!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λίκε στα ποστς-νήματα

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Λίκε στα ποστς-νήματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δε προσπαθεί κάνεις με το ζόρι, απλά επειδή οι περισσότεροι είναι παλιοί λογικό να το βλέπουν ετσι, σε συνδυασμό με το ότι κάποιοι παλιοί μπαίνουν ως νέοι. Έχω πιάσει κ εγώ τον εαυτό μου να το πιστεύω.
Τελοσπαντων δεν είναι λόγος αυτός για έριδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Εσθήρ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:40
Πάνας έγραψε: 30 Σεπ 2018, 18:23
Εσθήρ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 18:21
Μπραβο βρε,τρομερη σκεψη! :smt023
Ξες,υπαρχουν και μελη που δεν ηταν στο παλιο πχωρουμ.
Εκτος και αν θετε να ειστε κλειστο κλαμπ,χμ..μια χαρα μου ακουγεται ωρα που το σκεφτομαι. :smt017
Να γράφουν με το νικ που έγραφαν στο παλιό και είναι πιστοποιημένο.
Ρε σεις πατε καλα;Στανταρ οποοος μπαινει εδω,ηταν και στο παλιο;Θα τρελαθουμε εντελως;Αν ημουν στο παλιο αγαπουλα,δεν θα ειχα κανενα θεμα να πω ποια ημουν.Οπως βλεπεις τα λογακια μου δεν τα μασαω.Πωωωωωωωωωω....μιλαμε για πολυ συνομοσιολογια... :fp:
the end
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Ναι Πανα,τι θες να πεις με το βιδεο;Για λεγε....
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Δεν βρίσκω σε morph
the end
User_601

Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2018, 22:02 Δε προσπαθεί κάνεις με το ζόρι, απλά επειδή οι περισσότεροι είναι παλιοί λογικό να το βλέπουν ετσι, σε συνδυασμό με το ότι κάποιοι παλιοί μπαίνουν ως νέοι. Έχω πιάσει κ εγώ τον εαυτό μου να το πιστεύω.
Τελοσπαντων δεν είναι λόγος αυτός για έριδες.
Ερμη σου εξηγησα.ΟΚ λογικο να ρωτανε στη αρχη που μπαινεις...δεχτηκα ερωτηματα δημοσια και απαντησα ακριβως πως βρηκα το πχωρουμ και ξεκαθαρα δνε ειμαι παλια.Δεχτηκα και κανα δυο πμ,παλι ξεκαθαρα απαντησα.
Κια μετα απο τοσο καιρο,γραφοντας εδω σε παραθεση για ενα ποστ,βλεπεις καποιες απαντησεις,οι οποιες ΔΕΝ ρωτανε,το θεωρουν δεδομενο οτι ειμαι παλια,λεω ψεμματα και δεν το λεω.Δικαιολογισε οσο θες,αλλα αν ησουν στην θεση μου θα εβλέπες ποσο προσβλητικο και φασιστικο ειναι.
Και ετσι χανετε και κοσμο,διοτι βεβαια δεν θα καθετε ο αλλος 100 χρονια να δεχετε προσβολες και να του τα πρηζουν.
Μεινετε με τους παλιους,.Νο προμπλεμ.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Σε μενα λες τις αρλούμπες που λες; Ξανατσεκαρε τα ποστ διότι εγω εκανα μια ερώτηση και καμια κατάφαση και εσυ άρχισες να κανεις λες και σε τσίμπησε μύγα. Οσο για ψευτιές και κρύψιμο, να αναθεωρήσεις, αφου τσεκάρεις τα ποστ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Εσθήρ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 22:01 100 μου εχουν κανει ακομα και σε πμ
άτους βλάκες, τίποτα πιο σημαντικό δεν είχαν να ρωτήσουν;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
User_601

Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 22:09 Σε μενα λες τις αρλούμπες που λες; Ξανατσεκαρε τα ποστ διότι εγω εκανα μια ερώτηση και καμια κατάφαση και εσυ άρχισες να κανεις λες και σε τσίμπησε μύγα. Οσο για ψευτιές και κρύψιμο, να αναθεωρήσεις, αφου τσεκάρεις τα ποστ.
Το ποιος λεει αρλουμπες φαινεται.Δες εδω λοιπον αγαπητη μου
Εσθήρ έγραψε: ↑Σήμερα, 18:21
Η θετικη να προσμετραται μονο απο πιστοποιημενα μελη! :003:
Εκτος και αν θετε να ειστε κλειστο κλαμπ,χμ..μια χαρα μου ακουγεται ωρα που το σκεφτομαι. :smt017
Ποιος δεν ηταν στο παλιό ;
Μην μου πεις οτι δεν εχεις δει που τοσες φορες εγραψα οτι δεν ημουν στο παλιο,και μην μου πεις οτι δεν καταλαβες οτι ,σαφως απαντησα στην χρηστρια για την τρομερη σκεψη,ακριβως επειδη δεν ημουν στο παλιο,αρα σαφψς και δεν θα μπορουσα να ειμαι πιστοποιημενη,αρα σαφως και δεν με βρισκει συμφωνη αυτη η προταση.
Τι δεν καταλαβαινεις.Ξεκαθαρα ειρωνια ηταν το ποστακι σου αγαπουλα.

Φαινεται και ξερεις οτι εχω δηλωσει τοσες φορες π[ως δεν ημουν παλια,και μου πετας την κοτσανα....ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ;
Που τα πουλας αυτα;Σε ηλιθιους νομιζεις οτι μιλας;
Και δεν αναφερομουν μονο σε εσενα,αλλα καισ τον πανα..ξεκαθαρα το λεω.
Εισαι και οδιτισα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 30 Σεπ 2018, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Δες εδω καλη μου
Εσθήρ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:37
Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 18:23
Εσθήρ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 18:21
Ποιος δεν ηταν στο παλιό ;
Εγω ας πουμε,και σαφως και καποιοι αλλοι.Δεν καταλαβα το ερωτημα.
Δεν καταλαβαινω γιατι σε τσίμπησε μύγα και ουτε θα μπω στη διαδικασία να συζητήσουμε παραπανω.

ΥΓ. Οχι δεν εχω δει τι εχεις γράψει τόσες φορες. Τα ποστ σου μου ειναι δύσκολα να τα διαβάζω, διότι ειναι ασύντακτα, ασυνάρτητα και γεμάτα ορθογραφικά λάθη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
User_601

Δεν καταλαβαινω γιατι σε τσίμπησε μύγα και ουτε θα μπω στη διαδικασία να συζητήσουμε παραπανω.
Ναι,διοτι δεν σε συμφερει.Και εγω δεν ηθελα να ξεκινησουμε δημοσια τετοια κουβεντα,για αυτο και εκανα αναφορα.ΕΣΥ ΘΕΛΗΣΕΣ.
Οι χρηστες οκ ειναι χρηστες,εσυ εισαι οδιτισα ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ,πρωτη η ιδια να εφαρμοζεις τους ορους χρησης.
Που δεν καταλαβαινεις γιατι με τσιμησε μυγα.Που δεν ειχες δει οταν πρωτο μπηκα οτι με ρωταγαν αν ημουν παλια και ειχα πει πως τπ βρηκα το πχωρπυμ.Που δεν καταλαβες οτι εγραψα οτι δεν ειναι δικαιο να ψηφιζουν μονο οι πιστοποθημενοι,καλα και το χειροτερο....με την ερωτηση σου ξεκαθαρα δηλωνεις οτι ΟΛΟΙ ειναι παλιοι.Αλλιως δεν θα ρωταγες ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Μα καλα,νομιζεις οτι μιλας σε κανενα μωρο;
Ακομα και αν δεν ειδες τα μηνυματα τα συγκεκριμενα,εσυ η ιδια με την ερωτηση σου,δηλωνεις ξακαθαρα οτι δεν υπαρχουν χρηστες που ΔΕΝ ειναι παλιοι πχωρουμιτες.Τελεια και παυλα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Όχι το μόνο που νομίζω είναι οτι ψάχνεσαι για καβγά.
User_601

οχι,δεν ψαχνομαι για καβγα/Απλα ξεσκεπαζω την παραβιαση ορων χρησης ΑΠΟ ΟΔΙΤΗ.Εσυ το θελησες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Καλά μολις τελειώσεις το σόου φωναχτε με.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Εσθήρ από που είσαι;
the end
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ας ηρεμήσουμε λέω. Οκ είσαι νέα. Τέλος. Δε χρειάζεται να φωνάζουμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”