!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μ. Γκάγκα: Δεν θα χρειαστούν ξανά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μ. Γκάγκα: Δεν θα χρειαστούν ξανά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού
BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 14:43Θα συνεχίσουν ,αφού θα παραμείνουν απόκληροι και περιθωριακοί. Τουλάχιστον διώχθηκε με τις κλωτσιές όλη η σαβούρα του υγειονομικού μας συστήματος για πάντα και προσλαμβάνεται σταδιακά καταρτισμένο προσωπικό.Σπανακιας έγραψε: 29 Αύγ 2022, 14:40 Μετα απο αυτην την εξελιξη δεν θα μας πρηζετε αλλο τον πεο οι αντιεμβολιαστες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- EKPLIKTIKOS
Στην αρχή ήταν πιο legit η φάση, μετά επικράτησε η μουφα σε ολα τα επιπεδα, αποκλειεται ο βαντονο να μην ξερει, απλα τρολαρει: μουφα πιστοποιητικο, μουφα έλεγχος ή και καθόλου έλεγχος, κ μιλάω για τους κοβιντ φρι (λολ) χώρους. Εκεί με τα ραπιντ έπαιζαν κ πάλι μουφα ραπιντ (όσοι το χρειάζονταν για δουλειά δλδ)ethereal έγραψε: 29 Αύγ 2022, 18:31 Και, μη σε τρομάξω, πολλά από αυτά τα κατέχουν οι ημιπαρακμιακοί ηλίθιοι του μεσαίωνα που νόμιζες ότι αποφεύγεις.
Μπορείς να τραβάς με σελφομπάστουνο.southern έγραψε: 29 Αύγ 2022, 18:19 Εγώ θα πάω για τη 4η δόση οι εργοδότες μου μας θέλουν εμβολιασμενους. Μπορεί να εκδοθεί κάποια βεβαίωση ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Είναι παράνομο να έχουν τέτοιες απαιτήσεις, να τους γράψεις και αν επιμένουν, να κινηθείς δικαστικά.southern έγραψε: 29 Αύγ 2022, 18:19 Εγώ θα πάω για τη 4η δόση οι εργοδότες μου μας θέλουν εμβολιασμενους. Μπορεί να εκδοθεί κάποια βεβαίωση ;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Έχεις χιούμορ τελικά (ρε μλκ θα έγραφα αλλά σε φοβάμαι εσένα).ethereal έγραψε: 29 Αύγ 2022, 20:01 Όταν έχεις μάθει απ' έξω κάθε σκυλοκουραδογωνιά στα πάρκα που σου επιτρέπουν οι fluoμπατσοι να βγαίνεις και στο Flying Shuttle να μπεις μετά οι θαμώνες θα σου φαίνονται αναγεννησιακά αγγελάκια.
Άμα σε πω τι έπαθα σήμερα, πριν λίγο βασικά, σε κάποιον θέλω να το πω, μα πιο πολύ στον Beria για κάποιον πολύ συγκεκριμένο λόγο.
Είμαι σε τρίλλημα.
.
.
Έτσι που τό 'γραψες θα έρθει σίγουρα.sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:54Έχεις χιούμορ τελικά (ρε μλκ θα έγραφα αλλά σε φοβάμαι εσένα).ethereal έγραψε: 29 Αύγ 2022, 20:01 Όταν έχεις μάθει απ' έξω κάθε σκυλοκουραδογωνιά στα πάρκα που σου επιτρέπουν οι fluoμπατσοι να βγαίνεις και στο Flying Shuttle να μπεις μετά οι θαμώνες θα σου φαίνονται αναγεννησιακά αγγελάκια.
Άμα σε πω τι έπαθα σήμερα, πριν λίγο βασικά, σε κάποιον θέλω να το πω, μα πιο πολύ στον Beria για κάποιον πολύ συγκεκριμένο λόγο.
Είμαι σε τρίλλημμα.
Δεν είναι τπτ στη τύχη κ το ξέρει πάρα πολύ καλά.ethereal έγραψε: 30 Αύγ 2022, 00:05Έτσι που τό 'γραψες θα έρθει σίγουρα.sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:54Έχεις χιούμορ τελικά (ρε μλκ θα έγραφα αλλά σε φοβάμαι εσένα).ethereal έγραψε: 29 Αύγ 2022, 20:01 Όταν έχεις μάθει απ' έξω κάθε σκυλοκουραδογωνιά στα πάρκα που σου επιτρέπουν οι fluoμπατσοι να βγαίνεις και στο Flying Shuttle να μπεις μετά οι θαμώνες θα σου φαίνονται αναγεννησιακά αγγελάκια.
Είμαι σε τρίλλημμα.
Τώρα μόλις μίλησα με τον παιδικό άσπονδο φίλο μου και του το εκμυστηρεύθηκα, θα έσκαγα, αλλά και πάλι να φανταστείς δεν τον πήρα εγώ τηλέφωνο... ήτανε χοντρό.
.
.
vantono έγραψε: 29 Αύγ 2022, 18:15Κρίμα, πολύ κρίμα!Μ. Γκάγκα: Δεν θα χρειαστούν ξανά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Πέραν από το αμιγώς ιατρικό/υγειονομικό του θέματος, τα εμβολιοπιστοποιητικά για κάποιο λόγο λειτουργούσαν σαν φίλτρο για τη νορμαλ ανθρωπότητα. Έμπαινες μέσα σε μαγαζί/κατάστημα, και κατά καποιον ανεξηγητο λόγο δεν έβλεπες ουτε μία παρακμιακή σκατόφατσα. Ακόμα και τα μαγαζιά με ημιπαρακμιακή φήμη, ειχαν αναβαθμιστεί.
Αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω ακομα, αλλα αποδεικνύει οτι τα πιστοποιητικά μόνο καλό έκαναν, και οτι η κατάργησή τους μας επαναφέρει σε ένα καθεστώς δικτατορίας των ηλιθίων τύπου μεσαίωνα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και να χάσω τη δουλειά μου;; δεν γίνεται.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:48Είναι παράνομο να έχουν τέτοιες απαιτήσεις, να τους γράψεις και αν επιμένουν, να κινηθείς δικαστικά.southern έγραψε: 29 Αύγ 2022, 18:19 Εγώ θα πάω για τη 4η δόση οι εργοδότες μου μας θέλουν εμβολιασμενους. Μπορεί να εκδοθεί κάποια βεβαίωση ;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θα πάρεις αποζημίωση μετά μέσω δικαστηρίων , και θα αράξεις για κάμποσο καιρό φράγκατος.southern έγραψε: 30 Αύγ 2022, 09:44Και να χάσω τη δουλειά μου;; δεν γίνεται.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:48Είναι παράνομο να έχουν τέτοιες απαιτήσεις, να τους γράψεις και αν επιμένουν, να κινηθείς δικαστικά.southern έγραψε: 29 Αύγ 2022, 18:19 Εγώ θα πάω για τη 4η δόση οι εργοδότες μου μας θέλουν εμβολιασμενους. Μπορεί να εκδοθεί κάποια βεβαίωση ;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γενικά υπήρχε κι αυτή η αίσθηση όταν σε σκαναρε και άκουγες την θετική ανταπόκριση του υπαλλήλου, πως είσαι ένας σωστός υπεύθυνος πολίτης, μακριά από αυτούς τους βρωμερους σκοτεινούς ψεκες, σε πλημμυρίζε γι αυτα τα λίγα δευτερολεπτα μια φωτεινή αύρα αγαλλίασης.. Δυστυχώς το χάσαμε αυτό, πάλι για γίνουμε όλοι μια πλέμπα, όλοι τα ίδια.
H μαλακία τους ανταγωνίζεται τη σκατοψυχιά τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μπορείς να εχτυπώσεις το κιουάρ, να φορέσεις ήσυχα τη μασκούλα σου και να κάνεις όσα μπιμπ μπιμπ τραβάει η πσυχή σου μαν, το ξέρω δεν είναι το ίδιο αλλά...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2022, 10:02 Γενικά υπήρχε κι αυτή η αίσθηση όταν σε σκαναρε και άκουγες την θετική ανταπόκριση του υπαλλήλου, πως είσαι ένας σωστός υπεύθυνος πολίτης, μακριά από αυτούς τους βρωμερους σκοτεινούς ψεκες, σε πλημμυρίζε γι αυτα τα λίγα δευτερολεπτα μια φωτεινή αύρα αγαλλίασης.. Δυστυχώς το χάσαμε αυτό, πάλι για γίνουμε όλοι μια πλέμπα, όλοι τα ίδια.
.
.
Δεν την παλεύετε μία μλκσμου ε.Ασέβαστος έγραψε: 30 Αύγ 2022, 08:50vantono έγραψε: 29 Αύγ 2022, 18:15Κρίμα, πολύ κρίμα!Μ. Γκάγκα: Δεν θα χρειαστούν ξανά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Πέραν από το αμιγώς ιατρικό/υγειονομικό του θέματος, τα εμβολιοπιστοποιητικά για κάποιο λόγο λειτουργούσαν σαν φίλτρο για τη νορμαλ ανθρωπότητα. Έμπαινες μέσα σε μαγαζί/κατάστημα, και κατά καποιον ανεξηγητο λόγο δεν έβλεπες ουτε μία παρακμιακή σκατόφατσα. Ακόμα και τα μαγαζιά με ημιπαρακμιακή φήμη, ειχαν αναβαθμιστεί.
Αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω ακομα, αλλα αποδεικνύει οτι τα πιστοποιητικά μόνο καλό έκαναν, και οτι η κατάργησή τους μας επαναφέρει σε ένα καθεστώς δικτατορίας των ηλιθίων τύπου μεσαίωνα.![]()
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-