!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σόιμπλε: Να ενσωματώσουμε τους πρόσφυγες στην κοινωνία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Σόιμπλε: Να ενσωματώσουμε τους πρόσφυγες στην κοινωνία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:11 Συμφωνώ με τον φόσι στο θέμα της "ταξικής" κινητικότητας. Στην Ελλάδα το θέμα των τάξεων, υφίσταται περισσότερο ως πολιτικός παρά κοινωνικός όρος. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Λογικό, γιατί όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχουν ακόμη τίτλοι τιμής, ιπποτών και ευγενείας, στην Ελλάδα απαγορευόταν κάτι τέτοιο ήδη από το σύνταγμα του 1827 και έκτοτε δεν έχει πάψει να απαγορεύεται από κάθε ελληνικό σύνταγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Cavaliere έγραψε: 23 Σεπ 2018, 19:41
Kauldron έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:58 Ωραία, πάει για διάλυση η Ευρώπη των προσφύγων και των γκέη καθολικών.
Και μετά, από πού θα έχει τράκα η Ελλάδα;
Δεν χάνεται η Ελλάδα, θα βρει άλλους να δουλεύει και να τους τα τρώει.
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2018, 20:05όχι γιατί ο Λεμπρόν είναι ένας στους χίλιους ενώ οι απόφοιτοι ελληνικών πανεπιστημίων περίπου 800 στους χίλιους. Το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα εξασφαλίζει πάρα πολύ καλή ταξική κινητικότητα by design.
μιλουσαμε για το εαν η ελληνικη παιδεία σε προετοιμάζει για να δουλέψεις σε άλλη χώρα

τωρα μου λες οτι "800/1000 αποφοιτουν" λες και εχει οποιαδηποτε σχεση με αυτα που λεμε

μηπως απλα ηθελες να περηφανευτεις για την γυναικα σου; :003: μπορώ να κάνω το ίδιο, να σου πω για τι κινητικότητα βρήκε στην ελλάδα και στη γερμανία και πως την αντιμετώπιζαν στη μια χώρα και πως στην άλλη (hint: στην ελλάδα πλην του αθηναϊκού μικρόκοσμου που ζείτε, είσαι τουλάχιστον πόρνη αν θες καριέρα αντί για παιδιά)

επίσης μιλας για ταξική κινητικότητα αλλά δε μου λες αν οι δείκτες σου αρκουν. Δε μετριέται αυτό το πράγμα; Είναι καλοι οι δείκτες ή όχι; Υπάρχουν καλοί ή όχι; κλπ
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

aspergillus έγραψε: 28 Σεπ 2018, 22:09Δεν χάνεται η Ελλάδα, θα βρει άλλους να δουλεύει και να τους τα τρώει.
Τα ίδια πίστευε και ο Λαφαζάνης και όταν πήγε αλλού, του δώσαν τα παπούτσια στο χέρι.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cavaliere έγραψε: 30 Σεπ 2018, 17:18
aspergillus έγραψε: 28 Σεπ 2018, 22:09Δεν χάνεται η Ελλάδα, θα βρει άλλους να δουλεύει και να τους τα τρώει.
Τα ίδια πίστευε και ο Λαφαζάνης και όταν πήγε αλλού, του δώσαν τα παπούτσια στο χέρι.
Το κόμμα πριν το «του» είναι λάθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”