!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ψεκ στον αληθινο κοσμο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: ψεκ στον αληθινο κοσμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 09:51 Επαθα το ίδιο πέρυσι με παλιό συμμαθητή. Αφού άντεξα κανα 20λεπτο ,του είπα εν ψυχρό ότι λέει ψεκασμένες ανοησίες ,του ζήτησα να φύγει απ την παρέα μας και του έκοψα την καλημέρα.Οταν γίνεται αναφορά σε αυτόν από εκεί και πέρα σε παρέες ,σημειώνω ότι είναι αξιολύπητος αφού έχει καεί προ πολλού. Δεν θέλει πολύ να νομίζουν οι γύρω ότι είσαι ψεκασμένος σαν και του λόγου τους ,επειδή σε έβλεπαν κάποτε να κάνεις παρέα. Το ότι ήσουν στην ίδια τάξη πριν 40 χρόνια και παίζατε μπάσκετ μαζί πριν 30 ,δε σημαίνει απολύτως τίποτε.
Και εγώ τσακώθηκα και τα έσπασα με συμμαθητή πριν 50 χρόνια. Έχει υιοθετήσει ότι ψεκασμένο κυκλοφορεί.
Και να σκεφτείς ότι είναι καπετάνιος, έχει γυρίσει τον κόσμο όλο και υποτίθεται το μυαλό του έχει ανοίξει.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:20 Ψέκας σημαίνει εξ ορισμού θρασύδειλος. Το αίσθημα μειονεξίας τους προσπαθούν να καλύψουν πίσω απ αυτές τις σαχλαμάρες. Να αισθανούν κι αυτοί "σπουδαίοι". Απλά κατόπιν διέδιδε ότι δεν κάνει παρέα με "πρόβατα" ,"προσκυνημένους" κλπ κλπ. Οι γνωστές αρλούμπες των αποτυχημένων.
αψέκαστος τι σημαινει?αγενής αυθεντικά σπουδαίος λεοντόκαρδος που του λείπει η ικανότητα να αλλάζει θέμα?
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

nowhere έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:49
BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:20 Ψέκας σημαίνει εξ ορισμού θρασύδειλος. Το αίσθημα μειονεξίας τους προσπαθούν να καλύψουν πίσω απ αυτές τις σαχλαμάρες. Να αισθανούν κι αυτοί "σπουδαίοι". Απλά κατόπιν διέδιδε ότι δεν κάνει παρέα με "πρόβατα" ,"προσκυνημένους" κλπ κλπ. Οι γνωστές αρλούμπες των αποτυχημένων.
αψέκαστος τι σημαινει?αγενής αυθεντικά σπουδαίος λεοντόκαρδος που του λείπει η ικανότητα να αλλάζει θέμα?
Σημαίνει φυσιολογικός άνθρωπος που δεν αναπαράγει ανυπόστατες αρλούμπες και μυθεύματα για να καλύψει τα συμπλέγματα του. Το αν στα μάτια του ψέκα ,φαντάζει αγενής αυθεντικά σπουδαίος λεοντόκαρδος που του λείπει η ικανότητα να αλλάζει θέμα ,για να παραστήσει τον διακριτικό ,είναι εντελώς αδιάφορο. Κανόνες ευγένειας και καλής συμπεριφοράς εφαρμόζουμε και με το παραπάνω ,όλοι οι άνθρωποι μεταξύ μας. Σε αυτούς που θέλουμε να αλλάζουν πεζοδρόμιο όταν μας βλέπουν ,το κάνουμε όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ,στον λιγότερο χρόνο που χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:20
nowhere έγραψε: 29 Αύγ 2022, 10:24
BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 09:51 Επαθα το ίδιο πέρυσι με παλιό συμμαθητή. Αφού άντεξα κανα 20λεπτο ,του είπα εν ψυχρό ότι λέει ψεκασμένες ανοησίες ,του ζήτησα να φύγει απ την παρέα μας και του έκοψα την καλημέρα.Οταν γίνεται αναφορά σε αυτόν από εκεί και πέρα σε παρέες ,σημειώνω ότι είναι αξιολύπητος αφού έχει καεί προ πολλού. Δεν θέλει πολύ να νομίζουν οι γύρω ότι είσαι ψεκασμένος σαν και του λόγου τους ,επειδή σε έβλεπαν κάποτε να κάνεις παρέα. Το ότι ήσουν στην ίδια τάξη πριν 40 χρόνια και παίζατε μπάσκετ μαζί πριν 30 ,δε σημαίνει απολύτως τίποτε.
αφού δεν σε πλάκωσε καλά πήγε
Ψέκας σημαίνει εξ ορισμού θρασύδειλος. Το αίσθημα μειονεξίας τους προσπαθούν να καλύψουν πίσω απ αυτές τις σαχλαμάρες. Να αισθανούν κι αυτοί "σπουδαίοι". Απλά κατόπιν διέδιδε ότι δεν κάνει παρέα με "πρόβατα" ,"προσκυνημένους" κλπ κλπ. Οι γνωστές αρλούμπες των αποτυχημένων.
Αυτό είναι κάτι κακό; Εσύ δεν το κάνεις; Να προσπαθείς δηλαδή όποτε έχεις αίσθημα μειονεξίας, να το καλύψεις και να αισθανθείς κι εσύ σπουδαίος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Οχι ,εγώ ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι βρίσκομαι στο περιθώριο ,ούτε με ενδιέφερε να αναπαράγω δήδεν πληροφορίες "από μέσα" για νιώσω σπουδαίος.
Να παίζει ρόλο ότι δεν βίωσα κακοποίηση από την οικογένεια μου κι ότι δεν είχα μαθησιακά κλπ προβλήματα στο σχολείο; Η ότι είχα φυσιολογικές συναναστροφές με το άλλο φύλο; H ότι επαγγελματικά είχα ήπια πορεία ,χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα; Ποιός ξέρει; Μια φορά ήμουν πάντα οκ με τον εαυτό μου και δεν έβλεπα ανταγωνιστικά όποιον θεωρούσα πραγματικά σπουδαίο σε κάτι.

Δεν έχει να κάνει ,Nandros. Το πιο ψεκασμένο άτομο που γνωρίζω και έχει πάρει στο λαιμό του διάφορους ,είναι Ελληνοαμερικάνος με τεράστια περιουσία από εμπόριο παραφαρμακευτικών προιόντων στην Καλιφόρνια που κληρονόμησε ,που έρχεται κάθε καλοκαίρι στην πόλη καταγωγής μου. Γύρω στα 60,πάνω από 130 κιλά ,που δεν είναι σε θέση καλά καλά να γράφει ,κι είναι μόνιμα φτιαγμένος από μπάφους. Αναπαράγει ότι σαχλαμάρα κυκλοφορεί η Qanon και τα ψεκασμένα χάπατα της περιοχής ,τα θεωρούν θέσφατα ,μόνο και μόνο επειδή αυτός που τα διαδίδει έχει λεφτά κι έχει κάνει και κάτι δωρεές σε τοπικό ναό. Δεν υπάρχει γιατρειά.
nowhere

BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 12:04 Σημαίνει φυσιολογικός άνθρωπος που δεν αναπαράγει ανυπόστατες αρλούμπες και μυθεύματα για να καλύψει τα συμπλέγματα του. Το αν στα μάτια του ψέκα ,φαντάζει αγενής αυθεντικά σπουδαίος λεοντόκαρδος που του λείπει η ικανότητα να αλλάζει θέμα ,για να παραστήσει τον διακριτικό ,είναι εντελώς αδιάφορο. Κανόνες ευγένειας και καλής συμπεριφοράς εφαρμόζουμε και με το παραπάνω ,όλοι οι άνθρωποι μεταξύ μας. Σε αυτούς που θέλουμε να αλλάζουν πεζοδρόμιο όταν μας βλέπουν ,το κάνουμε όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ,στον λιγότερο χρόνο που χρειάζεται.
φυσιολογικέ άνθρωπε τρως κάτι ώρες την μέρα εδώ μέσα συνομιλώντας μια χαρά με άγνωστους ψέκες.αν δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τέρμα αγενές και αλητεία να διώχνεις από μια παρέα φίλων-συμμαθητών-κάτι κάποιον επειδή σου φαίνεται λίγο παλαβός ίσως δεν είσαι και τόσο φυσιολογικός
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Λόγω FB ανακάλυψα συμμαθητή που είχα να δω 40 χρόνια και ο οποίος έχει κανάλι στο ytube που εμφανίζεται με μάσκα V for Vendetta (στο θεό σου!!) και λέει τρελές καΐλες
Ο τύπος ήταν πιλότος εμπορικών αεροπλάνων (και μπορεί να είχα ταξιδέψει με αυτόν) :c040:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Αύγ 2022, 09:18 νταξει, εχω ξανασυναντησει, αλλα ελαφριας μορφης. λιγο αντι εμβολιο, λιγο μας ψεκαζουν αλλα χωρις πολλα πολλα.

χτες εμπλεξα με πληρες προγραμμα. γονεας ενος συμμαθητη του παιδιου, που κατα τυχη συναντηθηκαν στην παραλια, και τον προσκαλεσα στο τραπεζι να κερασω μια μπυρα. μεσα σε καμμια ωρα που αντεξα:

οι μασκες εχουν γραφενιο, και κατι κακο κανει αυτο δεν καταλαβα τι.
αμα ζητησουν μασκες φετο στο σχολειο, θα παει με τον εισαγελεα και θα τους κλεισει ολους φυλακη.
μας ψεκαζουν. ολα τα αεροπλανα που κατασευαζονται στον κοσμο εχουν κρυφη δεξαμενη.
κοκακολα και 3ε γενικως, βαζουν "κατι" μεσα στα μπουκαλια, δεν καταλαβα τι.
κοβιντ κατασκευασμενος, απο ροτσιλντ, που θελει να μειωθει ο πληθυσμος στο μισο.
σοφοι της σιων.
ο ελον δεν ειναι ανθρωπος.
αυτα θυμαμαι, πρεπει να μου ειπε αλλα τοσα που ξεχασα. μεχρι και απο τα διπλανα τραπεζια, ασχετοι, πεταγονταν στη συζητηση να του πουν οτι παρα-λεει χοντρομαλακιες.

α, ναι, εκπαιδευτικος. φιλολογος.

τα κακομοιρα τα παιδιακια του λυπαμαι.
Ντάξει, είναι πολλοί οι σαλεμένοι. Εγώ στην αρχή της πανδημίας, είχα κουνιάδο που έλεγε για 5G και ξαδέρφη που ακόμη υποστηρίζει το ίδιο τροπάρι. Ο κουνιάδος ''άλλαξε'' το ποίημα και τώρα το παίζει τσίου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Πρέπει να έχω φάει το πολύ 12 ώρες όλο το 2022 εδώ πέρα με τις 315 δημοσιεύσεις μου ,σπάζοντας πλάκα με άγνωστους ψέκες με ψευδώνυμα τύπου nowhere με 9678 δημοσιεύσεις..
Πέρα όμως από την πλάκα ,οφείλω να σας γράφω αυτό που όλοι σκέφτονται αλλά αρκετοί δεν έχουν το θάρρος να το εκφράσουν ανοικτά για διάφορους λόγους.
Είναι τέρμα κατάντια και απόλυτη δυσφήμιση το να κάνεις παρέα με τον κάθε συμπλεγματικό και δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να συνεχίζεις να συναναστρέφεσαι μαζί του όταν διαπιστώνεις ότι η περίπτωση του δεν έχει επιστροφή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BOOMER την 29 Αύγ 2022, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nandros

nowhere έγραψε: 29 Αύγ 2022, 12:15
BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 12:04 Σημαίνει φυσιολογικός άνθρωπος που δεν αναπαράγει ανυπόστατες αρλούμπες και μυθεύματα για να καλύψει τα συμπλέγματα του. Το αν στα μάτια του ψέκα ,φαντάζει αγενής αυθεντικά σπουδαίος λεοντόκαρδος που του λείπει η ικανότητα να αλλάζει θέμα ,για να παραστήσει τον διακριτικό ,είναι εντελώς αδιάφορο. Κανόνες ευγένειας και καλής συμπεριφοράς εφαρμόζουμε και με το παραπάνω ,όλοι οι άνθρωποι μεταξύ μας. Σε αυτούς που θέλουμε να αλλάζουν πεζοδρόμιο όταν μας βλέπουν ,το κάνουμε όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ,στον λιγότερο χρόνο που χρειάζεται.
φυσιολογικέ άνθρωπε τρως κάτι ώρες την μέρα εδώ μέσα συνομιλώντας μια χαρά με άγνωστους ψέκες.αν δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τέρμα αγενές και αλητεία να διώχνεις από μια παρέα φίλων-συμμαθητών-κάτι κάποιον επειδή σου φαίνεται λίγο παλαβός ίσως δεν είσαι και τόσο φυσιολογικός
Όταν σε κάθε συνάντηση πρέπει να βρίσκεις θέματα συζήτησης άσχετα με ψεκασμούς και ο τύπος να εκτρέπει την συζήτηση στα ψεκασμένα, πόση αντοχή υπολογίζεις ότι θα έχεις;
Μέχρι πότε θα ανέχεσαι τον μαλάκα για λόγους γαλατικής ευγενείας;
Εδώ τουλάχιστον τον βρίζεις και τον βάζεις στο ignore.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά είναι σίγουρο ότι οι εξωγήινοι μας έχουν κυριεύσει. Είναι αυτό φυσιολογικό γήινο;
Spoiler
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Το να ζητάει κάποιος ,Nandros ,να παριστάνουμε τους ηλίθιους ,ανεχόμενοι ότι ασυναρτησία μπορεί να αναπαράγει , ενώ παράλληλα γύρω γύρω υπάρχει γνωστός κόσμος που σε βλέπει ομοτράπεζο μαζί του , είναι καθαρά ταύτιση με τον ψεκασμένο. Είναι αδύνατον να γνωρίζεις τι είναι ο άλλος και να συνεχίζεις να διατηρείς έστω και τυπικές επαφές ,εκτος κι αν σκοπεύεις να βάλεις κάποια υποψηφιότητα.
Αλλο πράγμα το να μην ταιριάζουν τα γούστα μας , εμένα να μου αρέσει το ποδόσφαιρο κι εσένα να διαβάζεις ιστορία ,κι άλλο αυτό.
nowhere

Nandros έγραψε: 29 Αύγ 2022, 12:21 Όταν σε κάθε συνάντηση πρέπει να βρίσκεις θέματα συζήτησης άσχετα με ψεκασμούς και ο τύπος να εκτρέπει την συζήτηση στα ψεκασμένα, πόση αντοχή υπολογίζεις ότι θα έχεις;
δεν υπάρχει λόγος να βγαίνεις για μπύρες με κάποιον που θεωρείς ψέκα ή μαλάκα.που είναι 2 διαφορετικά πραγματάκια βέβαια
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

BOOMER έγραψε: 29 Αύγ 2022, 12:12 Οχι ,εγώ ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι βρίσκομαι στο περιθώριο ,ούτε με ενδιέφερε να αναπαράγω δήδεν πληροφορίες "από μέσα" για νιώσω σπουδαίος.
Να παίζει ρόλο ότι δεν βίωσα κακοποίηση από την οικογένεια μου κι ότι δεν είχα μαθησιακά κλπ προβλήματα στο σχολείο; Η ότι είχα φυσιολογικές συναναστροφές με το άλλο φύλο; H ότι επαγγελματικά είχα ήπια πορεία ,χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα; Ποιός ξέρει; Μια φορά ήμουν πάντα οκ με τον εαυτό μου και δεν έβλεπα ανταγωνιστικά όποιον θεωρούσα πραγματικά σπουδαίο σε κάτι.

Δεν έχει να κάνει ,Nandros. Το πιο ψεκασμένο άτομο που γνωρίζω και έχει πάρει στο λαιμό του διάφορους ,είναι Ελληνοαμερικάνος με τεράστια περιουσία από εμπόριο παραφαρμακευτικών προιόντων στην Καλιφόρνια που κληρονόμησε ,που έρχεται κάθε καλοκαίρι στην πόλη καταγωγής μου. Γύρω στα 60,πάνω από 130 κιλά ,που δεν είναι σε θέση καλά καλά να γράφει ,κι είναι μόνιμα φτιαγμένος από μπάφους. Αναπαράγει ότι σαχλαμάρα κυκλοφορεί η Qanon και τα ψεκασμένα χάπατα της περιοχής ,τα θεωρούν θέσφατα ,μόνο και μόνο επειδή αυτός που τα διαδίδει έχει λεφτά κι έχει κάνει και κάτι δωρεές σε τοπικό ναό. Δεν υπάρχει γιατρειά.

Σίγουρα παίζει ρόλο ότι είχες θετική πορεία και τύχη στη ζωή σου. άλλος λοιπόν δεν το κάνει. Εσύ δεν νιώθεις φθόνο παρά θαυμάζεις απλά και δεν έβλεπες ανταγωνιστικά όποιον θεωρούσες πραγματικά σπουδαίο. Γι αυτό και δεν σε έπιανε σκασίλα να καταφερθείς στους σπουδαίους. Γιατί σε πιανει σκασίλα και καταφέρεσαι σε άτομα με μειονεξίες όπως τα περιγράφεις; Δεν είναι σαν να τα φθονείς; λέω μια σκέψη.

Το άλλο που λες πιο κάτω σε άλλη απάντηση για τα χάπατα που ακολουθούν και θεωρούν θέσφατα ότι μαλακίες λέει κάποιος επειδή μόνο και μόνο έχει λεφτά. Αυτό το βλέπεις μόνο στους αρνητές εμβολίων και μια σειρά ανθρώπων που έχουν τσουβαλιαστεί και όχι σε άλλους που μπορούν κάλλιστα να κατηγορούν κόσμο για ψεκασμό;
Για τον μπάφο που λες, Ένιωθες ότι έπρεπε να παραχώσεις και αυτό το χαρακτηριστικό; Ο μπάφος σε κάνει ψεκασμένο;
Άβαταρ μέλους
Nandros

nowhere έγραψε: 29 Αύγ 2022, 12:30
Nandros έγραψε: 29 Αύγ 2022, 12:21 Όταν σε κάθε συνάντηση πρέπει να βρίσκεις θέματα συζήτησης άσχετα με ψεκασμούς και ο τύπος να εκτρέπει την συζήτηση στα ψεκασμένα, πόση αντοχή υπολογίζεις ότι θα έχεις;
δεν υπάρχει λόγος να βγαίνεις για μπύρες με κάποιον που θεωρείς ψέκα ή μαλάκα.που είναι 2 διαφορετικά πραγματάκια βέβαια
Όταν ο συγκεκριμένος ήταν συμμαθητής και έτυχε τώρα να ζει στα παραδίπλα χωριό, λογικό είναι να κάνεις παρέα μαζί του. Μέχρι να σπάσουν τα νεύρα σου.
Προ κορονοϊού το πράμα ήταν σχετικά ανεκτό. Μετά θέριεψε. Δεν φορούσε μάσκα, δεν προφυλασσόταν, δεν εμβολιάστηκε και δεν έχω όρεξη να την αρπάξω για χάρη παλιού φίλου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”