Και η Τουρκία λυγάει από τις κυρώσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αναγέννηση της Μαριούπολης
Re: Η αναγέννηση της Μαριούπολης
- Dwarven Blacksmith
Και ο Κυριάκος έχει υποσχεθεί ότι θα φτιάξει νοσοκομείο στην Μαριούπολη.
Θα τα βάλει από την τσέπη του κιόλαςDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2022, 11:27 Και ο Κυριάκος έχει υποσχεθεί ότι θα φτιάξει νοσοκομείο στην Μαριούπολη.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Στην Μαριούπολη η συντριπτική πλειοψηφία μιλάει ρώσικα. Ίσως αυτό παίζει κάποιο ρόλο στο αποτύπωμα που είχε αφήσει η σοβιετική ένωση σε εκείνα τα μέρη και η ρωσία διατηρεί. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο. Η εισβολή στην Κριμαία ήταν επιτακτική για τη ρωσία και νομίζω όλοι το αντιλαμβάνονται αυτό. Η μη επέκταση του νάτο στα σύνορά της επίσης. Μετά, αφού έχουν αποκλείσει από τα μέσα κάθε συμφιλιωτική φωνή, όπως τον κόρμπιν, μας λένε ότι οι Ρώσοι είναι κακοί στον πόλεμο κι ότι είναι θέμα χρόνου να λυγίσουν. Από την άλλη η Σουηδία άλλαξε γνώμη μέσα σε ένα μήνα για την ένταξή της στο νατο. Δηλαδή η Σουηδία πιστεύει ότι διατρέχει κίνδυνο από την χάρτινη αρκούδα ή όχι; Και ποια είναι η αλήθεια τελικά φίλοι μου; Η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία μπορεί να ισοπεδώσει την Ουκρανία κι ότι οι κυρώσει ενάντίον της δεν την κλόνισαν όπως υποσχέθηκαν οι σύμμαχοι. Η ακέφαλη ευρώπη θα περάσει ένα δύσκολο χειμώνα κι εμείς θα συζητάμε για τον φονιά Πούτιν όταν είναι οι ΗΠΑ εκείνες που απαγορεύουν ρητά κάθε διαπραγμάτευση που προτείνεται ακόμα κι από τον Ζελένσκι. Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση της Ουκρανίας έχει μόνο τη δύναμη που της αφήνει να έχει η Αμερική.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Πάντα ρωσικά μιλούσαν αυτές οι περιοχές.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Αύγ 2022, 11:42 Στην Μαριούπολη η συντριπτική πλειοψηφία μιλάει ρώσικα. Ίσως αυτό παίζει κάποιο ρόλο στο αποτύπωμα που είχε αφήσει η σοβιετική ένωση σε εκείνα τα μέρη και η ρωσία διατηρεί. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο. Η εισβολή στην Κριμαία ήταν επιτακτική για τη ρωσία και νομίζω όλοι το αντιλαμβάνονται αυτό. Η μη επέκταση του νάτο στα σύνορά της επίσης. Μετά, αφού έχουν αποκλείσει από τα μέσα κάθε συμφιλιωτική φωνή, όπως τον κόρμπιν, μας λένε ότι οι Ρώσοι είναι κακοί στον πόλεμο κι ότι είναι θέμα χρόνου να λυγίσουν. Από την άλλη η Σουηδία άλλαξε γνώμη μέσα σε ένα μήνα για την ένταξή της στο νατο. Δηλαδή η Σουηδία πιστεύει ότι διατρέχει κίνδυνο από την χάρτινη αρκούδα ή όχι; Και ποια είναι η αλήθεια τελικά φίλοι μου; Η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία μπορεί να ισοπεδώσει την Ουκρανία κι ότι οι κυρώσει ενάντίον της δεν την κλόνισαν όπως υποσχέθηκαν οι σύμμαχοι. Η ακέφαλη ευρώπη θα περάσει ένα δύσκολο χειμώνα κι εμείς θα συζητάμε για τον φονιά Πούτιν όταν είναι οι ΗΠΑ εκείνες που απαγορεύουν ρητά κάθε διαπραγμάτευση που προτείνεται ακόμα κι από τον Ζελένσκι. Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση της Ουκρανίας έχει μόνο τη δύναμη που της αφήνει να έχει η Αμερική.
Ουκρανικά μόνο στα Δυτικά του Ζίτομιρ και της Βινίτσια, σε Γαλικία και σύνορα με Πολωνία.
Ουκρανικά η υπόλοιπη Ουκρανία άρχισε να μαθαίνει μετά το 2004 και διά της βίας από το 2014 και μετά.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
αυτή είναι η πόλη ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2022, 11:27 Και ο Κυριάκος έχει υποσχεθεί ότι θα φτιάξει νοσοκομείο στην Μαριούπολη.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Sid Vicious
Ελληνες θα εχει πλεον καθολου η Μαριουπολη;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
nikos p 2020
- Sid Vicious
Αρα ψευδης και προπαγανδιστικος ο τιτλος, καμια αναγεννηση Μαριουπολης δεν θα υπαρξειnikos p 2020 έγραψε: 30 Αύγ 2022, 18:44Μπα δε νομίζω
Έχω πει τη γνώμη μου για το θέμα, σε σχετικό νήμα
viewtopic.php?f=92&t=39068
-
nikos p 2020
Θα φέρουν Ρώσους για όσους δεν επιστρέψουν.Sid Vicious έγραψε: 30 Αύγ 2022, 18:47Αρα ψευδης και προπαγανδιστικος ο τιτλος, καμια αναγεννηση Μαριουπολης δεν θα υπαρξειnikos p 2020 έγραψε: 30 Αύγ 2022, 18:44Μπα δε νομίζω
- Sid Vicious
Εποικισμος δηλαδη οπως κανουν οι τουρκοι στην Κυπροnikos p 2020 έγραψε: 30 Αύγ 2022, 18:48Θα φέρουν Ρώσους για όσους δεν επιστρέψουν.Sid Vicious έγραψε: 30 Αύγ 2022, 18:47Αρα ψευδης και προπαγανδιστικος ο τιτλος, καμια αναγεννηση Μαριουπολης δεν θα υπαρξειnikos p 2020 έγραψε: 30 Αύγ 2022, 18:44
Μπα δε νομίζω
καινούργια κτίρια,ανοιχτοί χώροι,ψυχαγωγικά πάρκα,επέκταση νεκροταφείων,μια πόλη πρότυπο
Ειδικά η επέκταση των νεκροταφείων έχει γίνει εδώ και καιρό.nowhere έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:11 καινούργια κτίρια,ανοιχτοί χώροι,ψυχαγωγικά πάρκα,επέκταση νεκροταφείων,μια πόλη πρότυπο
Υπάρχουν δορυφορικές λήψεις για ομαδικούς τάφους στη Μαριούπολη.