!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλό χειμώνα
Re: Καλό χειμώνα
Και όπως πάντα άρχισε η κλασική μίρλα, κακομοιριά και γκρίνια από τους Ελληνόλιους μπούληδες που φοβούνται μην κρυώσει το κωλαράκι τους όταν πέσει η θερμοκρασία και δεν έχουν να πληρώσουν, και καλά, τη θέρμανση ή δεν τους στείλει φυσικό αέριο ο Βλαδίμηρος.
- EKPLIKTIKOS
Έχουμε παιδιά ρε δικέ μου, τι θες να κάνουμε να τα ζεστανουμε με Χασκι όπως οι άγριοι εσκιμωοι στα Ιγκλου;runner έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:30 Και όπως πάντα άρχισε η κλασική μίρλα, κακομοιριά και γκρίνια από τους Ελληνόλιους μπούληδες που φοβούνται μην κρυώσει το κωλαράκι τους όταν πέσει η θερμοκρασία και δεν έχουν να πληρώσουν, και καλά, τη θέρμανση ή δεν τους στείλει φυσικό αέριο ο Βλαδίμηρος.
Να υποθέσουμε πως τα καλοκαίρια που τα κλιματιστικά δουλεύουν στο φουλ επί ώρες και μέρες δεν σε πειράζει ο λογαριασμός της ΔΕΗ δικέ μου;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:32
Έχουμε παιδιά ρε δικέ μου, τι θες να κάνουμε να τα ζεστανουμε με Χασκι όπως οι άγριοι εσκιμωοι στα Ιγκλου;![]()
Μόνο τον χειμώνα έχεις θέμα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μα έχει θέμα με τις διακοπές ρεύματος που λένε ότι θα υπάρξουν,runner έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:35Να υποθέσουμε πως τα καλοκαίρια που τα κλιματιστικά δουλεύουν στο φουλ επί ώρες και μέρες δεν σε πειράζει ο λογαριασμός της ΔΕΗ δικέ μου;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:32
Έχουμε παιδιά ρε δικέ μου, τι θες να κάνουμε να τα ζεστανουμε με Χασκι όπως οι άγριοι εσκιμωοι στα Ιγκλου;![]()
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ανάποδο δεν ξέρω...Τον χειμώνα όμως ο καιρός είναι και κακός και ψυχρός.
Παρατηρητής...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν το a/c είναι ινβέρτερ και το εχεις και σε μια σταθερή θερμοκρασία, καίει καπου στα 0.10€/ώρα συν-πλην. Παπάρια μαντολες δηλαδή. Και οι περισσότεροι πλέον εχουν ινβερτερ, μια και έσκασε βάουτσερ προσφατα που άλλαξαν τις ηλεκτρικες συσκευες τους.runner έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:35Να υποθέσουμε πως τα καλοκαίρια που τα κλιματιστικά δουλεύουν στο φουλ επί ώρες και μέρες δεν σε πειράζει ο λογαριασμός της ΔΕΗ δικέ μου;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:32
Η θερμανση ομως ειναι σοβαρότερο θεμα, οπως και να το κανουμε. Και μόνο με καλοριφέρ θερμαίνεται σωστά το σπίτι, ή με την επιδαπέδια θερμανση που αυτο θελει τρελό μαστόρεμα να μπει, για οσους δεν το εχουν.
Όσο για τη θερμανση μέσω a/c, ασχολιαστο. Μόλις το κλεισεις, εξαφανίστηκε. Ο καυτός αερας απο τα a/c εμενα μου προκαλει και δύσπνοια.
- vantono
Πλέον ρίχνω νερό στο κρασί μου και δέχομαι τη φράση "καλό χειμώνα", αρκεί να την ακολουθεί και η φράση "...και καλό λοκντάουν".
Οχι οτι θα πάμε σε λοκντάουν, πολύ δυστυχως, σεναριο sci-fi αποτελεί πλέον, αλλά ΟΣΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝ λέγετέ το!
Οχι οτι θα πάμε σε λοκντάουν, πολύ δυστυχως, σεναριο sci-fi αποτελεί πλέον, αλλά ΟΣΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝ λέγετέ το!
Τύπε, παίζει να κάνεις τηλεεργασία και καλλισθενική γυμναστική στο πάρκο;vantono έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:51 Πλέον ρίχνω νερό στο κρασί μου και δέχομαι τη φράση "καλό χειμώνα", αρκεί να την ακολουθεί και η φράση "...και καλό λοκντάουν".
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- vantono
Feindflug έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:52Τύπε, παίζει να κάνεις τηλεεργασία και καλλισθενική γυμναστική στο πάρκο;vantono έγραψε: 05 Σεπ 2022, 17:51 Πλέον ρίχνω νερό στο κρασί μου και δέχομαι τη φράση "καλό χειμώνα", αρκεί να την ακολουθεί και η φράση "...και καλό λοκντάουν".
Καταλαβαίνω ότι το έχω πει 100 φορές αυτό εδώ μέσα και γίνομαι κουραστικός, αλλά θα πρέπει να το λέω συνεχώς, γιατί οι αντιλοκνταουνάκηδες δεν παύουν να με προκαλούν
- EKPLIKTIKOS
Ξεπέρασε τους 34 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία την Τετάρτη 28/09
https://meteo.gr/article_view.cfm?entryID=2428
Πού είστε καλοχειμωνακηδες;
Πονατε που μπαινουμε οκτωβρη κ έχει 35αρια;;;
Πηζετε;;;
Ζεσταινεστε;;;
Πηζετε;;;
Ζεσταινεστε;;;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Μπα, εδώ έχει ανοιξη
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
16 βαθμοί και βρέχει.
- vantono
EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Σεπ 2022, 00:28 Ξεπέρασε τους 34 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία την Τετάρτη 28/09
Πηζετε;;;
Ζεσταινεστε;;;
Από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα, σχεδόν καλοκαιράκι. Πλην Τρίτης, όλες τις άλλες μέρες πήγαινες άνετα και για μπάνιο.
Το ερχόμενο ΣΚ θα είναι ακόμα περισσότερο για μπάνιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 1 Απαντήσεις