!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μ. Γκάγκα: Δεν θα χρειαστούν ξανά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Μ. Γκάγκα: Δεν θα χρειαστούν ξανά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Να πούμε μια αλήθεια (λίγο άβολη;).

Οταν βγαίνει ένα καινούργιο εμβόλιο εκτάκτως και λόγω ανωτέρας βίας δεν έχει δοκιμαστεί σε ικανοποιητικό δείγμα πληθυσμού, οι πιθανότητες είναι:
-Να μη πιάσει
- Να πιάσει μεν, αλλά όχι όσο θα θέλαμε.
- Να ανακόψει την πανδημία.

Αυτό που δεν γίνεται, είναι να έχουμε λοιμωξιολόγους, κυβερνήσεις και παγκόσμιους οργανισμούς υγείας που να είναι μέντιουμ και να μπορούν να προβλέψουν επιτυχώς το αποτέλεσμα.

Συγνώμη που το χαλάω και στους μεν, και στους δε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Αύγ 2022, 15:09
Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2022, 15:06
Philip Mortimer έγραψε: 29 Αύγ 2022, 15:03

Όσοι στάθηκαν τυχεροί, ναι. Άλλοι δε θα στάθηκαν τόσο τυχεροί.

Το αυτο ισχυει για οσους πεθαναν η επαθαν σοβαρες παρενεργειες απο το εμβολιο.

.
Εσείς παρουσιάζετε σαν νεκρούς λόγω εμβολίου ακόμη και άτομα που δεν έχουν κάνει καν το εμβόλιο που είναι και δύσκολο δηλαδή να βρεις άτομο που δεν έχει κάνει εμβόλιο στην Ελλάδα όταν έχουν εμβολιαστεί 8 εκατομμύρια δηλαδή σχεδόν όλος ο ενήλικος πληθυσμός.

Εγω απλα οταν με ρωτανε για το θεμα παραπεμπω στις σελιδες θανατων & παρενεργειων του VAERS και του EudraVigilance που ειναι οτι το πιο επισημο.

.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 15:13
Το ότι εγώ και όσοι γνωρίζω δεν υπάρχει 1 στο 1.000.000 να προσλάβουμε άτομο που δεν διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ,άρα απέφυγε να συμμετάσχει στη συλλογική προσπάθεια απάναντι στην Covid ,δεν αποτελεί κάποιου τύπου νομικό ζήτημα ,αλλά κριτήριο αξιοπιστίας.

Συγγνώμη. Απορία.
Αναφέροντας κάτι από προσωπική θέση/βίωμα/πρακτική κλπ (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ισχύ του σε ένα ανώνυμο φόρουμ), οφείλουμε να το εκλάβουμε ως κριτήριο αξιοπιστίας όλων όσων γράφεις;
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Μολις πέρασα την τέταρτη νοσηση γατάκια
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

ethereal έγραψε: 29 Αύγ 2022, 15:24
Το ότι εγώ και όσοι γνωρίζω δεν υπάρχει 1 στο 1.000.000 να προσλάβουμε άτομο που δεν διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ,άρα απέφυγε να συμμετάσχει στη συλλογική προσπάθεια απάναντι στην Covid ,δεν αποτελεί κάποιου τύπου νομικό ζήτημα ,αλλά κριτήριο αξιοπιστίας.

Συγγνώμη. Απορία.
Αναφέροντας κάτι από προσωπική θέση/βίωμα/πρακτική κλπ (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ισχύ του σε ένα ανώνυμο φόρουμ), οφείλουμε να το εκλάβουμε ως κριτήριο αξιοπιστίας όλων όσων γράφεις;
Οχι ,εσύ κι ο καθένας μπορεί άνετα να προσλάβει/ερωτεύεται/συναναστρέφεται/δανείζει κλπ άτομα που αρνήθηκαν και την ελάχιστη συνεισφορά στην κοινή προσπάθεια εναντίον ενος ιού. Οπως επίσης μπορεί άνετα σε οποιοδήποτε ιατρικό ,οικονομικό ή κοινωνικό συμβάν σου προκύψει ,απλά να προσευχηθεί σε όποιον Θεό μπορεί να πιστεύει.
Εγώ αναφέρθηκα σε απλή ,ορθολογική πρακτική που εφαρμόζουν όσοι ξέρω και συναναστρέφομαι.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Είναι οι εμμονές μας που μας κάνουν αδύναμους, ευάλωτους...
ethereal

BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 15:38

Συγγνώμη. Απορία.
Οχι ,εσύ κι ο καθένας μπορεί άνετα να προσλάβει/ερωτεύεται/συναναστρέφεται/δανείζει κλπ άτομα που αρνήθηκαν και την ελάχιστη συνεισφορά στην κοινή προσπάθεια εναντίον ενος ιού. Οπως επίσης μπορεί άνετα σε οποιοδήποτε ιατρικό ,οικονομικό ή κοινωνικό συμβάν σου προκύψει ,απλά να προσευχηθεί σε όποιον Θεό μπορεί να πιστεύει.
Εγώ αναφέρθηκα σε απλή ,ορθολογική πρακτική που εφαρμόζουν όσοι ξέρω και συναναστρέφομαι.
Ευχαριστώ που μου αναγνωρίζεις και μένα δικαίωμα να κάνω αυτό που θέλω. Μου είχε διαφύγει ότι μπορώ και εγώ.
Εσένα, βέβαια, σου διέφυγε η ερώτηση, γι' αυτό και θα την ξανακάνω με μεγαλύτερη σαφήνεια.
Το ότι εγώ και όσοι γνωρίζω δεν υπάρχει 1 στο 1.000.000 να προσλάβωουμε άτομο που δεν διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ,άρα απέφυγε να συμμετάσχει στη συλλογική προσπάθεια απάναντι στην Covid ,δεν αποτελεί κάποιου τύπου νομικό ζήτημα ,αλλά κριτήριο αξιοπιστίας.
Ισχύει κάτι τέτοιο για την εν γένει αξιοπιστία κάθε ανάρτησής σου;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

:popc: :popc: :popc:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Σωστό το τζιλφακι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Λίγο παραπάνω φορτσαρισένο τον βλέπω τον συμφορουμίτη πάντως σήμερα, γενικώς ας πούμε τον τελευταίο καιρό
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

ethereal έγραψε: 29 Αύγ 2022, 15:55

Συγγνώμη. Απορία.
Ευχαριστώ που μου αναγνωρίζεις και μένα δικαίωμα να κάνω αυτό που θέλω. Μου είχε διαφύγει ότι μπορώ και εγώ.
Εσένα, βέβαια, σου διέφυγε η ερώτηση, γι' αυτό και θα την ξανακάνω με μεγαλύτερη σαφήνεια.
Το ότι εγώ και όσοι γνωρίζω δεν υπάρχει 1 στο 1.000.000 να προσλάβωουμε άτομο που δεν διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ,άρα απέφυγε να συμμετάσχει στη συλλογική προσπάθεια απάναντι στην Covid ,δεν αποτελεί κάποιου τύπου νομικό ζήτημα ,αλλά κριτήριο αξιοπιστίας.
Ισχύει κάτι τέτοιο για την εν γένει αξιοπιστία κάθε ανάρτησής σου;

Εδώ είναι ένα φόρουμ ,οπότε καμιά ανάρτηση δεν έχει οποιαδήποτε αξιοπιστία. Αυτό που έχει αξιοπιστία ,είναι ότι αν περάσεις Interview από οποιαδήποτε σοβαρή επιχείρηση ,όταν σε ρωτήσουν αν είσαι εμβολιασμένος για covid και πεις όχι ,έχει τελειώσει ουσιαστικά η συζήτηση. Δες κι όλους τους αντιεμβολιαστές που απολύθηκαν απ το σύστημα υγείας ,οπότε και παραμένουν ακόμη άνεργοι.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Συγγνώμη. Απορία.

.

Οι Ρουφιάνοι και οι Ρουφιάνες του Φόρουμ σε καλοσωρίζουν στο κλάμπ..... :smt023

Ξέρεις εσύ.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ethereal

BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 16:12
Εδώ είναι ένα φόρουμ ,οπότε καμιά ανάρτηση δεν έχει οποιαδήποτε αξιοπιστία. Αυτό που έχει αξιοπιστία ,είναι ότι αν περάσεις Interview από οποιαδήποτε σοβαρή επιχείρηση ,όταν σε ρωτήσουν αν είσαι εμβολιασμένος για covid και πεις όχι ,έχει τελειώσει ουσιαστικά η συζήτηση. Δες κι όλους τους αντιεμβολιαστές που απολύθηκαν απ το σύστημα υγείας ,οπότε και παραμένουν ακόμη άνεργοι.
sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2022, 16:42
likosmokeses έγραψε: 29 Αύγ 2022, 16:34
Το νήμα κλειδώθηκε για κάποιον ανεξήγητο λόγο.

Η Γκάγκα είπε ΑΚΡΙΒΩΣ τα αντίθετα απο ο,τι έγραφε ο boomer: πλέον ΔΕΝ θα αποτελεί αιτία διάκρισης το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
:g030:

Απαντώ εδώ στο σχόλιο του boomer ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο πάνω στο σχόλιο - ερώτηση του ethereal για το θέμα της αξιοπιστίας:

Γιατί δεν έχει καμμία ανάρτηση αξιοπιστία παππού; επειδής δεν έχουν οι δικές σου;
Τι λογικά άλματα είναι αφτά πάλι.
Τα επιχειρήματα και η αξιοπιστία τους δεν κρίνονται από την επωνυμία του προσώπου, αν ήτανε το θέμα αυτό τότε ο Αρίστος θα ήτανε ο πλέον αξιόπιστος δω χάμου βάσει της φτωχής, πνευματικά, "λογικής" σου.
Η απόλυση των ανθρώπων που δεν έκαναν το εμβόλιο κατά της κόβιντ19 είναι κάτι πρωτοφανές παγκοσμίως και κάργα αντισυνταγματικό, μα εκτός αυτού και ουσιαστικότερα είναι ένα βαθύτατα ανόητο χουντομέτρο καθώς εκ των πραγμάτων όχι μόνον δεν βοήθησε την ήδη βεβαρημένη κατάστα με την υποστελέχωση του ΕΣΥ αλλά την έκαμε ακόμη χειρότερη.
Καλό είναι, γενικότερα, να μην εκφράζεσαι με ύφος χιλίων καρδιναλίων για πράματα για τα οποία σε διακατέχει από πλήρη άγνοια έως ημιμάθεια, ακόμη χειρότερο, για εσένα, είναι να μας την κουνάς σα σημαία μπροστά στη μάπα μας.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ευχαριστώ έθερ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

AlienWay έγραψε: 29 Αύγ 2022, 15:09 Να πούμε μια αλήθεια (λίγο άβολη;).

Οταν βγαίνει ένα καινούργιο εμβόλιο εκτάκτως και λόγω ανωτέρας βίας δεν έχει δοκιμαστεί σε ικανοποιητικό δείγμα πληθυσμού, οι πιθανότητες είναι:
-Να μη πιάσει
- Να πιάσει μεν, αλλά όχι όσο θα θέλαμε.
- Να ανακόψει την πανδημία.

Αυτό που δεν γίνεται, είναι να έχουμε λοιμωξιολόγους, κυβερνήσεις και παγκόσμιους οργανισμούς υγείας που να είναι μέντιουμ και να μπορούν να προβλέψουν επιτυχώς το αποτέλεσμα.

Συγνώμη που το χαλάω και στους μεν, και στους δε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
και τέταρτη πιθανότητα
- να έχει παρενέργειες, είτε βραχυπρόθεσμες είτε μακροπρόθεσμες, που δεν έχουν προβλεφθεί και δεν ξέρουμε πώς ακριβώς μπορεί να επηρεάσουν τον πληθυσμό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”