Σε μία απαραίτητη επίφαση νομιμότητας αναφέρομαι, προκειμένου να μην αντιδράει το πόπολο στην αντίφαση της κυκλοφορίας μετρητών που όμως πρακτικά δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Ότι το Σύνταγμα το έχετε κάνει κουρελόχαρτο, το γνωρίζουμε. Απλώς τροποποιήστε το και δε θα υπάρχει πρόβλημα.
Εγώ αν ήμουν σταρμπακς, απλώς θα εδινα τον καφέ φθηνότερα σε όποιον με πληρωνε με κάρτα. Και στην κανονικη του τιμή για οποιον γουσταρει τα μετρητα. Θα μπορουσε να αποτελεί ενα κινητρο, αρκει να υπάρχει καποιος διακανονισμός με την τραπεζα και το πος. Μη μου κρατάει ενα σκασμό προμήθεια για τις συναλλαγες.
Για κάτι τέτοια ποστ γνήσιου πχορουμικού σουρεαλισμού, αξίζει να ξεφυλλίζεις το κάθε απίθανο νήμα, παρά τους εξόφθαλμα ανιαρούς τίτλους και τα ατελείωτα μπραντεφέρ σοβαροφανών αντεγκλήσεων από τους γνωστούς πασίγνωστους σεσημασμένους.
Επισης στο θεμα βρωμιας θεωρω τα νομισματα πολυ καθαροτερα απο τις πιστωτικες που μπαινουν στη σχισμη των ΑΤΜ που ηδη εχουν μπει χιλιαδες αλλες καρτες.
Αρίστος έγραψε: 30 Αύγ 2022, 16:33
Επισης στο θεμα βρωμιας θεωρω τα νομισματα πολυ καθαροτερα απο τις πιστωτικες που μπαινουν στη σχισμη των ΑΤΜ που ηδη εχουν μπει χιλιαδες αλλες καρτες.
Η σχισμη στα ΑΤΜ και η σχισμη στα POS εννοειται οτι ειναι πολυ μεγαλυτερη φωλια μικροβιων απο το οποιοδηποτε πορτοφολι με κας. Επειδη δεν φροντισαν να σας το πουν δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει.
.
Πλέον δεν χρειάζεται σχισμή, ανέπαφα δουλεύει και στα ΑΤΜ αν δεις σήμα αλά wifi. Αν όχι, φοράς προφυλακτικό στην κάρτα και τη βάζεις σιγά σιγά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 30 Αύγ 2022, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Αρίστος έγραψε: 30 Αύγ 2022, 16:37
Η σχισμη στα ΑΤΜ και η σχισμη στα POS εννοειται οτι ειναι πολυ μεγαλυτερη φωλια μικροβιων απο το οποιοδηποτε πορτοφολι με κας. Επειδη δεν φροντισαν να σας το πουν δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει.
.
Δηλαδη αποφευγεις τις σχισμες;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σίγουρα μόνο οι κάρτες μπορούν να εξαλείψουν την φοροδιαφυγιά των μεγάλων ή και των μικρών.
Δεν υποστηρίζω εγώ ότι η φοροδιαφυγιά και των μικρών δεν πρέπει να εξαλειφθεί, διότι απλά πολλοί μικροί μας κάνουν έναν μεγάλο.
Η τεχνολογία το καθιστά εφικτό.
By contrast στην εποχή Παπάγου-Πλαστήρα ένα φορολογικό σαφάρι που δεν θα συνοδευόταν βέβαια και από την ίδρυση κομμουνιστικού κράτους, θα απέφερε ελάχιστα αποτελέσματα. Τα συνεργεία της εφορίας δεν θα εντόπιζαν παρά μερικούς πλανόδιους πωλητές σάμαλι.
Αλλά γιατί δεν συνοδεύεται η νέα τεχνολογία και από νόμους που θα προστάτευαν το δικαίωμα στην εργασία / επιχειρηματικότητα (πάλι αν δεν είμαστε κομμουνιστικό κράτος της original) ;
Τα κουμούνια αλλά και οι Κρουπ-Όπελ το απορρίπτουν μετά βδελυγμίας, να συνοδεύεται.
.
Πλέον δεν χρειάζεται σχισμή, ανέπαφα δουλεύει και στα ΑΤΜ αν δεις σήμα αλά wifi. Αν όχι, φοράς προφυλακτικό στην κάρτα και τη βάζεις σιγά σιγά.
Εγω βλεπω ολους να βαζουν την καρτα τους κανονικα στη σχισμη και μετα να μην τρεχει τιποτα, ουτε να απολυμαινουν τα χερια τους, ουτε τιποτα. Ακριβως γιατι εχει περασει η προπαγανδα οτι κας ισον βρωμικα και καρτες ισον πενταποσταγμα καθαριοτητας.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 30 Αύγ 2022, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Πόσο καιρό έχεις να επισκεφθεις ΑΤΜ? Ούτε για να σηκώσεις τη μισθοδοσία δεν πας πια?
Όλα τώρα έχουν και τη δυνατότητα ανεπαφης συναλλαγής με το μηχάνημα.
Τη χτυπάς στο σημειο που σου δείχνει το σύμβολο της ανεπαφης (κάτω δεξιά συνήθως), ακριβώς όπως τη χτυπάς στα pos για πληρωμή, πληκτρολογείς το πιν σου και τέλος.
Αρίστος έγραψε: 30 Αύγ 2022, 16:37
.
Εγω βλεπω ολους να βαζουν την καρτα τους κανονικα στη σχισμη και μετα να μην τρεχει τιποτα, ουτε να απολυμαινουν τα χερια τους, ουτε τιποτα. Ακριβως γιατι εχει περασει η προπαγανδα οτι κας ισον βρωμικα και καρτες ισον πενταποσταγμα καθαριοτητας.
.
Κι εγώ βλέπω αρκετούς να τη χώνουν στη σχισμή, παρότι έχουν και ανεπαφη δυνατότητα. Τζαστ δε παουερ οφ δε χαμπιτ.