα οτι τους αναγνωριζαν αλλοι, ή εχοντας καλη πιστη και εχω πιστοποιησει μπολικους.![]()
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
-
casper quantum
Spiros252 έγραψε: 18 Απρ 2018, 02:29
Κβαντικό φάντασμα!
Χμμ κάτι θυμάμαι για σένα, αλλά όχι πολλά.
Συμμετείχες σε κανένα κβαντικό νήμα?
Πολύ λίγα σχόλια αλλά σας διάβαζα.
Ήθελα να γίνω μπλε γιατί μ' αρέσει το χρώμα. Κατά τ' άλλα κι' εγώ προτιμώ να είμαι το φάντασμα ανάμεσά σας
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Με ποιον είχα κόντρες πολύ συχνά?
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
casper quantum
Εμένα ρωτάς;
Και πρέπει να θυμάμαι αλλιώς δεν είμαι εγώ;
Πολλές φορές δεν είμαι εγώ. Αυτό είναι κάτι δεδομένο καλέ μου φίλε.
Αχ μου λείπει και ο Σταβ. Όλοι και όλα μου λείπουν.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Δεν είπα αυτό. Ήθελα να δω αν θυμάσαι από το διάβασμα. Ποιος Σταβ;
Stephen Hawking
Stephen Hawking