αυτοι για τον εαυτό τους μια χαρά είναι, εμείς έχουμε το πρόβλημα που τους κουβαλήσαμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με φάστ τράκ οι απελάσεις Αλβανών
Re: Με φάστ τράκ οι απελάσεις Αλβανών
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Ποιος άνοιξε τα σύνορα είπαμε;Σέλευκας έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:31 αυτοι για τον εαυτό τους μια χαρά είναι, εμείς έχουμε το πρόβλημα που τους κουβαλήσαμε
Αν δεν είχαν έρθει καθόλου οι αλβανοί εδώ, σήμερα η Ελλάδα θα πεινούσε κυριολεκτικά λόγω μηδενικής παραγωγής..Σέλευκας έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:31αυτοι για τον εαυτό τους μια χαρά είναι, εμείς έχουμε το πρόβλημα που τους κουβαλήσαμε
Και εγώ δεξιός είμαι, αλλά δεν πρέπει να είμαστε αγνώμονες δεν είναι σωστό..
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Από ρεμπεσκέδες μπόλικοι, μην ανησυχείς. Κάποιοι μάλιστα βάζουν τις γυναίκες τους να δουλεύουν και οι ιδιοι την βγάζουν στο καφενείο.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Να ερχόντουσαν ελεγχόμενα, όχι μπάτε σκύλοι αλέστε.Parrot έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:35 Αν δεν είχαν έρθει καθόλου οι αλβανοί εδώ, σήμερα η Ελλάδα θα πεινούσε κυριολεκτικά λόγω μηδενικής παραγωγής..
Θα τα εκαναν οι Ελληνες.Parrot έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:35Αν δεν είχαν έρθει καθόλου οι αλβανοί εδώ, σήμερα η Ελλάδα θα πεινούσε κυριολεκτικά λόγω μηδενικής παραγωγής..
Ήμασταν το διπλανό κράτος -δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά.. Άλλο ότι εμείς δεν είχαμε σωστή πολιτική απορρόφησης τους και σκληρή πολιτική απέναντι στο αλβανικό κράτος που κατέχει ελληνικά εδάφη..Green Dragon έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:36Να ερχόντουσαν ελεγχόμενα, όχι μπάτε σκύλοι αλέστε.Parrot έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:35 Αν δεν είχαν έρθει καθόλου οι αλβανοί εδώ, σήμερα η Ελλάδα θα πεινούσε κυριολεκτικά λόγω μηδενικής παραγωγής..
Θα πήγαιναν οι Έλληνες στα χωράφια σήμερα..;; Ή στις λαϊκές..;axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:37Θα τα εκαναν οι Ελληνες.Parrot έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:35Αν δεν είχαν έρθει καθόλου οι αλβανοί εδώ, σήμερα η Ελλάδα θα πεινούσε κυριολεκτικά λόγω μηδενικής παραγωγής..Σέλευκας έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:31
αυτοι για τον εαυτό τους μια χαρά είναι, εμείς έχουμε το πρόβλημα που τους κουβαλήσαμε
εγώ δεν ξέρω ένα Αλβανό που να μην παίρνει επιδότηση ενοικίου ρεύματος κτλ ενώ όλη η οικογένεια δουλεύει μαύρα...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ε, ας μην είμαστε ρατσιστές.nostromos έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:45 εγώ δεν ξέρω ένα Αλβανό που να μην παίρνει επιδότηση ενοικίου ρεύματος κτλ ενώ όλη η οικογένεια δουλεύει μαύρα...
Πάντως το οτι νουδούκοι σαν το παπαγάλο τακιμιάσανε με τους Αλβανιάρηδες λέει πολλά.
Σε λίγο θα πεί οτι και τους ανθρώπους που έκαψε το άλλο το ζώο, τους έκαψε για να κάνει πόλεμο στο Πούτιν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εξαρτάται την περιοχή.
Αν σημερινά παιδιά που μεγάλωσαν στα αστικά κέντρα τους έλεγαν να πάνε μέσα στον ήλιο να βγάλουν κρεμμύδια δεν υπήρχε περίπτωση.
Ποιος θα αντέχε να πάει μέσα σε ένα χωράφι το οποίο είναι ποτισμένο επίτηδες για να βγουν τα κρεμμύδια με την λάσπη μέχρι το γόνατο και από πάνω ο ήλιος να καίει?
τα φθηνά εργατικά χέρια είναι ο βασικότερος λόγος που έχουμε μείνει πίσω στην τεχνολογική εξέλιξη της γεωργίας ... όσο για την οικοδομή οι Αλβανοί κυριαρχούν γιατί μετά την κρίση του 2010 σκοτώσανε τα μεροκάματα ...πλέον δεν υπάρχουνε παρά ελάχιστοι Έλληνες οικοδομοιParrot έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:35Αν δεν είχαν έρθει καθόλου οι αλβανοί εδώ, σήμερα η Ελλάδα θα πεινούσε κυριολεκτικά λόγω μηδενικής παραγωγής..
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Καλώς ήλθες..!Kauldron έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:50 Πάντως το οτι νουδούκοι σαν το παπαγάλο τακιμιάσανε με τους Αλβανιάρηδες λέει πολλά.
Σε λίγο θα πεί οτι και τους ανθρώπους που έκαψε το άλλο το ζώο, τους έκαψε για να κάνει πόλεμο στο Πούτιν.
Τεχνολογική εξέλιξη στη γεωργία..;; δλδ τί ακριβώς εννοείς..;nostromos έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:54τα φθηνά εργατικά χέρια είναι ο βασικότερος λόγος που έχουμε μείνει πίσω στην τεχνολογική εξέλιξη της γεωργίας ... όσο για την οικοδομή οι Αλβανοί κυριαρχούν γιατί μετά την κρίση του 2010 σκοτώσανε τα μεροκάματα ...πλέον δεν υπάρχουνε παρά ελάχιστοι Έλληνες οικοδομοιParrot έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:35Αν δεν είχαν έρθει καθόλου οι αλβανοί εδώ, σήμερα η Ελλάδα θα πεινούσε κυριολεκτικά λόγω μηδενικής παραγωγής..Σέλευκας έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:31
κάτσε ρε φίλε σε λίγο θα μας πεις οτι μαζί τα φάγαμε και οι Αλβανοί δούλεψαν για όλους. Λανθασμένο αναπτυξιακό πρότυπο απο την αρχή.Parrot έγραψε: 30 Αύγ 2022, 15:35Αν δεν είχαν έρθει καθόλου οι αλβανοί εδώ, σήμερα η Ελλάδα θα πεινούσε κυριολεκτικά λόγω μηδενικής παραγωγής..
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser