BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 12:30
Οι μαχαιροβγάλτες ήταν κοινωνικό πρόβλημα.
Πουθενά στον πλανήτη γη δεν υπάρχει κόμμα που να κάνει προσυνέδριο και οι συμμετέχοντες σε αυτό να είναι μαχαιροβγάλτες που όχι μόνο δεν συνελλήφθησαν από την αστυνομία για οπλοφορία όπως προβλέπεται από το νόμο, αλλά έβαλαν και χαρτάκι με το όνομά τους στο μαχαίρι τους ώστε να το πάρουν και πάλι πίσω όταν αποχωρήσουν, δείγμα του τι εγκληματική συμμορία είναι η νδούλα και τι χαβούζα έχει καταντήσει το κράτος που κυβερνά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Γάταρος έγραψε: 29 Αύγ 2022, 08:44
Τα περισσότερα από τα προβλήματά μας οφείλονται στην ιδεολογική ηγεμονία των κομμουνιστών. Ο Golden έχει δίκαιο, ο Τζήμερος πρέπει να μπει στη βουλή.
Ολα σου τα προβλήματα οφείλονται στην προσωπική σου ανικανότητα. Ούτε η ναζιστική συμμορία ,ούτε οι κομμουνιστές ,ούτε ο Τζήμερος ,ούτε ο Θεός σχετίζονται με αυτό.
Πάντως για υποστηρικτής κόμματος που ιδρύθηκε από αυτόν που ο Μαξ Μέρτεν κατήγγειλε ως συνεργάτη τους, δηλαδή από αυτόν που ως φύλακας άγγελος των ναζί κατάφερε να εξασφαλίσει ασυλία σε όλους τους ναζί εγκληματίες πολέμου της κατοχής, σαν πολύ αντιναζιστής μας βγήκες.
Ναύτης έγραψε: 29 Αύγ 2022, 13:58
Ο Βόβολης, πάλι, αν κρίνω από τα περσινά συλαλλητήρια και την απήχηση που φαίνεται να έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (είναι γεγονός ότι αυτή την ώρα δημοσκοπικά είναι άνω του 5% κι ας το αμφισβητεί ο μόρτιμερ),
Που το είδες το 5% στον Βόβολη;
Έχει το fun club κόμμα του, αλλά όχι και 5%. Άντε να 'χει 1,5%.
Στις συγκεντρώσεις πήγαιναν γενικώς αντιεμβολιαστές. Δεν είναι βοβολικοί όλοι αυτοί.
Ναύτης έγραψε: 29 Αύγ 2022, 13:58
Ο Βόβολης, πάλι, αν κρίνω από τα περσινά συλαλλητήρια και την απήχηση που φαίνεται να έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (είναι γεγονός ότι αυτή την ώρα δημοσκοπικά είναι άνω του 5% κι ας το αμφισβητεί ο μόρτιμερ),
Που το είδες το 5% στον Βόβολη;
Έχει το fun club κόμμα του, αλλά όχι και 5%. Άντε να 'χει 1,5%.
Στις συγκεντρώσεις πήγαιναν γενικώς αντιεμβολιαστές. Δεν είναι βοβολικοί όλοι αυτοί.
Γάταρος έγραψε: 29 Αύγ 2022, 08:44
Τα περισσότερα από τα προβλήματά μας οφείλονται στην ιδεολογική ηγεμονία των κομμουνιστών. Ο Golden έχει δίκαιο, ο Τζήμερος πρέπει να μπει στη βουλή.
Ολα σου τα προβλήματα οφείλονται στην προσωπική σου ανικανότητα. Ούτε η ναζιστική συμμορία ,ούτε οι κομμουνιστές ,ούτε ο Τζήμερος ,ούτε ο Θεός σχετίζονται με αυτό.
Πάντως για υποστηρικτής κόμματος που ιδρύθηκε από αυτόν που ο Μαξ Μέρτεν κατήγγειλε ως συνεργάτη τους, δηλαδή από αυτόν που ως φύλακας άγγελος των ναζί κατάφερε να εξασφαλίσει ασυλία σε όλους τους ναζί εγκληματίες πολέμου της κατοχής, σαν πολύ αντιναζιστής μας βγήκες.
Δεν είμαι υποστηρικτής κάποιου κόμματος. Είμαι υποστηρικτής των ανθρώπων και εχθρός των κτηνών.
Σήμερα οι Ελληνες έχουμε συσσίτιο με φασολάδα από τους φόρους μας για τους ναζί εγκληματίες στις φυλακές Δομοκού.
Για φανατικός υποστηρικτής τους την εποχή που ξαμολούσαν τα σκυλιά τους να τρομοκρατούν ,μεγάλη απόλαυση να σε βλέπω εδώ λουφαγμένο να κλαψουρίζεις.
BOOMER έγραψε: 30 Αύγ 2022, 13:30
Δεν είμαι υποστηρικτής κάποιου κόμματος. Είμαι υποστηρικτής των ανθρώπων και εχθρός των κτηνών.
Σήμερα οι Ελληνες έχουμε συσσίτιο με φασολάδα από τους φόρους μας για τους ναζί εγκληματίες στις φυλακές Δομοκού.
Για φανατικός υποστηρικτής τους την εποχή που ξαμολούσαν τα σκυλιά τους να τρομοκρατούν ,μεγάλη απόλαυση να σε βλέπω εδώ λουφαγμένο να κλαψουρίζεις.
Εγώ είμαι έξω στην κοινωνία, άλλοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική κοινωνία χωρίς την προσωπική τους φρουρά.
Beria έγραψε: 31 Αύγ 2022, 15:18
Πώς γίνεται ρε σεις να έχει 6% ο Βελόπουλος;
Πώς γίνεται να μην έχει βαρεσει πενιά στη Βουλή 4 χρόνια τώρα και να αυξάνει το ποσοστό του;
Πείτε ρε
Πώς γίνεται να μην έχει βαρεσει πενιά στη Βουλή 4 χρόνια τώρα και να αυξάνει το ποσοστό του;
Πείτε ρε
Οι ρωσόφιλοι;
Ποιοι ρωσοφιλοι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πείτε ρε
πιστεύεις τις δημοσκοπήσεις ρε;
προφανώς και τον ανεβάζουν μήπως και ανακόψουν την άνοδο του Κασιδιάρη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης