Το συμπαν ιδιο ειναι. Απλα υπαρχουν 180 χρονια διαφορα μεταξυ HotD και GoT.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ελα αγορι μου, παμε εμεις στο δικο μας το νημα γιατι εδω δεν μας σηκωνει το κλιμα.AlienWay έγραψε: 30 Αύγ 2022, 16:57Gherschaagk έγραψε: 30 Αύγ 2022, 16:52Να φύγετε, να πάτε αλλού!AlienWay έγραψε: 30 Αύγ 2022, 16:48 Σήμερα έριξα πολύ γέλιο. Είδα λεωφορείο του ΟΑΣΘ, από αυτά που έχουν διαφημίσεις σε όλο το πίσω μέρος, να έχει την εικόνα της μαύρης νάνου από το rings of power.
Τώρα θα πει κάποιος: Και γιατί το λες αυτό σε νήμα για το GoT.
Ε, αυτό βρήκα μπροστά μου.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και καμιά 50αρια έτη φωτός μεταξύ τους.George_V έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:19Το συμπαν ιδιο ειναι. Απλα υπαρχουν 180 χρονια διαφορα μεταξυ HotD και GoT.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
Στο ιδιο συμπαν του Γουεστερος παντα.Gherschaagk έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:22Και καμιά 50αρια έτη φωτός μεταξύ τους.George_V έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:19Το συμπαν ιδιο ειναι. Απλα υπαρχουν 180 χρονια διαφορα μεταξυ HotD και GoT.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Keyser Soze
Εντός πολύ καλός ο ηθοποιός που κάνει τον Corlys, και ο αγαπημένος μου στο βιβλίο, απλώς καταλαβαίνω ότι υποχρεωτικά από τον νόμο, στις Αμερικανικές παραγωγές το 10% του casting πρέπει να είναι "from the minorities".George_V έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:11Ε νταξει μονο στο χρωμα δεν τον πετυχαν.
Κατα τα αλλα υποστηριζει το ρολο του πολυ καλα μεχρι στιγμης.
Η διαμαρτυρία μου είναι στο ότι το interbreeding και στην οικογένεια Valaryon και στην Targaryen πήγαινε σύννεφο ...άρα δεν είναι λογικό ?!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 30 Αύγ 2022, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το GoT με το HoTD λέω ότι είναι στο ίδιο σύμπαν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- George_V
Το λεω απο το πρωτο ποστ.Keyser Soze έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:23Εντός πολύ καλός ο ηθοποιός που κάνει τον Corlys, και ο αγαπημένος μου στο βιβλίο, απλώς καταλαβαίνω ότι υποχρεωτικά από τον νόμο, στην Αμερικανικές παραγωγές το 10% του casting πρέπει να είναι "from the minorities".George_V έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:11Ε νταξει μονο στο χρωμα δεν τον πετυχαν.
Η διαμαρτυρία μου είναι στο ότι το interbreeding και στην οικογένεια Valaryon και Targaryen πήγαινε σύννεφο ...άρα δεν είναι λογικό ?!!
Πως στο π..τσο θα εξηγησει η παραγωγη πως ενας ξαδελφος των Ταργκαρυεν που προηλθε απο ενδογαμια κατέληξε να ειναι μαυρογκαγκανο?
Αλλα i can live with that. Ο Στιβ Τουσαιν σηκωνει το ρολο οπως πρέπει.
το Ντριφτμαρκ είναι κέντρο εμπορίου, έχουν στενές επαφές με την ΑνατολήGeorge_V έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:25Το λεω απο το πρωτο ποστ.Keyser Soze έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:23Εντός πολύ καλός ο ηθοποιός που κάνει τον Corlys, και ο αγαπημένος μου στο βιβλίο, απλώς καταλαβαίνω ότι υποχρεωτικά από τον νόμο, στην Αμερικανικές παραγωγές το 10% του casting πρέπει να είναι "from the minorities".George_V έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:11
Ε νταξει μονο στο χρωμα δεν τον πετυχαν.
Η διαμαρτυρία μου είναι στο ότι το interbreeding και στην οικογένεια Valaryon και Targaryen πήγαινε σύννεφο ...άρα δεν είναι λογικό ?!!
Πως στο π..τσο θα εξηγησει η παραγωγη πως ενας ξαδελφος των Ταργκαρυεν που προηλθε απο ενδογαμια κατέληξε να ειναι μαυρογκαγκανο?
Αλλα i can live with that. Ο Στιβ Τουσαιν σηκωνει το ρολο οπως πρέπει.
- George_V
Προφανως. Αλλα τετοιο μαυρογκακανο δεν προκυπτει γιατι ο πατέρας του Κορλυς γάμησε καποια απο τα Summer Islands. Η μανα του ηταν Westerosi.Σενέκας έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:28το Ντριφτμαρκ είναι κέντρο εμπορίου, έχουν στενές επαφές με την ΑνατολήGeorge_V έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:25Το λεω απο το πρωτο ποστ.Keyser Soze έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:23
Εντός πολύ καλός ο ηθοποιός που κάνει τον Corlys, και ο αγαπημένος μου στο βιβλίο, απλώς καταλαβαίνω ότι υποχρεωτικά από τον νόμο, στην Αμερικανικές παραγωγές το 10% του casting πρέπει να είναι "from the minorities".
Αλλα i can live with that. Ο Στιβ Τουσαιν σηκωνει το ρολο οπως πρέπει.![]()
- George_V
Y.Γ. Παντως ο Μαρτιν εχει χιουμορ.
Το πρωτο πλοιο στο οποιο εγινε καπετάνιος ο Κορλυς Βελάρυον σε ηλικια 16 ετων λεγόταν "Cod Queen". Το οποιο μεταφράζεται ως "Βασιλισσα του Μπακαλιαρου" και ηταν ενα ψαράδικο καίκι που του εδωσε ο πατέρας του και εκανε τη διαδρομη Ντριφτμαρκ-Ντραγκονστοουν και παλι πισω.
Το πρωτο πλοιο στο οποιο εγινε καπετάνιος ο Κορλυς Βελάρυον σε ηλικια 16 ετων λεγόταν "Cod Queen". Το οποιο μεταφράζεται ως "Βασιλισσα του Μπακαλιαρου" και ηταν ενα ψαράδικο καίκι που του εδωσε ο πατέρας του και εκανε τη διαδρομη Ντριφτμαρκ-Ντραγκονστοουν και παλι πισω.
δεν έχω δει ούτε επεισόδιο, λολ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Είναι πιστό στο βιβλίο. Αλήθεια λέω
- George_V
Περαν απο μια μικρη συμπιεση στα χρόνια ειναι αρκετα πιστο ναι.
- Dwarven Blacksmith

απέρριψε τη μιγάδα για την τύπισσα που έδειξε ενδιαφέρον για το warhammer 40k set. Νομίζω υπάρχει κάποιο κορελεισο εδώ. Πρόκειται για αυθεντικό γκέιμερ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση